Kal1mero Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 opa glas razuma :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 kal1 i dalje mi nisi rekao što si popio batine, jesi li se kurčio ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 opa glas zdravog razuma :D copyright at bela ladja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Pa realno, sve je u izgledu (osim u jako malom procentu slučajeva kad nije). Evo primer neki dan sa one metalurgije u Expou: na ulazu standardni tipovi koji nisu dobri s rečima al znaju da biju. Ove čupavce su drkeljisali, pretresali od glave do testisa (bukvalno), izvrtali džepove, brecali se na njih i sve. Meni su, zahvaljujući izgledu na koji nisam ponosan, prosto otcepili kartu i izvolte fala lepo, niko me nije pipnuo a kamoli tražio da izvrćem džepove i predajem sitne pare. Isto je bilo kad sam se vozio sa nekim drugarima u vreme sablje preko brankovog. Ako oćeš da ličiš na zajebanog alfa mužjaka, onda fejsuj konsekvence. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 kal1 i dalje mi nisi rekao što si popio batine, jesi li se kurčio ? :) cim me prihvatis na msn-u :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Možeš, nego nećeš kujo, znam te :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 mene su jednom startovali zato sto sam budala zaboravio da upalim svetla (bilo jedno 2,3 izjutra) i prilazim mrklim mrakom i kao zaustavljaju u fazonu si ti normalan hahahaha e to je bilo za plakanje, uz fin smeh smo se rastavili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 sinoc bas mene i ortaka startovala interventna, zajeban filing, nema sta. ubuduće ne nosi opijate sa sobom i mirna savesto dok hodaš ulicama ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Ko kaže da se šalim, ha ha šašavko jedan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 mene su jednom startovali zato sto sam budala zaboravio da upalim svetla (bilo jedno 2,3 izjutra) i prilazim mrklim mrakom i kao zaustavljaju u fazonu si ti normalan hahahaha e to je bilo za plakanje, uz fin smeh smo se rastavili kako si video ishta u mrklom mraku bez farova? ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 naviknes se, posle ti sve do jaja kad ih nabacis opet:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 mene su jednom startovali zato sto sam budala zaboravio da upalim svetla (bilo jedno 2,3 izjutra) i prilazim mrklim mrakom i kao zaustavljaju u fazonu si ti normalan hahahaha e to je bilo za plakanje, uz fin smeh smo se rastavili Hteo da kazhesh, uz fin smeh su me rastavili ili uz fin smeh smo se rastali ? ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 nisu me rastavili :) i bila su ulicna svetla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Jednog iz mog odeljenja su zaustavili bas ispred svog ulaza kako vozi skuter bez kacige, vozacke, saobracajne i tablica LOL. Sreca pa njegova drugarica zna te pandure po kraju, pa se izvukao, inace bi mu jadna majka gledala kako mu lese dete :) Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 znaca ima male majku :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 2, 2008 Author Report Share Posted June 2, 2008 traume od interventne polako nestaju. nekoliko puta nedeljno zaustavljaju, pa sam se navikla. ja cutim ko zalivena i ne fali mi dlaka s glave :) Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 hahahahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 traume od interventne polako nestaju. nekoliko puta nedeljno zaustavljaju, pa sam se navikla. ja cutim ko zalivena i ne fali mi dlaka s glave :) ehh traume, try me Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Kad medolinka u akciju krene, interventna za njom seche vene, licnu kartu joj traze kerovi vechni, iz nje slika... sevaju joj zubi mlechni. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 bacamo rime od interventne ima da se gine! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 satelitu kitu.....haiiitu Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 traume od interventne polako nestaju. nekoliko puta nedeljno zaustavljaju, pa sam se navikla. zivot na ivici, a? Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 šta ste napali dete ffs ali lol za pesmu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 zivot na ivici, a? surovo surovo surovo samo tako zna :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 zivot na ivici, a? peja just made my day Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts