Lucky Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Ma 'de dobija, koliko ih piše malo, trebalo bi on meni da plaća! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 e ova situacija sa dakijem je toliko tipichna za srbiju, gde je u glavnom pojam porodichnog biznisa ogranichen na porodichni zanatlijski biznis... mozes ti da budesh kreativan i u poslu koji ti cale zavrsava, mozes i njega da nastavis pa kasnije da budes kreativan... u glavnom matori nece biti stalno tu te bolje njega iskoristi maximalno ... kod mene je obrnuta situacija, matori malo toga hoce da mi pokaze, mrzi ga valjda sta li jer je mator, u fazonu je nije ni meni niko nista pokazao sve sam sam naucio :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Ispiskarao sam nešto, ali ipak bolje da ne postujem.Shvatio sam da uvek kada planiram unapred, nešto mora da spreči te planove, nek sve ide svojim tokom, a ja ću dati sve od sebe da to bude što bolje. so true.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Udacu se ze lepe pare :D Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Mudro :) I onda se razvedesh i uzmesh pola! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Naravno to onda mora biti u Americi, ovde to nece moci. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 za 5 godina dostici cu nivo smaragda u mreznom marketingu i imacu pasivna primanja od 5 - 10.000 eura. onda zavrsavam trenersku skolu i selim se na novi zeland da vodim podmladak nekog treceligasa i pisem knjige Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 gde ces na novi zeland tamo je prosecan zivotni vek 50 godina !!!!!!!!111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 @exile Svidjaju mi se tvoje ambicije povodom sporta. Samo to "From : Pancevo" te kolje posto centralizacija sporta u Srbiji tj. sve, svako i samo u BG je uveliko u toku. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 ^kad smo govna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 za 5 godina dostici cu nivo smaragda u mreznom marketingu i imacu pasivna primanja od 5 - 10.000 eura. onda zavrsavam trenersku skolu i selim se na novi zeland da vodim podmladak nekog treceligasa i pisem knjige jebes mi mater naslusao sam se ovih dijamanata i smaragda ko poklanja pare ocu i ja koji din Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 hahaha dakice edukuj se malo, pitaj. lekcija 1 - pretpostavka krece iz neznanja Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 jesi čuo, coko, beograd je skijaški centar srbije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 hahaha dakice edukuj se malo, pitaj. lekcija 1 - pretpostavka krece iz neznanja dobro, evo onda cu da te pitam kako za 5 godina da budem smaragd i da imam 5 hiljada eura platu?? sad i ovde mi odgovori, gde, sta i kako treba da se radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 dobro, evo onda cu da te pitam kako za 5 godina da budem smaragd i da imam 5 hiljada eura platu?? sad i ovde mi odgovori, gde, sta i kako treba da se radi drzi 15 - 30 marketing planova mesecno, citaj strucnu literaturu u vidu 3-5 knjiga mesecno, slusaj 10 strucnih cd-ova mesecno i ne propustaj ni jedan seminar. radi to 5 godina i bices smaragd (5 - 10.000 evra mesecno ne plate, nego pasivnih primanja u vidu autorskih prava, za koja kasnije ne moras da radis). to su osnovne radnje, u najgrubljim crtama. cisto da budem jasniji, govorim o alticor mreznom marketingu Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 @exile Svidjaju mi se tvoje ambicije povodom sporta. Samo to "From : Pancevo" te kolje posto centralizacija sporta u Srbiji tj. sve, svako i samo u BG je uveliko u toku. U Beogradu je centar Skijaskog Saveza Srbije, kao i sve ostalo :) A Pancevo je 15 km od Beograda :)) I da nije, nema nikakve veze, posto taj sport funkcionishe malkice drugachije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 voleo bih da radim muziku i zvucne efekte za igre, tv, radio...nazalost, ne znam kako da se ubacim u celu tu pricu, niti znam gde bih kod nas mogao da idem na neki kurs te vrste da unapredim zvoje znanje i iskustvo. bump. sebe vidim u smrdljivoj kancelariji, i izrazenom depresijom. fdu, snimanje i dizajn zvuka 3+2 godine 5-6 ih upada. chini mi se da je i tamo svake dve godine prijemni (a ne svake) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 drzi 15 - 30 marketing planova mesecno, citaj strucnu literaturu u vidu 3-5 knjiga mesecno, slusaj 10 strucnih cd-ova mesecno i ne propustaj ni jedan seminar. radi to 5 godina i bices smaragd (5 - 10.000 evra mesecno ne plate, nego pasivnih primanja u vidu autorskih prava, za koja kasnije ne moras da radis). to su osnovne radnje, u najgrubljim crtama. cisto da budem jasniji, govorim o alticor mreznom marketingu Koliko ovo zvuci dehumanizovano, linux-programer zvuci kao sunce toplog proleca u zemlji veselici prema ovom. Jezivo. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Ja nesto nikad nisam verovao u te sheme tog tipa, sto predlaže dvny, što ne znači da ne rade pos'o :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 nisam ni ja, u principu niko ni ne veruje :) potrebno je potraziti dokaze, sto je i preporucljivo. znas kako, u svetu postoji desetine hiljada firmi koje se bave mreznim marketingom. to je bransa. sistemi i principi se razlikuju, kao u svim drugim bransama. sto znaci da ako u jednoj firmi ljudi prave posao preko toga, ne mora biti da ce praviti i u drugoj. ja sam imao tu srecu da me je prijatelj povezao sa #1 mreznim marketingom u svetu.. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 kad porastem bicu kengur,definitivno... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 only fools and horses work! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 #1 mreznim marketingom u svetu ali iste jebene price kod svih... : )) dokazi druze, price su vetar :) http://en.wikipedia.org/wiki/Alticor bilo bi lepo tako isplanirati zivot. ja sam isplanirao, jos samo da odradim :)) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Cale moj je krenuo da se bavi time, cak dobio zlatan sat za broj ugovora, a onda je batalio i rekao da ne radi nista materijalno. Dok su njegovi neki prijatelji dogurali do direktorskih pozicija (dijamanti, safiri, romboidi) i jedan je napravio kucu od toga, drugi kupio golf5, treci se upravo vratio sa, sa, sa, ne mogu da se setim seticu se... nekih fensi ostrva.. ali ko ima zivaca to da radi.. ja volim obozavam da kodiram i za 5 dina vidim sebe kao nekog ko kodira dan-noc. a za diset godina kao nekog ko drka kurac a ljudi za njega kodiraju :D a ja skupljam pare od njihovog rada ^__^ ukratko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts