Jump to content

.

Recommended Posts

Ja sam igrao nešto malo, tipa 3 puta sam pokušao. Skroz simpatičan roguelike.

Na prvi pogled izgleda kompleksno, kako zbog stat+skillpoint sistema (3 glavna atributa - Might, Finesse, Brain, + desetak skillova kao što su razni proficiencies za oružja, mechanical, biochemistry, lockpicking, itd.), tako i zbog činjenice da može trista sranja da te sjebe.

Konkretno mislim na to što ne postoji klasičan "ovo je dobar upgrade, meti ga u pištolj", nego otkriješ svojstvo upgrade-a tek kad ga aktiviraš. DakleM, "upgrade" može da bude i "JEBEM TI MATER GLUPA IGRO, ZAŠTO MINUS 5 NA DAMAGE?!"

Ovo manje više važi i za svaki konzumabl koji pokupite.

Dalje, random efekti kada se prolazi ispod određenih vrata, takozvani Door trap. Ili će da te ishiluje, napuni random istrošeni item, ili će da se desi gore navedena reakcija kad dobiješ disease lvl3, ili kao što se meni desilo - uništi mi svu municiju za pištolj.

Moja preporuka ako ste fanovi takvih igara, a i ako niste! Čuo sam da igra ima oko 30ak nivoa, a ja nisam prešao 7. iz 3 pokušaja.

• 1 month later...

Hammerwatch je Greenlitovan. Release date: Q2 2013.

In the other news _konačno_ stiže Monaco. 10€ na Steamu, 7,5€ po čoveku za 4-pack.

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

Nema cak ni tutoriala ili nekog helpa, sve mora da se provaljuje.Toliko puta sam umr'o zato sto sam jeo otrovne pecurke, da to nema smisla. :P

Odlicna igra.Ortak mi giftovao pre par dana.Kombo minecrafta i terarie sa mracnijom atmosferom.

Hardcore je, kada se zagine - zagine se.Nema respawna.Ima par altara koji respawnuju (samo jednom) da se nadju po mapi.Ali, to se nekad retko nadje. :P

Hunger, sanity i hp - mozete da crknete od gladi, kada vam pada sanity, halucinirate i kasnije, kada padne na 0, halucinacije napadaju.Sanity pada kada je noc i kada se rade neke "evil" stvari, a obnavlja tako sto se rade "dobre" stvari (beres cvece, jedes isto, napravi se neka kapica od cveca i to se nosi preko dana da regenerise), kuva se, prave nove stvari itd...

Ako niste blizu izvora svetlosti kada je mrkli mrak - insta death.

Ima cak i winter sezone, za koju treba da napravite zimsku odecu da biste preziveli inace crknete od hladnoce.

Uzasno teska igra i topla preporuka svima - kada se uzme na steamu, dobiju se 4 kljuca - 2 za steam i 2 za google chrome.

Edited by k0baya

Не знам да ли је већ неко постављао.

Има везе са мало старијим насловом:

Личи на КБ. Потезни хексови. Играо неко ову другу?

Edited by overkind
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

• 3 weeks later...

najbolja fora mi je, imao sam negde snapshot tog njegovog tweeta al ne mogu sad više da ga pronađem, uglavnom on lik tweetuje kad je bio ceo onaj hajp oko okulus rifta kao u fazonu "ma kao ok je to ali taj 3d to je samo gimik ništa više", na šta mu neki randomaš odgovara u fazonu "to kaže čovek koji je napravio igru u kojoj je glavna mehanika 3d gimik" i onda mu ovaj odgovara nešto u fazonu "hahaha al tvoj kurac je mali sigurno nisi u životu jebao" il tako nešto xD