Jump to content

pričajte

Recommended Posts

Što sam video jednu devojku u Bigzu, izgleda onako ko studentkinja umetnosti, ima maaalo veće dupe i urbano-alternativnu frizuru, mrrrrnjau. Čak mi je rekla i hvala kad sam joj pridržao vrata od lifta. Ulepšala mi je sledećih 10 minuta do ulaska u autobus.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Inferno jel ti živiš u nekom restoranu? Svaki dan neki jebački ručkovi...

To i ja uvek hocu da ga pitam. Kod mene u kuci uvek samo 'leba i pashtete. ;\

Rekla mi profanka da donesem danas maturski i ja ga naravno spakovao al' kurac. Danas nema chasove uopshte a sutra ima u suprotnoj smeni. Mozak?

Ne znam dal' sad da spavam ili ne...Vecheras standradno u kafanu...mozda se i lepo provedem...

EDIT Gz Raven!

Edited by jasamnepismen

.

Inferno jel ti živiš u nekom restoranu? Svaki dan neki jebački ručkovi...

Ma jok,nego tamo dole u Srbiji ruchak je svetinja.

Edited by gruja

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

padne mi mrak na ochi kada se, kao jutros, podsetim koliko su razliciti pojmovi Zaraditi i Naplatiti. I sto je najgore, ne znam kako ali josh se ja osecam loshe kada nekog podsecam po cetvrti put.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

de ste bre ljudi...propustio sam 2 dana ovde,kao da me nije bilo 2 meseca... :)

evo me sad u skoli,informatika,pa ono,blejkanje naravno...

imao sam svakakve testove u skoli,sve sam isprepisivao,i uradio neki referat,tako da sam odradio veliki posao...

keva mi se jutros vratila iz Bara,i mislim da cu je ubiti u roku od 2 sata...uspela je da me iznervira 10min po povratku...BRE :@@@ ...

idem,smoro sam se...

2ch4bup.jpg

padne mi mrak na ochi kada se, kao jutros, podsetim koliko su razliciti pojmovi Zaraditi i Naplatiti. I sto je najgore, ne znam kako ali josh se ja osecam loshe kada nekog podsecam po cetvrti put.

Tacno znam kako se osaceas, jebote kako pizdim na sebe kad se lose osecam kad po deseti put trazim svoje pare :)

Po tome se vidi da si posten i da nisi neka nekulturna bitanga, a takvi uvek najebu realno. Da si se trci put izdrao preko fona i poceo da pretis, sad bi trosio te pare :)

sex, drugs and bio food!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...