AlexG Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Ocigledno da nas je neko debelo nalozio da nece biti struje...bah... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 .... ... ma da znam to sve... zato sam popizdeo i na sebe... cim nisam sam u autu popijem kaznu... tja.... bro jutro ljudi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 ustao, pijem kafu, kul mi je. za nekih sat vremena palim lagano do faxa :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Ocigledno da nas je neko debelo nalozio da nece biti struje...bah... 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2008 Author Report Share Posted March 31, 2008 Deste dobri ljudi! Jeo sam neke kolache od rane zore umesto doruchka, to mora da je mega zdravo :) Jbt, sad ulazim u wc palim svetlo kad ono startujeme riba sa pricom o "slepoj sestri" Hahahaha :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 ustao pre 10min,sad se sredim,do prodavnice,malo blejkam,pa u skolu... ponedeljak :@@@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 mi ovde na raspustu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 This is going to be one fucked up week, I'm tellin' you... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 ustao pre 10min,sad se sredim,do prodavnice,malo blejkam,pa u skolu... ponedeljak :@@@ ajde polako u shkolu momche... kod nas u shkoli bio maskenbal, sad se vrnuo, satju rucham, pa do grada i da....u subotu na Tuborgu je bilo nezaboravno nikad bolja organizacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Geju nisi zvao :P tebe ne zovem ja nego igor, a on je rekao da si upitan korektno i da si odbio pusa ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Maskirao si se u DJ-a ? : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 shto bi se maskirao u DJ-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Probudjen od strane komsijinih malih prokletih vristavaca , jos uvek u fazi razbudjivanja pre odlaska na fax.... Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 i da, iam uverenje da sam dipl imba, ovaj dipl ing :] sacu da raskomadam bajs, da vidim koj mu kurac fali, pa se bacam na ucenje phpa malo kasnije Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Vidi ovog, završio škole a oće još da uči! Nego, što mrzim kad se zapustim nedelju dana, pa mi onda treba pola sata da se obrijem. Moram kupiti neki aparat za brijanje, zajebi ovakvu radnju više. Šta preporučujete a da nije mnogo skupo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 uzmi onaj philips cruizer, pa mozesh njime i da se trimujesh i shishash....nije bash najjeftiniji, niti je najbolji kao brijach, ali je 3 u jednom, a svi znamo koliko ti volish vrednost It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 shto bi se maskirao u DJ-a? a već jesi, dobar dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2008 Author Report Share Posted March 31, 2008 uzmi onaj philips cruizer, pa mozesh njime i da se trimujesh i shishash....nije bash najjeftiniji, niti je najbolji kao brijach, ali je 3 u jednom, a svi znamo koliko ti volish vrednost Ako je cruZer, a pride ako je cruZer3, onda je to u oba sluchaja Braun a ne Philips. Philips nema taj koncept brijacha, ali to zapravo nema ni veze. Ja imam cruZer vec evo vishe od godinu dana, i ok sam skroz zadovoljan. Pere se pod vodom, dugo drzhi baterija, sve kul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 da, na to sam mislio. Braun ne Philips It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 zaobidji kruzer, ja od starta njime nisam mogao da brijem bradu jer prosto traje chitavu vechnost, nego sam koristio samo trimer onda kada se ne brijem recimo 4 dana pa mi je lakshe da istrimujem i obrijem zhiletom nego samo zhiletom ili cruzerovim brijachem da se patim. e sad, ja imam prilichno jaku i gustu bradu a brijem se na 3-4 dana tako da je to mozhda i do mene. posle nekih godinu dana, trimer mi se skroz iztupio, onaj nastavak za "fazoniranje" nikad ni nije vredeo kurcu, dok sam brijach mi od starta nije vrshio posao. po meni bolje gledaj neshto drugo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 juhuu opet pricha o mashinicama/aparatima lichno se kunem u braun 5414, nije shmensi, ali odlichno izbrijava (sad to sto ga ja koristim svaki treci dan to je druga pricha ;o)) jedino nije za brijanje na brzaka, odnosno treba smireno 3-4 min da se chovek brije polako a ne za 1 min da preleti preko lica i da se nada najboljem =o) kada se brza onda treba izbrijavanje, dal brijachem dal aparatom lagano nije bitno za shishanje i goatee trimming sa druge strane troshim matori philishave koji jednostavno odbija d'umre + radi bez ulja =o) sto je najbolje mislim da su zajedno (ako ih danas i dalje prave =o)) like 50% cene nekog novog opasnog all in one comboa =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 joj sine sad sam ustao :( MORAM DA UCHIM AH btw koliko taj kruzer kosta ? Ili uopste neki tako tog tipa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 ahaha lol kupio si fen!!! Meni uvek bilo chudno da vozim njega :D + je tako jeftin jbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2008 Author Report Share Posted March 31, 2008 zaobidji kruzer, ja od starta njime nisam mogao da brijem bradu jer prosto traje chitavu vechnost, nego sam koristio samo trimer onda kada se ne brijem recimo 4 dana pa mi je lakshe da istrimujem i obrijem zhiletom nego samo zhiletom ili cruzerovim brijachem da se patim. e sad, ja imam prilichno jaku i gustu bradu a brijem se na 3-4 dana tako da je to mozhda i do mene. posle nekih godinu dana, trimer mi se skroz iztupio, onaj nastavak za "fazoniranje" nikad ni nije vredeo kurcu, dok sam brijach mi od starta nije vrshio posao. po meni bolje gledaj neshto drugo... To je zato sto numesh! Ne ozbiljno, cruZer, niti bilo koji drugi aparat ne mogu da obriju kao zhilet, i vec smo mnogo puta o tome prichali, ali su za brzo brijanje pri bezhanju iz kutje keva, i meni sluzhi svrsi. Zahteva dodushe dosta privikavanja ako si se do tad samo zhiletom brijao, da znash pod kojim uglovima i kako to radi. Mis'im, to su neka moja iskustva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 ma kakve mashinice zhilet ftw! glatkotja se osetja :D a i te priche o vremenu, sem ako nemash neke zulufe, bradu .. zhiletom mozhesh da se obrijesh za 3 minuta (bar sam ja mogao kad nisam imao nikakva izdrkavanja) perfektno, kapiram da isto toliko ili vishe vremena treba mashinicom. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts