Stator Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Lol rezervisanje mesta u igraoni preko neta mislim da ovoga nema ni u japanu :P Kasljem ko magarac :/ I dalje mrtav bolestan, a napolju vreme lepo idem taman da se upucam upet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 internet je tjudo :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 dobar jutar, sanjao sam neke potpune gluposti, pola se ni ne secam, al meje nasmejalo, pa sam sad kao raspolozen neshto i tako to:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Opet prespavao i nishta nisam uchio. Imam mesec ipo da popravim 6komada i da zavrshim jebenu srednju shkolu, smuchila mi se vishe! Sad za vikend moram da nauchim makar 2 predmeta. Danas mi skraceni chasovi zbog izlozbe kucnih ljubimaca u shkoli, shkola pochinje u 2:30 a ja moram da idem u 12 jer moje odeljenje igra odbojq, pa da navijam lol :)) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 @ Lucky "Crazy woman anthelope driver" © Johny Bravo :] @ thread ustao, napravio kafu i sad spremanje gajbe... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 nepismen: pa taman za svaku nedelju po jedan predmet. ja imam 3 opomene na tromesecju, i moram da popravim keca iz prvog polugodista iz elektronike. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Ma da, al' iz biologije i filozofije treba da popravljam i prvo polugodje...a ne uchi mi se nikako. btw ja sam u tvojim godinama bio vrlo dobar 4, tek sam sad u 4.oj pocheo da zaobilazim knjigu! :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 "ali iz biologije da popravljam prvo polugodje" LOL. Biologija je sviranje #!$%@ ! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 vau stvarno si zajeban :D popio sam jogurt pa mleko jedno za drugim aaaaa fufjfu fjfffjff Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 "ali iz biologije da popravljam prvo polugodje" LOL. Biologija je sviranje #!$%@ ! Dobro je shto si ti biologiju uchio poslednji put u osnovnoj pa znash dal' je sviranje kurcu. Jedini predmet oko kojeg se bash cimam sve 4godine srednje jeste jebena biologija. :\ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 sta ti mislis da sam ja imao to samo u osnovnoj ?! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Pa ti valjda idesh u neku tehnichku shkolu, ili ja mozda 3pujem. A i da imash biologiju ne verujem da je obimna koliko na prirodnom smeru Gimnazije... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 sad ce on da kaze da ali ti si iz provincije kod vas je lakse :D prekinite Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Naravno da ne bih. mkay ! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 vrnuo se iz skole,sad u 15:30 na fudbal na Adu,uvece u 20h pozoriste,i posle da se vidim sa devojcicom...bice ovo ispunjen dan ;))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Mlohavo u skoli jako, mada nista neocekivano. Dizem virtuelnu masinu na lapu sa 256 RAM-a, pisanje A propo Lakijeve price: Sad se zbilo neko zagusenje u Zemunu, konkretno na onoj raskrsnici kod Pinokija. Kolona autobusa do Muhara, a saobracaj iz pravca NBG-a mili. U tom trenutku, dolazi zena iz pravca grada, vidi guzvu i izvali da joj taksista govori da skrene. Posto, ocigledno, nije skontala da treba da skrene polukruzno (tj. vrati se odakle je i dosla), ona skrene tako da ide direktno na bas iz pravca NBG! Naravno, svi joj trube i ona, umesto da skrene i ode u grad, ne, ona se vraca duplo u rikverc, sjebava vec zagusen saobracaj i ide ka Muharu. Cudo, stvarno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Ja sma odlichan uchenik ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 uf kako sam zabo za civom jebenim .. ko tje sad sve brzo da stigne :] • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 osisan,obrijan spreaman za civilizaciju veceras :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 losh dan...mnooogo losh dan... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Ja jebeno ne mogu da shvatim kako neko ne moze da ima 6 keceva, ja nepipam nista imam jednog, iz matematike, kojeg cu da popravim, ili barem se nadam. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 pojeo makarone s jogurtem i to 2 sholje!! posle idem da uzmem te karte za tuborg za sutra i da banem na neki unknown-brdday Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Ja jebeno ne mogu da shvatim kako neko ne moze da ima 6 keceva, ja nepipam nista imam jednog, iz matematike, kojeg cu da popravim, ili barem se nadam. Ti mali, shto svake godine polazesh matish, da shutish! :P Ja sam jedino uchio matu 2sata za zadnji pismeni u prvom polugodju i dobio tricu...sve moje uchenje za ovu godinu...mrzi me! :) Josh malo pa palim na zurku... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Odliacn dan danas, a sad odo da spavam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 ajd laku noc, odoh i ja. Ja sam jedino uchio matu 2sata za zadnji pismeni u prvom polugodju i dobio tricu...sve moje uchenje za ovu godinu...mrzi me! :) meni je u prvoj bila mata mnogo laka, imao trojku, a sad imam dvojku, i to na dve rate :/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts