Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Opet prespavao i nishta nisam uchio. Imam mesec ipo da popravim 6komada i da zavrshim jebenu srednju shkolu, smuchila mi se vishe! Sad za vikend moram da nauchim makar 2 predmeta. Danas mi skraceni chasovi zbog izlozbe kucnih ljubimaca u shkoli, shkola pochinje u 2:30 a ja moram da idem u 12 jer moje odeljenje igra odbojq, pa da navijam lol :))

.

Mlohavo u skoli jako, mada nista neocekivano.

Dizem virtuelnu masinu na lapu sa 256 RAM-a, pisanje [:D]

A propo Lakijeve price: Sad se zbilo neko zagusenje u Zemunu, konkretno na onoj raskrsnici kod Pinokija. Kolona autobusa do Muhara, a saobracaj iz pravca NBG-a mili. U tom trenutku, dolazi zena iz pravca grada, vidi guzvu i izvali da joj taksista govori da skrene. Posto, ocigledno, nije skontala da treba da skrene polukruzno (tj. vrati se odakle je i dosla), ona skrene tako da ide direktno na bas iz pravca NBG! Naravno, svi joj trube i ona, umesto da skrene i ode u grad, ne, ona se vraca duplo u rikverc, sjebava vec zagusen saobracaj i ide ka Muharu. Cudo, stvarno.

Ja jebeno ne mogu da shvatim kako neko ne moze da ima 6 keceva, ja nepipam nista imam jednog, iz matematike, kojeg cu da popravim, ili barem se nadam.

Ti mali, shto svake godine polazesh matish, da shutish! :P

Ja sam jedino uchio matu 2sata za zadnji pismeni u prvom polugodju i dobio tricu...sve moje uchenje za ovu godinu...mrzi me! :)

Josh malo pa palim na zurku...

.

ajd laku noc, odoh i ja.

Ja sam jedino uchio matu 2sata za zadnji pismeni u prvom polugodju i dobio tricu...sve moje uchenje za ovu godinu...mrzi me! :)

meni je u prvoj bila mata mnogo laka, imao trojku, a sad imam dvojku, i to na dve rate :/

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...