Corey Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 ismet vaterpolista, l o l Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 ja ne znam sta da radim sa svojim zglobovima... bez sporta ne mogu ali me kolena i skochni razvaljuju posle redovnog sporta od desetak dana... kapiram da mozda imam neku bakteriju (jer uzasno patim od krajnika, a malo sam citao o tome) jer zglobovi kvrckaju kao nenormalni... sve to ne bi bio problem proveriti da u gradu nemam bolnicu koja se samo tako zove a zapravo je najveca javna kuca u srbiji... hrrrk pfuj na madicinsko osoblje grada shapca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 @g: http://vitanetonline.com/description/U2060...-REPAIR-60CAPS/ , pomaze provereno, naravno ne pravi CUDA, ali probaj u svakom slucaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 @g: http://vitanetonline.com/description/U2060...-REPAIR-60CAPS/ , pomaze provereno, naravno ne pravi CUDA, ali probaj u svakom slucaju. Ti pichko sutra da si u flexu ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 upotrebi pm, dende Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 ja ne znam sta da radim sa svojim zglobovima... bez sporta ne mogu ali me kolena i skochni razvaljuju posle redovnog sporta od desetak dana... kapiram da mozda imam neku bakteriju (jer uzasno patim od krajnika, a malo sam citao o tome) jer zglobovi kvrckaju kao nenormalni... sve to ne bi bio problem proveriti da u gradu nemam bolnicu koja se samo tako zove a zapravo je najveca javna kuca u srbiji... hrrrk pfuj na madicinsko osoblje grada shapca... I ja imam isto problema sa kolenima bio i kod lekara u Boru al mi nista nisu pomogli cak nisu ni sigurni sta mi je :(. Kad cucnem tako jako mi puknu kolena da je to strasno.Posle dok se podizem nesto pucketa kao da imam neki pesak. Jebem li ga sta je, al ono uzasne bolove imam dok radim cucnjeve... Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 (edited) ja imam lepu tibu bez ikakvog cimanja ... :p Edited May 20, 2008 by Marinica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 ja imam lepu tibu bez ikakvog cimanja ... :p PIX OR IT DIDNT HAPPEN Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 pa vidis avatar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 (edited) omg kori ne ubacuj se, htela sam da nastavim svoj post nego, ja sam pre bila dosta mrsava i uopste nisam imala problema da mi tiba uvek bude ok, ali sam pocela sad da se gojim... Edited May 20, 2008 by Marinica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 ova slika i tvoj avatar ne piju vodu, pix or shu :) ako treba svi cemo da kacimo slike stomaka pa ti likuj sa najepsom tibom , ja cu prvi Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 (edited) Ja ću prvi, beware! » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited May 20, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Ja ću prvi, beware! » Click to show Spoiler - click again to hide... « NLO !!! :) Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 @g: http://vitanetonline.com/description/U2060...-REPAIR-60CAPS/ , pomaze provereno, naravno ne pravi CUDA, ali probaj u svakom slucaju. fala, cu da probam I ja imam isto problema sa kolenima bio i kod lekara u Boru al mi nista nisu pomogli cak nisu ni sigurni sta mi je :(. Kad cucnem tako jako mi puknu kolena da je to strasno.Posle dok se podizem nesto pucketa kao da imam neki pesak. Jebem li ga sta je, al ono uzasne bolove imam dok radim cucnjeve... ne bih da te plashim, ali tako je i meni pochelo dok mi doktori nisu utvrdili da imam hrskavicu kolena kao da imam 50 godina (genetika sta li), mesec dana posle toga je vrisnuo meniskus... tako da nadji profesionalce neka ti snime i pregledaju... ako je meniskus pravilnim vezbama mozesh da prolongirash blokadu kolena kao sto je kod mene bilo, ali je operacija kad tad neminovna ako se bavish sportom aktivno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Fato, ocigledno je los fotoaparat ^_^ aparat je za sve kriv!!! ae ljudi za marinicu!!! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 fala, cu da probam Zaboravih da kazem, imash kod nas u pansportu ja mislim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Pa pokaži nam onda te pločice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Oooouuuu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 I have a belly button ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Pa pokaži nam onda te pločice OK, ovo niste videli da dolazi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 [debela crnkinja] Ou no he di'nt [/debela crnkinja] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 OK, ovo niste videli da dolazi! desni red prva dole, 8 komada kada su mi ih stavili u stomak ne znam..... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 (edited) Laki kaci Dovline plocice, sooo ghay :)) Edited May 20, 2008 by Elvis J. Kurtovic Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Aha, posto su skoro otvorili prodavnicu u hrvatskoj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts