f4ts0 Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 ja sam se tako podlo ozdrao da sam propustio afterparty (trajao 2 dana) i tusirao se ladnom vodom u 3 ujutro kolko mi je goreo zeludac :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 evo bas i meni ide matura,isto Hajat,ovo ono... slazem se da je ta matura kurac,i da je sranje,i ne ide mi se,i sve...i bolje bi bilo da jednostavno odemo negde i ubijemo se od alkohola... ja sam imao neku zamisao da obucem neko sivo odelo,i roze kosulju sa otvorenom kragnom,bez kravate...to mi je onako opusteno,a "elegantno"... to sam ja skopcao u glavi,nisam video kako to zaista izgleda na meni,pa ono,jos cu videti... ako neko ima neke savete,dobrodosli su uvek... @hvala onom ko je rekao za city hall,ja sam sa brda,tako da cu overiti tu ovih dana :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 omg Lesko roze kosulja :D Ok, mozda sam mator ili sta vec, uglavnom ne pratim te gej trendove :D ali znam da ne bih nikad obukao nesto roze, a kamoli kosulju za maturu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 koja siva? svetlo siva ili tamno siva? ako je tamno siva sjajna kombinacija ti je lila kosulja ako je svetlo siva sjajna kombinacija ti je tamno siva kosulja ili cak crna kosulja roze nije bas ok kombinacija sa sivim u bilo kojoj boji a sto se tice "gej" trendova... pravilo ti je tamno odelo, kosulje pastelnih boja, dakle svetlo "nebeski" plava, lila, roze, isl Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 (edited) bullshit, ja sam nosio crno odelo, crvenu kosulju, crnu kravatu i bio sam imba Edited April 6, 2008 by ChemerBoy Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Jbte,djole sad si me razocharao:) roze shulja:))) A jel ima neko da nije obukao jebeno odelo za maturu? Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Pa ja Mislim bilo je alike odelo ali nije bilo odelo. Zelene pantalone braon crvene cipele zeleni sako od krep papira sa naramenicama braon vojni kais i za kraj : braon zelenkasta najlon-karton kosulja sa cveticima (as seen on many 90-related movies) i kravata koja se nije videla od kosulje cijena < 50 dem :) Kosulju i pantalone nikad vse nisam obukao, sako jesam par puta, kad sam se malo podgojio i nije mi vose lose stajao. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Nama je matura 21. juna. Nasi carevi su uzeli poslednji termin. Prijemni je 2-3 dana posle toga (cula sam da je za prava 22. lol). Prvo su nam rekli da imamo bezalkoholno i domace alkoholno pice u neogranicenim kolicinama. Sad cujem da alkoholno nemamo. Hranu nisam okusila ni namaloj maturi, kapiram da necu ni sad. A bice jos veci smor to sto idem sa ovom budjavom skolom. Svima iz odeljenja je muka sto idu sa ostatkom odeljenja i skole. Ponovo ce biti cupanja kose zbog istih sandala (kao i uvek u 13.). I svi ce gledati sta si obukao, kako ti stoji i koliko kosta haljina... I svako ce ogovarati svakog... Eto tako izgleda bilo koja aktivnost moje skole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Ja sam za maturu bio u hotel Parku , standard pre odlaska tamo sam se valjano napio. Cure sijaju sve u shesnaest , dobro garishoni su se potrudili ali je bilo clone varijanta : plavushani crvene shulje , tamnoputi crno / plavo. Hrana je bila za medalju , ali taman kad su posluzivali "main meal" pozvali su nas na slikanje / dance , tako da kad smo se vratili sve su iskusno sklonili i servirali dezert (3 kugle sladoleda). Shitty bend je razvaljivao sa obradama zabavne muzike. U 02h razlaz pa u neku kafanchugu da se pije + peva + govori kako se svi gotivimo i kako nam je zao. Sve u svemu...a night to remember Quote I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 @dzoker dude, odkud ti znash te gej trendove ? @back4round2 u koju s ti shkolu ishao ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 odelo ispod 500e nije odelo... Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 ja nikad necu da zaboravim tu klopu iz hajata i da,i meni je bio onaj trio pasazh,ali me tako bolela kara ko je i sta je,i ribe su bile ocajne,ali mi je bilo do jaja,vrhstra. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 @ topic : ma nije bitno sta obucesh , bitno da se dobro provedesh @ -protA : isao sam u hemisku , ali smo bili s saobracajnom ili gradjevinskom - zbog manjka mushkog sveta Quote I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 @neecola nista vise nisam ni ocekivao od seljaka iz NOVOGA SADA !!! :DDD @marinica juuu,pa mi idemo u istu skolu?! o.O @Joe ker hvala na savetima...sto se tice lile,ne :D...ostale kombinacije cu probati,pa ono...videcu vec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Znachi vishe od polovine novosadskih srednjih shkola maturu imaju u Parku ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 (edited) crno odelo crvena kosulja crna kravata jeste imba kobinacija ali nije ni poslovni stil oblacenja ni "elegantni" to je vise u fazonu sportska elegancija aka dilan dog :) @prota- radio sam u par firmi gde je kodeks oblacenja tj odelo obavezno pa znam sta sme da se nosi a sta ne sme. stavio sam gej pod navodnike jer to nisu gej trendovi vec business trendovi :P @lesko greshis shinko greshis lila >>> roze Edited April 6, 2008 by Joe Kerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 . Prvo su nam rekli da imamo bezalkoholno i domace alkoholno pice u neogranicenim kolicinama. Sad cujem da alkoholno nemamo. Ponovo ce biti cupanja kose zbog istih sandala . I svi ce gledati sta si obukao, kako ti stoji i koliko kosta haljina... I svako ce ogovarati svakog... jel ti ides na maturu ili rhh? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 ^ Pa ja Mislim bilo je alike odelo ali nije bilo odelo. Zelene pantalone braon crvene cipele zeleni sako od krep papira sa naramenicama braon vojni kais i za kraj : braon zelenkasta najlon-karton kosulja sa cveticima (as seen on many 90-related movies) i kravata koja se nije videla od kosulje cijena < 50 dem :) Kosulju i pantalone nikad vse nisam obukao, sako jesam par puta, kad sam se malo podgojio i nije mi vose lose stajao. Imash neku sliku poshto ja tu kombinaciju nikako ne mogu da zamislim... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 odelo ispod 500e nije odelo... slusaj ga ovaj, za manje pare mozes komotno da se obuces. Znachi vishe od polovine novosadskih srednjih shkola maturu imaju u Parku ... kad im je to jedini dobar hotel OLOLOL :)) Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Imash neku sliku poshto ja tu kombinaciju nikako ne mogu da zamislim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 hahahaha Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 imam sliku al me blam da je kacim zbog frizure Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Prelepi tom SP facom iz avatara :))) Dobar si Voodoo, dobar! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 @ vudu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 na maturu treba ici jer je to poslednji put da idete zajedno :D a takodje tu je i slika ;D barem sam ja tako razmisljao mislim te akcije sto neko spominje ajmo u kafanu da se otkinemo mozete uvek....a ovo ne moze :D takodje zelim da napomenem da i ja spadam u krug kome je voja vodio maturu i trio pasaz aaaahahah :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts