ChemerBoy Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Koji bullshit. Iskustvo =/= Inteligencija. Roditelji mogu da budu tardovi i ako su stariji od vas. "Idi sine loptaj se po livadi, mani to sokocalo, mozak ce ti iscureti kroz nos, a ja sad idem da gledam Bolji Zivot na rts-u" Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 U principu ja sam moje slusao u nekim vaznim situacijama. Realno pored mene, jadni ljudi :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 intelegencija nema veze sa zhivotnim iskustvom. mozhesh ti da budesh intelegentan koliko otjesh al npr. ako nisi nikad brinuo o detetu ti ne znash kako je brinuti se o detetu stvarno, nego mozhesh samo da predpostavljash. tako da ne prdite. jel tju morati da nabrojim sve stvari gde je zhivotno iskustvo presudnije od intelegencije .. naravno da netju boli me qrac, ja imam iskustvo da se ne prepirem sa retardima :P naravno vi ste odmah uzeli najgluplji primer tjaleta ratara i vas nuklearnog fizichara. kolika je mogutjnost/verovatnotja da vi iz ratarske porodice postanete nuklearni fizichar :)) mogao bih i shire da rashirim ovu prichu al me mrzi :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 ma proshiri je sada, shta te mrzi kad nisi u pravu :] to o chemu ti prichash vazhi za mnogo manji procenat roditelja nego shto mislish. nemoj svog tjaleta ili kevu da uzimash kao repere. minimum 80% populacije je blago retardirano, zashto cenish da nisu retardirani kad je u pitanju parenthood? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Da mi je samo da dozivim da vidim nekog od vas (Kruko, Bole, Tjile, Ramiz) kao roditelje, pa da umrem mlad sa osmehom na licu. Ramize, mozda je 80% populacije retardirano, ali jednog dana kada budesh imao svoje zhgepche i ti cesh se ponasati identichno. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 ma proshiri je sada, shta te mrzi kad nisi u pravu :] to o chemu ti prichash vazhi za mnogo manji procenat roditelja nego shto mislish. nemoj svog tjaleta ili kevu da uzimash kao repere. minimum 80% populacije je blago retardirano, zashto cenish da nisu retardirani kad je u pitanju parenthood? lololo nisam u pravu jebite me!!1 provalio si me totalno mora da si neki provaljivach!1 odgovor na to o chemu ti prichash je vrlo jednostavan. ti retardi radjaju retarde i podizhu ih kao retarde. skim si onakav si. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 (edited) brate koje lose spike sam ovde procitao, neverovatno, aj bolje nek se diskutuje o gejevima, normalnije je, od ovoga mi se samo prevrce stomak... mislim "ladno me keva smara kad idem negde 'kad dolazis?', ma pusi kurac kurvo, sta kad dolazim, otkud znam, upropastila si mi celo vece sad, najbolje da si ti ikad izlazila i da nesto znas, samo znas da kenjas, ne moram ja tebi da polazem racune bre! i nista se ne razumemo, ja lepo kazem 'mama, drkanje kurca na 2girls1cup je normalno, tako si out' i ona slozi neku debilnu facu" batina je iz raja izasla, majke mi, ali majke mi. edit: bole, oazo razuma. Edited March 19, 2008 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Ma ja sam nesto naredjao nekih 15 keceva u skoli koje ima nisam prijavio :) Pa sam dobio ban na komp od 2 meseca :) mislim da je bilo u 5 razredu to :) Pa je bilo parola snadji se :) EDIT: jebote koji uzas da mi sada dodje moje dete i da provalim da je naredjalo 15 kecava u skoli i da mi nije prijavilo banovao bi ga od zivota a ne od kompa :) sto su ti dupli standardi :))) 15 kecheva u petom razredu ? Statore ? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Moram i ja jednom da se slozim sa Maudom, znaci zivotno iskustvo, zanemarimo to ako je roditelj totalni retard, a verovatno da vecina to nije Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turanga Leela Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 skoro nikoga ne kapiraju roditelji kad sam za kompom kaze mi da sam komp zavisnik odlepila pored kompjutera sjebacu ochi kichmu shto pushim a nishta ne jedem raspadacu se od raka i tuberkuloze a kad izlazim kaze mi kako shljokam i drogiram se kad razgovaram telefonom uvek njoj treba i dokle cu vishe da pricham kad uzmem knjigu da chitam kaze mi shto ne spavash kad skuvam ruchak kaze da sam presolila treba li dalje da nabrajam? Hehe, i mene su tako. Sad su malo o'ladili. Al' nema 'leba od ignore-а. Samo treba da im show some respect, i nema problema; sve oni mogu da skapiraju kroz neki normalan razgovor. Quote "Tama niskih istina mi je milija nego obmane koje nas izdižu." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Ne znam meni su moji stvarno ok roditelji i dan danas se kapiraju i ja doduse kapiram njih , hoce da cuju i sta ja mislim i uvek pricom sve resavaju , nisu sjajni ali su bolji od 70% roditelja kojih sam ja imao prilike da vidim . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 15 kecheva u petom razredu ? Statore ? Brate begalo se po igraonicama peglala se sega-mega :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 @dino +1 samo sto su moji bolji od 90% matoraca koje sam imao prilike da vidim Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Brate begalo se po igraonicama peglala se sega-mega :) i chak ni na sezi mezi nisi uspeo engleski da nauchish kako valja...cccc ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 brate stefke ne zna ni srpski (i ne stidi se toga), ti hoćeš engleski da zna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 brate meni je oduvek bilo da ko je kompjuterki pismen mora biti i pismen na engleskom...a onda sam sreo ljude koji "insertuju tarDZHet disk"...od tada me zhuljaju i volim da ih chikam ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 nisi cuo za "tardget" diskove? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 i chak ni na sezi mezi nisi uspeo engleski da nauchish kako valja...cccc ;oP Cek cek ovo su neki novi momenti ? Od kada ja to kole ne znam engleski ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 vant mi tu kvout sam privijus pousts of jors? ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 ajde vi koji tvrdite da su vasi roditelji bolji od 80 90 100 % roditelja recite koliko vi to roditelja poznajete ?:D kao da se druzite sa roditeljima vasih ortaka pa mozete da ih ocenjujete :D ako znate 4 para alal vam kurac :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 vant mi tu kvout sam privijus pousts of jors? ;o) Kole morao bi da imas mozak autisticnog kanarinca da bi mogao da cenis neciji engleski po postovima na forumu. Evo pocni od sebe :) what caucasians think abbout sc2 is irrelevant! ;o) Aj da vidim drugi argument. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Sta je argumen? Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 shatore jedna stvar je kad se zezamo a druga kad se frljamo sa engleskim sto pravospisom sto gramatichki nigde nisam rekao da ne znash engleski samo da ga ne troshish uvek u poliranoj formi a to ne znam zasto si kvotovao sa strakraft topica, kao da potkrepljujesh tezu da nisi najbolje shvatio ;oP (tj taj moj post je sem malih slova 200% gramatichki i semantichki ispravan ;o*) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 abbout? Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 actualy it's a-boot here in canada, eh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts