Jump to content

Ko ima muda?

Recommended Posts

Prvi klip je extra :) znaci moram da skocim bar jednom u zivotu padobranom pa ne znam...a ovaj lik skoro go skocio lololo osecam zapaljenje plutja dobio cim je sisao dole :p

A za ovog drugog lol,lud je sto posto :) "gde idu ljudi kao jaaaa" :)

A da vas pitam,da vozite kola i vidite kako se klinac sprema da skace sa mosta,sta bi ste uradili? Stali i gledali ili rekli "mali nemoj da skaces" pa da je decko nekim slucajem poginuo a da sam ja to gledao i nisam rekao "nemoj" ubila bi me savest cak iako znam da nemam veze sa tim ipak,mlad je decko nema mudrosti [sleep]

It would of been funnyer if he died. That would of been a huge burn

iako lik ne zna engleski, tu je poenta:)

a za ovo drugo. ovog shto je skochio ne znam. al ova budala shto se dere JEBOTEE.... to je denis neki bilde shto je trenirao sa mojim burazom rukomet

Edited by 47@mission

pa niko nije verovao da ce skociti ....a ti mu kazes nemoj i on skoci na tvoje oci i umre sta lako bi ti bilo kao isti kurac :D

mislim da je preskocio ogradu da bi pokazao kako zna da preskace ogradu [roflmao] mislim kako tako razmisljate, kad se penjem na toranj ne penjem se da bih se suncao gore nego da skocim....

prevelik ti avatar m8

mislim da je preskocio ogradu da bi pokazao kako zna da preskace ogradu [roflmao] mislim kako tako razmisljate, kad se penjem na toranj ne penjem se da bih se suncao gore nego da skocim....

pa ja bih mislio da blefira ....sta preskocio ogradu u je jaka stvar :D koliko njih je to uradilo pa nije skocilo :D

Нема  будућности без истине.

Klinja skace sa starog savskog mosta,visina sa koje je skocio je MIN 14m ako ne i vishe...

------------------------------------------------------------------

SteX.jpg

....Watch the master. Follow the master. Be the master....

------------------------------------------------------------------