Jump to content

Gde najlakse na budzet?

Recommended Posts

nije bas da sam oran da se odazovem otadzbini, jer imam pametnija posla no da 7 meseci zdangubim u armiji, pa me zanima da li neko zna za neke fakultete na koje je uber lako upasti na budzet?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

+1 za masinac , a ako neces , imas siguricu na gradjevinskom faxu , gde cesto imaju manje studenata nego sto primaju na budzet,tako da ko god se pojavi ubacuju ga

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Glavno da ovaj dvnitycker pljuje po nasoj drzavi a sad hoce da oduzima mesto budzeta nekome kome je to mnogo potrebnije nego njemu da upisuje fakultet radi izbegavanja vojske...

Koje bre mesto budžeta, pa na mašincu i kad dođu ovi što izbegavaju vojsku ostane pun kurac mesta na budžetu :)

ako je nekome do jaja potrebno da upadne na budzet iscimace se i upisati ga pre nego neko kome nije od zivotne vaznosti bas :P i guess..

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Ja znam da na Hemijsko-Fizichkom ili kako vec stoje ispred i mole ljude da udju da se upishu.

Pa pola moje generacije koja ovde nija upala na Budzet na zeljenom fakultetu,je u drugom roku ishla na Fiz-Hem chisto da bi prigrabili karticu za menzu [:D]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

omg pa borski menadzment ! :D

Evo sada se svadjam sa caletom ne veruje mi sta sam dobio za upis na fakultet da ucim.100 pitanja iz ekonomike preduzeca od kojih ce 20 biti na prijemnom.uglavnom svako ko se prijavi uvek upadne :D

Nije ti neki izbor zbog buduce karijere ali ja to upisujem samo da bih dobio studentsku vizu i otpalio za Englesku, necu ni da budem ovde kada bude krenula godina, nadam se :D

Da, mislim na masinstvo u bgd.

Sad ako ima prag znanja na prijemnom da bi usao u budzet, onda neces upasti.

A ako nema onda oces ako se prijavi malo studenata, sto je zadnjih 5-6-7 godina redovna pojava.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

A ako nema onda oces ako se prijavi malo studenata, sto je zadnjih 5-6-7 godina redovna pojava.

nije vishe od kada su preshli na bolonju, sva mesta su popunjena.

ali sve jedno, nebi trebalo da imash neku frku oko upisa, imash u skriptarnici zbirku od 400 zadataka od kojih dodje 20 i to je to, barem ej tak bilo ranije, sad poslednjih godinu dve ne znam. usotalom to nikada nije bila frka upisati, bila je frka zavrshiti:)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

ako ti je samo bitno nesto da studiras, a da nisi u vojsci, jeftinija varijanta uz manje cimanja ti je neka visa, tj. visoka tu u rodnom mestu, veruj mi, znam:-) Cak i da si na budzetu i u domu u BG-u, jeftinije ce ti biti da ostanes kuci...

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

nije vishe od kada su preshli na bolonju, sva mesta su popunjena.

ali sve jedno, nebi trebalo da imash neku frku oko upisa, imash u skriptarnici zbirku od 400 zadataka od kojih dodje 20 i to je to, barem ej tak bilo ranije, sad poslednjih godinu dve ne znam. usotalom to nikada nije bila frka upisati, bila je frka zavrshiti:)

Jel?

Bas super :), drago mi je da masinac malo zivne

1992 kad sam ja upisivao, (masinac je oslobadjao vojske, ostali ne i tu treba traziti razlog) prijavljivalo se po 1-2 hiljade godisnje. I prijemni je bio opako zajebat

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy