Atomic Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Ja sam igrao nešto malo, tipa 3 puta sam pokušao. Skroz simpatičan roguelike. Na prvi pogled izgleda kompleksno, kako zbog stat+skillpoint sistema (3 glavna atributa - Might, Finesse, Brain, + desetak skillova kao što su razni proficiencies za oružja, mechanical, biochemistry, lockpicking, itd.), tako i zbog činjenice da može trista sranja da te sjebe. Konkretno mislim na to što ne postoji klasičan "ovo je dobar upgrade, meti ga u pištolj", nego otkriješ svojstvo upgrade-a tek kad ga aktiviraš. DakleM, "upgrade" može da bude i "JEBEM TI MATER GLUPA IGRO, ZAŠTO MINUS 5 NA DAMAGE?!" Ovo manje više važi i za svaki konzumabl koji pokupite. Dalje, random efekti kada se prolazi ispod određenih vrata, takozvani Door trap. Ili će da te ishiluje, napuni random istrošeni item, ili će da se desi gore navedena reakcija kad dobiješ disease lvl3, ili kao što se meni desilo - uništi mi svu municiju za pištolj. Moja preporuka ako ste fanovi takvih igara, a i ako niste! Čuo sam da igra ima oko 30ak nivoa, a ja nisam prešao 7. iz 3 pokušaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Hammerwatch je Greenlitovan. Release date: Q2 2013. In the other news _konačno_ stiže Monaco. 10€ na Steamu, 7,5€ po čoveku za 4-pack. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 (edited) Nema cak ni tutoriala ili nekog helpa, sve mora da se provaljuje.Toliko puta sam umr'o zato sto sam jeo otrovne pecurke, da to nema smisla. :P Odlicna igra.Ortak mi giftovao pre par dana.Kombo minecrafta i terarie sa mracnijom atmosferom. Hardcore je, kada se zagine - zagine se.Nema respawna.Ima par altara koji respawnuju (samo jednom) da se nadju po mapi.Ali, to se nekad retko nadje. :P Hunger, sanity i hp - mozete da crknete od gladi, kada vam pada sanity, halucinirate i kasnije, kada padne na 0, halucinacije napadaju.Sanity pada kada je noc i kada se rade neke "evil" stvari, a obnavlja tako sto se rade "dobre" stvari (beres cvece, jedes isto, napravi se neka kapica od cveca i to se nosi preko dana da regenerise), kuva se, prave nove stvari itd... Ako niste blizu izvora svetlosti kada je mrkli mrak - insta death. Ima cak i winter sezone, za koju treba da napravite zimsku odecu da biste preziveli inace crknete od hladnoce. Uzasno teska igra i topla preporuka svima - kada se uzme na steamu, dobiju se 4 kljuca - 2 za steam i 2 za google chrome. Edited April 19, 2013 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 (edited) Не знам да ли је већ неко постављао. Има везе са мало старијим насловом: Личи на КБ. Потезни хексови. Играо неко ову другу? Edited April 19, 2013 by overkind Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Ima ceo topik o ovome :) http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234929265 Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 И то нов топик. Јбг, нисам видео :( Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Alien Spidy el probao neko? http://www.youtube.com/watch?v=9VudA6uxhZ8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Mene je smorilo posle sat vremena. Kao nije loše ali nije ni baš neki najvrh naslov. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svazillend Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Izasao je FEZ za PC! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 svazilend mbabane! kakav je fez? znam za celu famu oko pravljenja igre, ali je l' igra zapravo zanimljiva lol? je l' ima nekih dobrih zagonetki ili se sve prelazi iz cuga? Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svazillend Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Nisam nesto puno igrao, ali mi je do sada u dosta delova bilo bas konfuzno da se orijentisem gde sam i gde trebam da idem dalje, a i zagonetke na pocetku mi deluju OK, sta znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 Jel beše FEZ-ov kreator bio onaj što je rekao da je "PC za Excel"? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 da, generalno kretaor feza je fucking dick i zbog toga necu cak ni da igram "besplatnu" verziju njegove smrdljive igre :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 taj fazon, čovek baš ne zna da napravi samopromociju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 najbolja fora mi je, imao sam negde snapshot tog njegovog tweeta al ne mogu sad više da ga pronađem, uglavnom on lik tweetuje kad je bio ceo onaj hajp oko okulus rifta kao u fazonu "ma kao ok je to ali taj 3d to je samo gimik ništa više", na šta mu neki randomaš odgovara u fazonu "to kaže čovek koji je napravio igru u kojoj je glavna mehanika 3d gimik" i onda mu ovaj odgovara nešto u fazonu "hahaha al tvoj kurac je mali sigurno nisi u životu jebao" il tako nešto xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 hahaha, nisam to video :)) hahah, genijalno :) kako iz takve osobe izađe ovakva igra, to mi nije jasno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 hahaha, nisam to video :)) hahah, genijalno :) kako iz takve osobe izađe ovakva igra, to mi nije jasno :) Poput DayZ i Rocketa? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 ne znam, neki ljudi su u fazonu da ih bole dupe ko je napravio igru dokle god je igra dobra. Ja ne mislim uopste tako pogotovo kad su u pitanju manje Indie igre koje obično prave od jedan do nekoliko ljudi. Edmund Mcmillen je meni omiljeni developer ubedljivo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Licno sam u tom fazonu jer na kraju dana igram igru a ne delim leba sa dev-om pa da mi je vaznije da li mi se neko svidja od toga kakva je igra koju pravi. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefixsrb Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Tnx nasao sam par brutalnih kojih sam pre igrao :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Mogu da te skapiram Pekare i verovatno sam odigrao hiljadu igara koje je pravio neki retard al' su ispale dobre :) al' kad ja znam da je pravio retard, to mi već malo menja stavove :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Zato sto si emotivan, samo distanca matori :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 hahaha, bolje da onda ne dođem kod tebe u pekaru da probam proizvode! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Isti ukus ima pecivo bio ja retard ili ne :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 hahaha, ok, ako ti tako kažeš! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts