Jump to content

Da li su vas nekad uhvatili dok...

da vidimo...  

114 members have voted

1. 1. jesu li...

• Da
      35
    • Ne
      79

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

boze :D hahah :D ali prvo sto sam pomislio kad sam video temu topika jeste da ce pesma da se javi i reci ja ne drkam ja jebem svaki dan ili nesto slicno :D

phoero sto ti je gadno da se ljubis sa ribom posle pusenja ?:D to je tvoje telo :D

nisu me uhvatili hm ali jednom za malo :D mada je cale verovatno provalio posto se nisam zakljucao u wc-u i on uleteo a ja sedim na wc solji a spustena daska i on me pita sta radis a ja kazem pisam!?!!!?!? ahahahhahahahahahahah

Нема  будућности без истине.

Bilo je zajebanih situacija, ali najveca blamazha mi je bila, josh jedan ortak i ja chekamo treceg ortaka da kenja (inache to je bio 6-7 razred osnovne). I sad mi kod njega kuci, njegova keva nam donosi sok i mu sedimo pijuckamo, neshto se sprdamo i odjednom nas pita keva od ortaka kog nema vec neko vreme u wcu: "Izvinite deco, ja moram da vas pitam neshto, je l' ga vi drkate i koliko chesto? Nije to sramota, ali ovaj moj Stefan, eno ga ne izlazi iz wc-a..."

E kad tad nisam propao u crnu zemlju onda ne znam... Shto je najdebilnije nas dvojica se pogledasmo i kao "Ne?!? Mi to neradimo... " :))))

Got some minuses for free?

mene keva uvatila jednom u 4 sata, tada mi doshla riba i ona udje i pochne da mi kenja neshto, vishe se ni ne setjam shta i onda izashla...

i jednom kad mi je bila prazna gajba, doshla riba, i pochne da mi, jelte i ja sam se izgleda previshe opustio da nisam chuo kad su oni doshli..

i ulazi keva u sobu, vidi, zatvara vrata i izlazi...

najtuzhnije od svega je shto nismo zavrshili...

pitanje...

jel ok ako oteram devojq u qr*tz, ako hotje posle push*nja da se ljubi...?

shto bi je oterao u qrac?? brate izglancash ga lepo i to je to... ni ona nece da ti pushi ako ti JE dirty..

Edited by InfernOwn

wow, kako ste vi slobodni, prava mala hipi komuna.

koji si ljakse.

ma istripovao si se .. mislim ja imam totalno drugo vidjenje toga al kapiram da to spada u onaj domen "netju da vidim na ulici dvoje kako se zhvalave" pa do ko zna chega .. tj. TI SI ONAJ KOJI KAZHU DA PEDERE TREBA UBITI!1

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater