Jump to content

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa pobeda jeste nasa.

zao mi je sto to jos ne vidis, brate patrioto.

kako je sladak ovaj Mudo, sve duvajuci ove baloncice...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

ne nego

once you go black

there's no turning back....

ali tebi odgovara vishe ova tvoja verzija.

@drasko

tu pobedu tje mozda videti moja unuchad. ja i ti netjemo.

mislim da gresis, vecina nas ce biti svedoci apokalipse! :D

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg

Nemojte sad da se pravdate! Jeste li za celovitost drzave? Jeste li za ocuvanje suvereniteta Srbije?

Ali ipak necete u vojsku? E onda budite MALE SISICE !!! Hrabrost NEMA ALTERNATIVU! [roflmao]

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Nemojte sad da se pravdate! Jeste li za celovitost drzave? Jeste li za ocuvanje suvereniteta Srbije?

Ali ipak necete u vojsku? E onda budite MALE SISICE !!! Hrabrost NEMA ALTERNATIVU! [roflmao]

posto si budala koja nema misljenje ako mu nije nacrtano ili ako ga ne izvadi iz kovcega koji nije otvaran vec 10 godina, moram da ti objasnim da postoji razlika izmedju zeleti nesto i ne zeleti, odnosno biranja najboljeg sredstva za ostvarenje tog cilja. A sad pali na onaj tvoj sajt da nam okachish josh jednu koraksovu humoresku. znam da svi to jedva cekamo

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

pa pobeda jeste nasa.

Vidis mene zanima koja pobeda, pukli smo nacisto i to zbog lose politike, u vreme 90. mogli smo ili u nato i da dopustimo izgradnju vojnih baza na KiM ili da udjemo u sta smo usli i znamo kako se zavrsilo, to je sve zato da ne bi naljutili Ruse od kojih pitanje da li imamo koristi kolike bi imali da smo se uvlacili Amerima, zemlja nam se bukvalno raspada i ne znam samo na kom to frontu pobedjujemo ili ostvarujemo uspehe?!

SCJP.png

posto si budala koja nema misljenje ako mu nije nacrtano ili ako ga ne izvadi iz kovcega koji nije otvaran vec 10 godina, moram da ti objasnim da postoji razlika izmedju zeleti nesto i ne zeleti, odnosno biranja najboljeg sredstva za ostvarenje tog cilja. A sad pali na onaj tvoj sajt da nam okachish josh jednu koraksovu humoresku. znam da svi to jedva cekamo

resistance is futile! the power of sisica overtaked your soft body & weak mind long ago, young skywalker! now, join us @ the wussy side! [roflmao]

Edited by fatboy

nista od josh jedne koraksove crtice? ni neke sa kostunicom kako brani kosovo kao don kihot? mora da je tesko nemati mishljenje, posebno u situacijama kada se hvatash za slamke....

i da - budalo.

nista od josh jedne koraksove crtice? ni neke sa kostunicom kako brani kosovo kao don kihot? mora da je tesko nemati mishljenje, posebno u situacijama kada se hvatash za slamke....

i da - budalo.

noooooooooooooooooooooooooo, i`m revealed! [:(]

but you`re still a TITTY, as Ignis said it before! So, stop pretending and join us at the titty side of the force! [roflmao]

PS: moje misljenje je ZACEMENTIRANO jos pre deset godina, nisam ga nabacio OD KAKO SU NAM UKRALI KOSOVO cicko! cmok!

PS: moje misljenje je ZACEMENTIRANO jos pre deset godina

fool's paradise:

noun [in sing. ]

a state of happiness based on a person's not knowing about or denying the existence of potential trouble : they were living in a fool's paradise, refusing to accept that they were in debt.

odnosno na srpskom:

Autistichna Budala

imenica (jednina, zenski rod)

- osoba specijalnih potreba i ogranichenih kognitivih mogucnosti koja srecno moze egzistirati samo u svom svetu iz maste, apsolutno odvojenom od realnog prostora i vremena

fool's paradise:

noun [in sing. ]

a state of happiness based on a person's not knowing about or denying the existence of potential trouble : they were living in a fool's paradise, refusing to accept that they were in debt.

odnosno na srpskom:

Autistichna Budala

imenica (jednina, zenski rod)

- osoba specijalnih potreba i ogranichenih kognitivih mogucnosti koja srecno moze egzistirati samo u svom svetu iz maste, apsolutno odvojenom od realnog prostora i vremena

razbijash me, bratori... sa svojim pretrazivackim internet skilovima... jednostavno me ownujesh... daj oma jos par kul termina

od kojih ce prisutni zinuti i podici te na jos vishi nivo na njihovim skalama restekpa of tha internet-megacool leekova! gimme gimeeeee !!!! [8)]