AlexuS Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Pozdrav svima koliko vas ima, imam jedno mozda malo slozeno pitanje, pa me zanima sledece; sta je potrebno za otvaranje Kluba Internet Korisnika kao NEPROFITABILNE ORGANIZACIJE, naglasak na neprofitabilne?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 dobra volja :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Pozdrav svima koliko vas ima, imam jedno mozda malo slozeno pitanje, pa me zanima sledece; sta je potrebno za otvaranje Kluba Internet Korisnika kao NEPROFITABILNE ORGANIZACIJE, naglasak na neprofitabilne?! Barem ADSL Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Ubeđen sam da je ovo već negde neko pitao? Tek, ne možeš napraviti klub kao neprofitnu organizaciju osim ako nije baš to - neprofitan, odnosno surf i igranje je besplatno. Takođe, to ti sve mora doći preko donacija, ti računari i cela oprema, pa se postavlja pitanje, šta zapravo hoćeš da izbegneš ako "kao čovek" otvoriš firmu pa napraviš isto to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Pozdrav svima koliko vas ima, imam jedno mozda malo slozeno pitanje, pa me zanima sledece; sta je potrebno za otvaranje Kluba Internet Korisnika kao NEPROFITABILNE ORGANIZACIJE, naglasak na neprofitabilne?! PIO potvrda sa listingom uplacenih doprinosa. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 a sto laki mora preko donacija ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Ubeđen sam da je ovo već negde neko pitao? Tek, ne možeš napraviti klub kao neprofitnu organizaciju osim ako nije baš to - neprofitan, odnosno surf i igranje je besplatno. Takođe, to ti sve mora doći preko donacija, ti računari i cela oprema, pa se postavlja pitanje, šta zapravo hoćeš da izbegneš ako "kao čovek" otvoriš firmu pa napraviš isto to. Kolko ja znam neprofitna znaci da na kraju godine nemas profit kojim je uvecana vrednost te organizacije. Dakle mozes naplacivati suft il stavetj i taj novac recimo koristiti za plate zaposlenih ljudi u toj organizaciji. Sustina je da ne sme da "pretekne". Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Moguce da si u pravu, pojavice se vec dvny da pojasni, ali koliko se ja secam, neprofitna organizacija ne sme da ima bilo kakve prilive koji nisu donacija ili poklon a podrazumeva se da si na kraju "na nuli". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexuS Posted March 4, 2008 Author Report Share Posted March 4, 2008 Mislim da me niste najbolje razumeli! Stvar je ovakva - ja sam trenutno wireless podprovajder jedne firme, ali to nije sto posto legalizovano pa sam mislio da to odradim preko neprofitabilne organizacije gde bi osobe koje uzimaju net bili clanovi kluba i placali bi mesecnu naknadu za clanarinu kluba i na taj nacin bi imali besplatan internet, a u stvari bi placali internet, ali bih imao pokrice da je u pitanju clanarina! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Pozdrav svima koliko vas ima, imam jedno mozda malo slozeno pitanje, pa me zanima sledece; sta je potrebno za otvaranje Kluba Internet Korisnika kao NEPROFITABILNE ORGANIZACIJE, naglasak na neprofitabilne?! advokat Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Mislim da me niste najbolje razumeli! Stvar je ovakva - ja sam trenutno wireless podprovajder jedne firme, ali to nije sto posto legalizovano pa sam mislio da to odradim preko neprofitabilne organizacije gde bi osobe koje uzimaju net bili clanovi kluba i placali bi mesecnu naknadu za clanarinu kluba i na taj nacin bi imali besplatan internet, a u stvari bi placali internet, ali bih imao pokrice da je u pitanju clanarina! ;) ti bi to mogao da naplacujes samo u vidu donacija, a za izvlacenje kesa bi morao da imas pokrice. sto jednostavno ne uzimas kes na ruke? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 DOBRO, OBRISHITE MI POST! A SVE SAM BIO OBJASNIO Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 hahaha Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts