mohican Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Rekoh shaman koji zna da koristi pilar Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 ja rekoh ne moze da koristi pilar pored huntera ako ode na jednu stranu , uci ce u trap , ako ode na drugu , popice wingclip... sta ti nije jasno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 (edited) ROLF DA BI DOSAO DO DRUGOG ROFL IZADJE HUNTERU U LOS ROFL I POPIJE ARCANE SHOT KOJI MU DISPELUJE WATER SHIELD ROFL I DOBIJE NOVI STING LOL TAKODJE LOL AKO JE CD RDY POPIJE SCATTER PA WINGCLIP LOL PA TREP POD NOGE OLOLOL A AKO SE VEC PRESERAVAS U TOK SHAMANA LOL POPIJE SNAKE TRAP PA MOZE DA PLACE LOL I ONDA DOK DODJE DO PILARA UMRO JE OLOLOL Edited March 11, 2008 by Failure.Sanitarium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 ja se ni ne trudim da kazem nesto pametno kad imas vas koji mnogo vole da pametuju Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 ja se ni ne trudim da kazem nesto pametno kad imas vas koji mnogo vole da pametuju owned:) <3 marlena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 nebra i marlena se diraju pishama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 ne ja to samo s tobom! i leshom(no on nije s foruma pa neam veze) dodushe ponekad s frizdunom:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 laz! killy i nebra se diraju! Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Kiliju krivo :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 ako napravite krug mozete da sredite svako svakom miluje pishu, zato prestanite sa svadjom :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 uzimo chasove kod Slaja http://img170.imageshack.us/img170/6679/bockyllollut3no6.gif Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 imam ja ideju za setup ! 2x ret pala i disc priest krenu na maga sve cdove ispresbiju ga za 5 sec nema ni sheepa ni nove ni nista sto moze da ih ccuje prist mass dispueluje bouble i eto pobede :D koliko me vopi inspirise ovako imbalancno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 nema mortala BIG MINUS Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
sven Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 ROLF DA BI DOSAO DO DRUGOG ROFL IZADJE HUNTERU U LOS ROFL I POPIJE ARCANE SHOT KOJI MU DISPELUJE WATER SHIELD ROFL I DOBIJE NOVI STING LOL TAKODJE LOL AKO JE CD RDY POPIJE SCATTER PA WINGCLIP LOL PA TREP POD NOGE OLOLOL A AKO SE VEC PRESERAVAS U TOK SHAMANA LOL POPIJE SNAKE TRAP PA MOZE DA PLACE LOL I ONDA DOK DODJE DO PILARA UMRO JE OLOLOL Ja stvarno ne znam koju ti klasu igras ali ocigledno ne znas kako ide taj fight. Lik se zabode iza stuba ti bacis aoe trap da ga stignes ali isti taj trap ima 30sec cd. Inace kad shaman ima grounding totem immune je na trap. Ako pocnete da se jurite oko stuba i on ima water shield napunice manu samo tako iz 2 razloga: ako pustis peta na njega svaki put kad ga pet udari napunice manu, a ako povuces peta ima da sedne da pije manu a njemu je dovoljno 1 tick vode da dobije dovoljno mane da se izleci. Protiv tog setupa na 1900-2000 ratinga, na kojem ja igram, uspevam da pobedim samo ako moj druid obavi vise od pola posla tipa da dodje da rootuje shamana i kad shamanu ostane manje od 40%hp i 0 mane predjemo na warriora koji je do tad cyclone/trapovan/rootovan 24/7. Kad warr dodje do 50% sto je relativno brzo, opet se usresredimo na shamana i ponovo ga skinemo do 40%. Posle toga opet warriora dps itd itd dok ne umru. I odmah da ti kazem warrior prvi umre. Tako da ako se juris oko stuba sa shamanom moze da traje vecno. Ja licno sam igrao na 1975 ratinga pre nekoliko dana protiv tog setupa 2 partije koje su ukupno trajale vise od sat vremena pa ti gledaj. Tako da je jedini nacin da radis dps na 2 mete jer shaman ne moze da leci i sebe i drugu metu sa mnogo malo mane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 nema mortala BIG MINUS vazi sto prist moze da outhealuje 2x ret dpsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 (edited) Ja stvarno ne znam koju ti klasu igras ali ocigledno ne znas kako ide taj fight. Lik se zabode iza stuba ti bacis aoe trap da ga stignes ali isti taj trap ima 30sec cd. Inace kad shaman ima grounding totem immune je na trap. Ako pocnete da se jurite oko stuba i on ima water shield napunice manu samo tako iz 2 razloga: ako pustis peta na njega svaki put kad ga pet udari napunice manu, a ako povuces peta ima da sedne da pije manu a njemu je dovoljno 1 tick vode da dobije dovoljno mane da se izleci. Protiv tog setupa na 1900-2000 ratinga, na kojem ja igram, uspevam da pobedim samo ako moj druid obavi vise od pola posla tipa da dodje da rootuje shamana i kad shamanu ostane manje od 40%hp i 0 mane predjemo na warriora koji je do tad cyclone/trapovan/rootovan 24/7. Kad warr dodje do 50% sto je relativno brzo, opet se usresredimo na shamana i ponovo ga skinemo do 40%. Posle toga opet warriora dps itd itd dok ne umru. I odmah da ti kazem warrior prvi umre. Tako da ako se juris oko stuba sa shamanom moze da traje vecno. Ja licno sam igrao na 1975 ratinga pre nekoliko dana protiv tog setupa 2 partije koje su ukupno trajale vise od sat vremena pa ti gledaj. Tako da je jedini nacin da radis dps na 2 mete jer shaman ne moze da leci i sebe i drugu metu sa mnogo malo mane. Ja sam za jedan dan sa altom koji je doduse ok PVP gearovan napravio 1865 ratinga, i bilo je dosta komboa shaman warr. Naravno da zavisi dosta od teammatea , koji je druid btw.Mozda ti shamani nisu dobri igraci , mozda nemaju najbolji gear , ali water shield je water shield. Ne moze da ti pobegne , bar ne meni , na vise od par sekundi. Jedino je bedak ako warr krene na tvog peta , onda moras bas da se cimas , a i ne mozes da ga stingujes kako valja. Ako warr visi na tebi , ili ako je kompletni retard pa ide na druida , to je free win, bez obzira na gear Edited March 13, 2008 by Failure.Sanitarium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Ja ne znam u kom lalalendu ti zivis ali ti shamana videti neces od pilara ako ne krenes da mu ubijas wara ili ti ga druid rutuje, a i tad je diskutabilno jel ces imati hamstring. To sto tvoji drugari kombajn i ekipa ne znaju sta je LOS ne govori mnogo o shamanima nego o njihovoj igri. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 evo jos bolje ideje za setup ! enha shaman i ret pala + 1 defensive dispeler jos u 2.4 kad dobiju ms i bafuju ret jos malo u itemima to ce jebati kevu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Da dobili ms lol .... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts