togFU Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 da, te, na te se gruja loži već godinama :D ako ti ne smeta debeo špic, kao što meni smeta recimo (nađi sliku profila patike, ono je zlo), samo napred, kontam da je kvalitet na nivou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 (edited) Dobro izgledaju ali ih nisam video u prodavnicama, medjutim ja se uhvatim za adidas odma. Na prvom postu gde sam okacio slike patika, e pa prva slika, verovatno cu te kupiti ali mi je tesko da izdam predatorke... Mada su lepo nahvalili i te Nike Tiempo -Nike have developed the tongue to incorporate a slit to help tongue sit on the instep by avoiding the bones and tendons. The Tiempo Mystic IV lace loop holes have also been widened in order for the tongue to stay in the right position. The upper has been constructed from A new and improved soft cow leather which has a coating to improve ball control, therefore makes these Nike Mystic IV football boot for superior comfort and feel. edit: jaooo i ove mi se svidjaju Inace, mozda ce nekome ovaj sajt biti koristan http://www.prodirect...om/default.aspx Edited November 16, 2012 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 ovo je novi tiempo,meni se on svidja,imaju sad neki ERGONOMSKI oblik koji je meni weird,nazalost,nema starog koji sam ja imao,a gotove su,moraju da se kupuju nove :c Razmisljam se da predjem na diadora maracana Gde imaju gilje za fudbal za par hiljada, dakle što jeftinije a da nisu totalni dreš i da se ne klizaju mnogo? imas svuda,pa cak i u mesari iskreno,za 3-4-5 hiljada stvarno mozes da biras sta hoces izbegni umbro,loto,kapa,to ti je frendli advajs sa ovim ostalim ne mozes da pogresis,gledaj da su sto vise klasicne,a ne ove svetlucave ko sto lesko nosi :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 за 3 4 5 6 7 8 :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 izbegni umbro,loto,kapa,to ti je frendli advajs Pa šta ostane ako izbacim umbro, loto i kapu, ostane Nike od 10+ hiljada :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 (edited) adidas, joma, puma ;) do want! Edited November 16, 2012 by Diego Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Pa šta ostane ako izbacim umbro, loto i kapu, ostane Nike od 10+ hiljada :D pa gresis,adidas i nike skroz regulare nalazis za 5 soma,diadoru nadjes i za 3.evo,nije me cak mrzelo ni da ti pomognem malo:) http://www.sportvision.rs/202-catalog/#/pol-za_muskarce/tip-patike/vrsta-obuca/namena-football/price-1-6271 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 'Prelistao' sam forum, pa reko da ne pravim novu temu, pitacu ovdje. Imam adidas sala patike vec 2 godine i u zadnje vrijeme mnogo mi se klizu na parketu pa me zanima da li mogu ikako rijesiti problem, da li da pucam ljepilo po djonu ili slicno ili da nosim obucaru? Patike su slicne ovim Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 idi kod obucara, imaju oni te gume, tj djonove, tako da to moze lagano da se zameni... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Znas da mi u zivotu to nije palo na pamet, a realno imam taj problem. Patike zive i zdrave, a djon fino izlizan, pa se klizaju po parketu. Koliko to moze da kosta, tj. da li se realno isplati to raditi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 To se zove pendzatiranje i uradice ti svaki obucar za cirka 500-1000 din i ako si zaljubljen u neke patike, ofc da se isplati, produzice im rok sigurno :) Kad se taj njihov djon izlize, e onda si bas kao bambi po ledu :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 Bas sam pre par dana igrao fudbal, ne moze se igrati koliko se klize. A posto su patike dobre za moje potrebe, da ne kupujem sad nove odnijecu obucaru pa nek opravi djon. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted September 4, 2016 Report Share Posted September 4, 2016 Stare patike skoro gotove pa bih narucio preko sportsdirecta nesto. Bacite neke preporuke do nekih 35e. Videh imaju Adidas Kaiser pa jel ima nesto bolje od toga ili eventualno da nije mnogo losije, a da je jeftinije? Iskljucivo za balon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 4, 2016 Report Share Posted September 4, 2016 pa 35e+ 14evra dostava, mozes za te pare fine patike i ovde da uzmes, ja sam za 6k nasao ovo u planeti sport, ne znam sta sad ima i da li ima ali za te pare ima da se izabere ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 gde ima kaiser za 35e+14e da uzmem odmah :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 da lol, pa to su najskuplje patike za fudbal, oko 100e su uvek bile... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 Pa konkretno sto se moje kupovine tice (za burazera) http://rs.sportsdirect.com/adidas-kaiser-team-mens-astro-turf-trainers-263071?colcode=26307161 Kaiser je 34.2e posto ima manju nogu :) veci brojevi su 45e i ako porucis preko ljudi sa KP sa sve dostavom na tvoju adresu izadje oko 7k (trenutno stanje), a mene bi sve izaslo oko 5.5k. Znaci ne moze da se pogresi sa njima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 Može da se pogreši ako su divco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 ja sam sa sportsdirecta naručivao neke stvari i polovični su mi utisci. nekad stigne original, nekad stigne baš đubre, tipa jednom sam uzeo slazenger duks koji je ušivao neko bez očiju i ruku u vijetnamu verovatno... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 (edited) Pa jebem li ga. Sada sam pogledao kod nas i nasao par komada pa ajde da bacite neke preporuke :) Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Adidas i bele Tiempo ispod njih bi trebalo da su "kozne" koliko sam ja video na sajtu adidasa i nikea, a i nekako mi izgledaju najizdrzljivije :) Inace sve je kod nas, a cene redom 6k, 5k, 4.5k, 3.5k Edited September 5, 2016 by agrsv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 Ja za turf gilje ne bih nikad uzeo pa makar znao da cu biti ko bambi na ledu, zato su verovatno i jeftinije nego inace Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 @gruja sto? mislim i ja sam u istom fazonu, al zanima me zašto :D i kako misliš "zato su verovatno i jeftinije nego inače?", pa ne formiraju cene na osnovu gruje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 (edited) Ja i dalje furam ove pa cu ih nositi dok se ne sjebu do kraja, ali se previse klizam na travi, a burazer hoce turf :) Inace sta bi vi uzeli izmedju onih iznad? Edited September 5, 2016 by agrsv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 Ja ne bih uzeo nijedne, jedno sam bio uzeo patike za turf i na sledećem fudbalu sam sjebao zglob jako jer nisam navikao na visinu krampona + me udario lik :D Po slikama rekao bih bilo koje od navedena 3 nike modela, i to samo zato što su prošivene napred, za razliku od adidasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 Definitivno Joma Top Flex kod nas su 5k, bez konkurencije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts