faq2 Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Travis Pastrana Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 haha bravo bane ahahaa Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Pa dobro ovo drugo nije toliko strasno :P, skocio bi za neke dobre pare :P. Al za prvi klip,... l o l Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Ali "kuda idu ljudi kao ja" i skoci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Ali "kuda idu ljudi kao ja" i skoci :) haha uvek se slatko smejem kad posetim ovaj deo foruma omg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 (edited) Samo pogledajte komentare neke ispod "Nije ovo nista ja skacem sa 28 metara kod nas u podgorici!1!!" :))))0 edit: typo Edited March 17, 2008 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 (edited) onaj lik nije normalan lol . Edited March 17, 2008 by Dino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 jebote ladno lik skocio :) bravooooo bane hahaahha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 hahh e drug mi je pricao za njega bas ;D posto ovaj trenira vaterpolo hahha :D ja reko aj bezi ne seri da je skocio :D kad ono haaahha ;D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 ZLO, al prvi lik je objasnio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Prvi klip je extra :) znaci moram da skocim bar jednom u zivotu padobranom pa ne znam...a ovaj lik skoro go skocio lololo osecam zapaljenje plutja dobio cim je sisao dole :p A za ovog drugog lol,lud je sto posto :) "gde idu ljudi kao jaaaa" :) A da vas pitam,da vozite kola i vidite kako se klinac sprema da skace sa mosta,sta bi ste uradili? Stali i gledali ili rekli "mali nemoj da skaces" pa da je decko nekim slucajem poginuo a da sam ja to gledao i nisam rekao "nemoj" ubila bi me savest cak iako znam da nemam veze sa tim ipak,mlad je decko nema mudrosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 pa niko nije verovao da ce skociti ....a ti mu kazes nemoj i on skoci na tvoje oci i umre sta lako bi ti bilo kao isti kurac :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 ja bi svirao i bodrio ga kao svaki beogradjanin hahahahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 "...živ je... živ je" jebote kakvi klinci :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 lol, ajmo pozdrav za kameru, trebali su i kamermani za njim :D Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 (edited) It would of been funnyer if he died. That would of been a huge burn iako lik ne zna engleski, tu je poenta:) a za ovo drugo. ovog shto je skochio ne znam. al ova budala shto se dere JEBOTEE.... to je denis neki bilde shto je trenirao sa mojim burazom rukomet Edited March 20, 2008 by 47@mission Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 pa niko nije verovao da ce skociti ....a ti mu kazes nemoj i on skoci na tvoje oci i umre sta lako bi ti bilo kao isti kurac :D mislim da je preskocio ogradu da bi pokazao kako zna da preskace ogradu mislim kako tako razmisljate, kad se penjem na toranj ne penjem se da bih se suncao gore nego da skocim.... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Prvi klip , ludachki skroz, red bul daje ti krila :P drugi klip , to je klinac iz mog kraja,degen mali... nije normalan... skochio koliko ja znam za 2500din... degen mali... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 pa prvi klip je ono,bezze... a drugi,decko je idiot...a jos veci je ovaj "bravo Bane,bravo Bane..."! GRUPNO LECENJE ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 mislim da je preskocio ogradu da bi pokazao kako zna da preskace ogradu mislim kako tako razmisljate, kad se penjem na toranj ne penjem se da bih se suncao gore nego da skocim.... pa ja bih mislio da blefira ....sta preskocio ogradu u je jaka stvar :D koliko njih je to uradilo pa nije skocilo :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 KOLIKO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 xxexex "kuda idu ljudi kao ja" ahahah simpa mi je mali skroz!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Koji je vetji kreten, that is zhe question ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Klinja skace sa starog savskog mosta,visina sa koje je skocio je MIN 14m ako ne i vishe... Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 prvi klip carski drugi klip grupno lecenje Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts