ch1zra Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 jao jbt, koje blazenstvo... spavas kao majmun, ustanes u 12 uvece, malo izblejis dok popijes kafu, i onda sednes i jedes sarme... np: Ministry - Life is good \o/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Na šta ideš? trebalo je da idem na smoke n soul, ali je ortakinja ispalila, pa sad blejim sa tasom :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 i tako vec po shurnesti put u svom zivotu idem da spavam.... potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 zivote j lep lallalala zaljubio sam se :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 (edited) pade mi na pamet.. jel ima kod nas negde da se nabave one sekire ko sto ameri imaju vatrogasne ? taj oblik i full celik ?? :) /edit malo pikao diabla.. ukenjala me Fal runa i Buriza hohoho.. samo eto, ja paladin hammerdin, koj' ce to meni kurac :\ nvm, nista ne iznenadi prijatno kao dobar drop sad na spavanje... Edited March 23, 2008 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Dobro jutro, dobar dan! Ustao, odgledao trku, sad nastavak kucnih obaveza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 nece da mi se instalira cod... veceras na basket... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 sinoc bilo super na rodjendanu kod drugarice,posle 1000 godina sam igrala pantomimu i to na inglishu :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Juce sa ortacima igrao MOO2 pala pobeda za samo 3.5 sati \o/ YEAH! Danas bleja sa ortacima, pa uvece devojcici rodjendan :) Zivot je lep! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Ostavio sam sinoc otvorena vrata od terase zbog macke i sada sam prehladjen. Ali dobro, barem cu da jedem tople przenice za dorucak It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 23, 2008 Author Report Share Posted March 23, 2008 Moram sad opet da idem u prodavnicu, da kupujem neke stvari sto nisam sinoc bio kupio, sta da radim :) pade mi na pamet.. jel ima kod nas negde da se nabave one sekire ko sto ameri imaju vatrogasne ? taj oblik i full celik ?? Pa u vatrogasnom drustvu :) Tamo gde te snabdevaju osnovnim vatrogasnim stvarima tipa aparatima i crevima itd, imaju i sekire. nece da mi se instalira cod... veceras na basket... sh'o bre? sh'a kazhe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 kad kaze new game>select level > kpgs (k*ac, p*cka, g*no, s*sa) nece da startuje, skino crackove, patcheve, zvao koleta, nista ne radi, zato sad instaliram medal of honor, cisto da imam da klikcem u nesto :)))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 hahaha al "Zvao koleta" =o))) inache u pitnaju je cod 1... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 23, 2008 Author Report Share Posted March 23, 2008 kad kaze new game>select level > kpgs (k*ac, p*cka, g*no, s*sa) nece da startuje, skino crackove, patcheve, zvao koleta, nista ne radi, zato sad instaliram medal of honor, cisto da imam da klikcem u nesto :)))) To je bash cudno posto igra nije nesto spec zasticena koliko sam izvalio. Ja imam Razer distribuciju koju mi je doneo kru, samo lupish Setup, upises cdkey iz nfo fajla, posle cak instaliras i 1.4 i 1.5 patcheve i pregazis sa exeom iz crack direktorijuma i furash :) A ako ne radi multiplayer, nemam pojma, htedoh reci mozda je punkbuster, ali posto ga ni ja nisam instalirao a radi mi MP, sta da ti kazhem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 finaly i can play WoW like a man. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Gospode. Pocheo sam da igram wow pre 3 nedelje i 19 sam lvl :/ Dobro do dushe, igram prvi put i sve manje vishe moram sam, al shto gubim zhivce bezveze :( Pijem kafu sada i kul sma ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 mislim da je nemanja pregazio instalaciju samo 1.5 pechem...moguce da isti nije full nego da zahteva neki drugi pech pre njega.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Gospode. Pocheo sam da igram wow pre 3 nedelje i 19 sam lvl :/ Dobro do dushe, igram prvi put i sve manje vishe moram sam, al shto gubim zhivce bezveze :( Pijem kafu sada i kul sma ! lol. anyway, na kom si serveru ? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Ostavio sam sinoc otvorena vrata od terase zbog macke i sada sam prehladjen. Ali dobro, barem cu da jedem tople przenice za dorucak sigurno ima 3god kako ih nisam jela.. @topik.. gledam reprizu mecha djokovitj/nadal.. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 (edited) Sylvanas. Horda ofc :) Edited March 23, 2008 by -protA Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 horda / alijansa ? ja imam alijansu shabana tek napravio 8. lvl :D Igrao jedno jutro i mrzi me vise. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Jel' dobio Novak? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 6:3, 6:2 za novaka.. @topik.. odoh da uchim.. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 ustao :] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 odoh da uchim.. aj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts