De1Rekt0n Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Teeheehe... ovo me podsetilo na ne tako davno vreme kad mi je keva skidala slushalice, mahala rukama ispred monitora i urlala u fazonu: "Dokle!? Shta mislish ti sa svojim zivotom!? Ti si bolestan od igrica! Po ceo dan buljish u monitor, shta je sa ispitima!?" i chale koji dobacuje sa odobravanjem iz pozadine i dopunjuje gde smatra da je potrebno: "Idi na biro i zaposli se ako necesh da uchish! Imash 23 godine, ja sam u tim godinama i radio i studirao!". Ljudi nesvesni da su se vremena promenila, da je WSG vikend u jeku i da mladi able-bodied mushkarac ima obavezu prema Hordi. Blesavi hobitsi... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Mene su tako smarali u pochetku da se odvojim od kompa,zadnje 2 godine blejim po 3,4 sata na kompu , a u poslednja 2 meseca sam kuci samo kada spavam,pa me sada keva smara da blejim kutji :D ne zna shta hoce :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Sto lozite decka evo ja pucam 8 sati na kompu svaki dan i nije mi nista :) ti zaradjujes pare to se ne racuna :) mene su smarali do skoro, dok se nisam odvojih od njih, sveca sigurno nece da mi kenja sto sedim za kompom, ali smanjio sam do jaja bleju za istim od kad nemam net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Naravno da me smara chim sednem. Al onda joj na nos nabijem knjizhicu u kojoj pishe odlichan uspeh (kako sam lud jao jao) i kazhem kako se ne drogiram i ne pijem i ne pushim i tako to i da joj je pochela serija i onda me iskulira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Pa realno, tako sam i ja radio dok sam bio u srednjoj. Mislim, sve četri godine odličan, ne pravim sranja i to, pustite me da sedim jebem vas u dupe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 meni keva prebacuje kada radim za kompom, kako samo sedim i ne skidam salo sa guzice i da pripazim ili cu zavrshiti na reklami za Matijevice. Ali zvocanja sam uvek mogao da podnesem veoma lako, u srednjoj skoli i dok sam se cimao na etf-u, najvishe me je smarala ona nema osuda pogledom ili uz gotovo necujni uzdah kao dodatu foru. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Da li i vas ne razumeju roditelji ili vas nisu razumeli kad ste bili u mojim godinama (16, 17)? Ja, kad sednem za kompjuter u slobodno vreme obichno provdem uz njega jedno 4, 5 sati i meni kazhe tjale "dosta vishe ceo dan visish na kompjuteru, izadji malo" E vidish, oni misle da ja celih tih 5, 6 sati igram igrice, ali nije tako. Kad zasednem prvo ukljuchim RuR, Blic i neki sajt za download muzike..dok pogledam rur (poshto, da kazhem, uchestvujem u dosta topika) provedem dosta vremena, za blic, chitam dosta vesti, raznih "zhanrova" te sport, te hronika, te politika, te zabava itd. i overim neke nove pesme za download...onda se o5 vratim na RuR i refreshujem (ko ochajnik) dok se ne pojavi neki novi poust.. I posle odigram 3, 4 partije Warcraftam, djuture sat, sat i po... Znachi, to vreme (4, 5 sati) prodje zachas... Da zakljuchimo, ja mnogo saznam dok provodim vreme za kompom: blic, na rur-u ima svashta... El i vas roditelji smarali/smaraju "smanji malo, dosta igrash PC..." ?? Meni moji savetuju da više sedim za kompjutorom. Valjda se plaše mog društva, da ne postanem roze oblačić ili drogirant. Jednom mi je ćaća ispričao ceo scenario, pri kom bih ja probušio uši, uradio pirsing pupketa, počeo da igram tenis i postao derpej. Zabranio mi izlaske i preselio kompjutor u podrum. :( Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 lul chuli ti matorci da kinezi zaradjuju igrajuci wow po mass podrumima Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Ni meni\n printf("priceless\n"); Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 skoro nikoga ne kapiraju roditelji kad sam za kompom kaze mi da sam komp zavisnik odlepila pored kompjutera sjebacu ochi kichmu shto pushim a nishta ne jedem raspadacu se od raka i tuberkuloze a kad izlazim kaze mi kako shljokam i drogiram se kad razgovaram telefonom uvek njoj treba i dokle cu vishe da pricham kad uzmem knjigu da chitam kaze mi shto ne spavash kad skuvam ruchak kaze da sam presolila treba li dalje da nabrajam? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 ti zaradjujes pare to se ne racuna :) mene su smarali do skoro, dok se nisam odvojih od njih, sveca sigurno nece da mi kenja sto sedim za kompom, ali smanjio sam do jaja bleju za istim od kad nemam net zato ugradujes doticni :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 ja sam kao klinac bezao iz skole da igram ut pa su mi srali kupili mi prvi kul komp pa mi manje srali sad igram pasijans pre spavanja al mi seru sto mnogo pijem vreme brzo leti kad se zabavljas;)) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 skoro nikoga ne kapiraju roditelji kad sam za kompom kaze mi da sam komp zavisnik odlepila pored kompjutera sjebacu ochi kichmu shto pushim a nishta ne jedem raspadacu se od raka i tuberkuloze a kad izlazim kaze mi kako shljokam i drogiram se kad razgovaram telefonom uvek njoj treba i dokle cu vishe da pricham kad uzmem knjigu da chitam kaze mi shto ne spavash kad skuvam ruchak kaze da sam presolila treba li dalje da nabrajam? Kad imash sex, pita te kad ce unuche jedno :)))) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 jebem ti unuce mene keva smara da napravim jedno dete :D koja dosada od zene :D moracu da pocnem da se drogiram :D ne bi li me ostavila na miru :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 jedini problem koji imam sa caletom je to sto imamo 1 komp ...on pegla cs i jos neke igrice...tako da ...kada god sedim za kompom duze od 2 h dodje on i nakaci mi se na glavu ..ajde pusti mene samo 1h i idem dza bu /// Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 koji pure whineage @ roditeljska tela topik.... samo probaj da povecas nivo ignorisanja.. tj. nauci da slusas zvocanja ne slusajuci ista.. i neka te boli kurac.. pomocice ako si dobar u skoli i ako nisi problematican. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 ^A kad ti njemu stojis iznad glave? - ajde cale sad ja malo da se igram - evo sine samo jos jednu rundu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 i onda kazes vazi matori daj 1000din :D pa nastavi :D hop prc :D to je to :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 da, realno to je win/win situacija Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 (edited) .......odustali, lost casE :) sad me smara kad cu da se zenim :P Edited March 18, 2008 by K0LE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 ko se ikad razumeo sa roditeljima taj ima mnogo srece u zivotu. tako da nemoj preterano da se tangiras, sve to dodje na svoje mesto ;) *sign* Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Takodje me manje smaraju odkad idem u teretanu. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Pre su mi mega sedeli na kicmi zbog svega... Vremenom se smanjilo, sada skoba bas nista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 A realno, sta drugo da radis u Krusevcu? Bez uvrede. ne seri brdjanine iz jajinaca Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts