vlada92 Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Trazio sam po netu, ali samo nalazio oskrnavljene verzije, raspale, koje ne rade kako treba.... Znaci treba mi program, gde bih mogao da ubacim tipa listu linkova sa rapidshare-a , i da on automatizuje ono resetovanje ip-a sta vec i sve to....znam da postoji, googlovao sam ali nisam mogao da nadjem nista normalno... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Daj to bi bilo vrh, mada ne verujem da postoji :/ Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Neces to naci, imali su rusi njihovu verziju nekog programa koji radi jedan dan, pa ne radi 10. Pa kad skines update, onda ponovo radi jedan dan i tako... Uplati rapidshare, nije mnogo, pogotovo kada deli vas dvoje, pa cak i troje na vise meseci ili godinu dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 uplati rapid i skini rapget. 750 dinara mesecno, jos ako podelis sa nekim, stvarno nije puno. jedino sto imas ogranicenje od 25 giga na 5 dana, ali osim ako nemas net od megabit i po, jako se tesko prelazi ta kolicina. ja archim i na poslu, i na gajbi download sa po megabitnim netom, i samo jednom sam za 6 meseci prekoracio limit. ma lako je ako se podelite po smenama probacu rapget, taman sam trazhio neki dload menadzer poshto sam ja nocna smena za skidanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 aman ljudi sta ce vam to kad ima toliko torrenta... btjunkie, piratebay ... da ne nabrajam sad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 (edited) aman ljudi sta ce vam to kad ima toliko torrenta... btjunkie, piratebay ... da ne nabrajam sad... Zato sto ovde radi sve full BRATEEEE, RAZUMESH, A?!?!? Edited April 7, 2008 by Vege Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 aman ljudi sta ce vam to kad ima toliko torrenta... btjunkie, piratebay ... da ne nabrajam sad... 1. mogu da skidam sa posla 2. koristim pun protok 3. ne razmishljam o mrtvim peerovima i seedovima 4. ne gushim upload Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Da se nadovežem na temu pitanjem. Koji je od ova tri provajdera rapidsharea kod nas najbolji po iskustvima: Name: Agencija Globaltrend Website: http://RS-Srbija.com E-Mail: Kontakt@RS-Srbija.com Name: InfoPano doo Website: http://infopano.com E-Mail: rs@infopano.com Name: Igor Vujovic Website: http://www.srbija.euplata.com E-Mail: info@srbija.euplata.com Prvom sam poslao mail na koji ne odgovara već mesec dana, kod ovih drugih ima nekih cimanja sa računanjem prodajnog kursa evra na dan kad trebam da uplatim, kod ovog trećeg procedura izgleda najjednostavnija, uplatim 700 dindži za mesec dana, i pošaljem mail i to je to. Kakva su iskustva/saveti? BTW, mene torrenti ubijaju jer imam smešan upload od max 5kb, pa mi downolad u proseku ne prelazi jednocifrenu vrednost. Zato mi je rapid spas. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 aman ljudi sta ce vam to kad ima toliko torrenta... btjunkie, piratebay ... da ne nabrajam sad... 4 GB preko njuza ili rapida na 512k vezi = 1 dan 4 GB preko torenta na 512k vezi = 2-4 dana, ako ima dosta sidera i ako si forwardovao portove i druge gluposti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 http://www.rapidcheat.com/ bla mozda ti ovo pomogne nekako :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 8, 2008 Author Report Share Posted April 8, 2008 hvala kal1, i ovo pomaze ali bih voleo da mogu da postavim tipa listu od 3-4 linka koje cu odjednom da skinem, ali i ovo pomaze :) Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 možete da skidate preko flashgeta rs linkove.Samo u login to server unesete svoj user i pass.Na kraju linka ako ima .htm skinete i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 ^ upravo tako! od kad mi je kori rekao za to,nema problema :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Nisam bas siguran, cudno mi to zvuci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 (edited) sto cudno ? Mislim da je flashget cak podrzan od strane rs-a, ja koristim jetcar verziju od kad skidam sa rsharea. Naravno tu je i flashgot :P Edited April 9, 2008 by Immz Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 IDM>flashget :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts