Jump to content

Da li i vas ne razumeju roditelji?

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

intelegencija nema veze sa zhivotnim iskustvom. mozhesh ti da budesh intelegentan koliko otjesh al npr. ako nisi nikad brinuo o detetu ti ne znash kako je brinuti se o detetu stvarno, nego mozhesh samo da predpostavljash. tako da ne prdite. jel tju morati da nabrojim sve stvari gde je zhivotno iskustvo presudnije od intelegencije .. naravno da netju boli me qrac, ja imam iskustvo da se ne prepirem sa retardima :P

naravno vi ste odmah uzeli najgluplji primer tjaleta ratara i vas nuklearnog fizichara. kolika je mogutjnost/verovatnotja da vi iz ratarske porodice postanete nuklearni fizichar :))

mogao bih i shire da rashirim ovu prichu al me mrzi :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

ma proshiri je sada, shta te mrzi kad nisi u pravu :]

to o chemu ti prichash vazhi za mnogo manji procenat roditelja nego shto mislish. nemoj svog tjaleta ili kevu da uzimash kao repere. minimum 80% populacije je blago retardirano, zashto cenish da nisu retardirani kad je u pitanju parenthood?

Da mi je samo da dozivim da vidim nekog od vas (Kruko, Bole, Tjile, Ramiz) kao roditelje, pa da umrem mlad sa osmehom na licu.

Ramize, mozda je 80% populacije retardirano, ali jednog dana kada budesh imao svoje zhgepche i ti cesh se ponasati identichno.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ma proshiri je sada, shta te mrzi kad nisi u pravu :]

to o chemu ti prichash vazhi za mnogo manji procenat roditelja nego shto mislish. nemoj svog tjaleta ili kevu da uzimash kao repere. minimum 80% populacije je blago retardirano, zashto cenish da nisu retardirani kad je u pitanju parenthood?

lololo nisam u pravu jebite me!!1 provalio si me totalno mora da si neki provaljivach!1

odgovor na to o chemu ti prichash je vrlo jednostavan. ti retardi radjaju retarde i podizhu ih kao retarde. skim si onakav si.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

brate koje lose spike sam ovde procitao, neverovatno, aj bolje nek se diskutuje o gejevima, normalnije je, od ovoga mi se samo prevrce stomak...

mislim "ladno me keva smara kad idem negde 'kad dolazis?', ma pusi kurac kurvo, sta kad dolazim, otkud znam, upropastila si mi celo vece sad, najbolje da si ti ikad izlazila i da nesto znas, samo znas da kenjas, ne moram ja tebi da polazem racune bre! i nista se ne razumemo, ja lepo kazem 'mama, drkanje kurca na 2girls1cup je normalno, tako si out' i ona slozi neku debilnu facu"

batina je iz raja izasla, majke mi, ali majke mi.

edit: bole, oazo razuma.

Edited by Doolio

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ma ja sam nesto naredjao nekih 15 keceva u skoli koje ima nisam prijavio :) Pa sam dobio ban na komp od 2 meseca :) mislim da je bilo u 5 razredu to :) Pa je bilo parola snadji se :)

EDIT: jebote koji uzas da mi sada dodje moje dete i da provalim da je naredjalo 15 kecava u skoli i da mi nije prijavilo banovao bi ga od zivota a ne od kompa :) sto su ti dupli standardi :)))

15 kecheva u petom razredu ?

Statore ?

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

skoro nikoga ne kapiraju roditelji

kad sam za kompom kaze mi da sam komp zavisnik odlepila pored kompjutera sjebacu ochi kichmu

shto pushim a nishta ne jedem raspadacu se od raka i tuberkuloze

a kad izlazim kaze mi kako shljokam i drogiram se

kad razgovaram telefonom uvek njoj treba i dokle cu vishe da pricham

kad uzmem knjigu da chitam kaze mi shto ne spavash

kad skuvam ruchak kaze da sam presolila

treba li dalje da nabrajam?

Hehe, i mene su tako. Sad su malo o'ladili. Al' nema 'leba od ignore-а. Samo treba da im show some respect, i nema problema; sve oni mogu da skapiraju kroz neki normalan razgovor.

"Tama niskih istina mi je milija nego obmane koje nas izdižu."

ajde vi koji tvrdite da su vasi roditelji bolji od 80 90 100 % roditelja recite koliko vi to roditelja poznajete ?:D kao da se druzite sa roditeljima vasih ortaka pa mozete da ih ocenjujete :D ako znate 4 para alal vam kurac :D

Нема  будућности без истине.

vant mi tu kvout sam privijus pousts of jors? ;o)

Kole morao bi da imas mozak autisticnog kanarinca da bi mogao da cenis neciji engleski po postovima na forumu. Evo pocni od sebe :)

what caucasians think abbout sc2 is irrelevant! ;o)

Aj da vidim drugi argument.

shatore jedna stvar je kad se zezamo a druga kad se frljamo sa engleskim sto pravospisom sto gramatichki

nigde nisam rekao da ne znash engleski samo da ga ne troshish uvek u poliranoj formi

a to ne znam zasto si kvotovao sa strakraft topica, kao da potkrepljujesh tezu da nisi najbolje shvatio ;oP (tj taj moj post je sem malih slova 200% gramatichki i semantichki ispravan ;o*)