Jump to content

Tiba

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja ne znam sta da radim sa svojim zglobovima... bez sporta ne mogu ali me kolena i skochni razvaljuju posle redovnog sporta od desetak dana... kapiram da mozda imam neku bakteriju (jer uzasno patim od krajnika, a malo sam citao o tome) jer zglobovi kvrckaju kao nenormalni... sve to ne bi bio problem proveriti da u gradu nemam bolnicu koja se samo tako zove a zapravo je najveca javna kuca u srbiji... hrrrk pfuj na madicinsko osoblje grada shapca...

fallout_table.gif

ja ne znam sta da radim sa svojim zglobovima... bez sporta ne mogu ali me kolena i skochni razvaljuju posle redovnog sporta od desetak dana... kapiram da mozda imam neku bakteriju (jer uzasno patim od krajnika, a malo sam citao o tome) jer zglobovi kvrckaju kao nenormalni... sve to ne bi bio problem proveriti da u gradu nemam bolnicu koja se samo tako zove a zapravo je najveca javna kuca u srbiji... hrrrk pfuj na madicinsko osoblje grada shapca...

I ja imam isto problema sa kolenima bio i kod lekara u Boru al mi nista nisu pomogli cak nisu ni sigurni sta mi je :(. Kad cucnem tako jako mi puknu kolena da je to strasno.Posle dok se podizem nesto pucketa kao da imam neki pesak. Jebem li ga sta je, al ono uzasne bolove imam dok radim cucnjeve...

KrLe @ SK-Gaming

PLESEM PO TERENU !!!

@g: http://vitanetonline.com/description/U2060...-REPAIR-60CAPS/ , pomaze provereno, naravno ne pravi CUDA, ali probaj u svakom slucaju.

fala, cu da probam

I ja imam isto problema sa kolenima bio i kod lekara u Boru al mi nista nisu pomogli cak nisu ni sigurni sta mi je :(. Kad cucnem tako jako mi puknu kolena da je to strasno.Posle dok se podizem nesto pucketa kao da imam neki pesak. Jebem li ga sta je, al ono uzasne bolove imam dok radim cucnjeve...

ne bih da te plashim, ali tako je i meni pochelo dok mi doktori nisu utvrdili da imam hrskavicu kolena kao da imam 50 godina (genetika sta li), mesec dana posle toga je vrisnuo meniskus... tako da nadji profesionalce neka ti snime i pregledaju... ako je meniskus pravilnim vezbama mozesh da prolongirash blokadu kolena kao sto je kod mene bilo, ali je operacija kad tad neminovna ako se bavish sportom aktivno...

fallout_table.gif