ne0 [RUR] Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 pitanje... jel ok ako oteram devojq u qr*tz, ako hotje posle push*nja da se ljubi...? yep, glupo je :) Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 boze :D hahah :D ali prvo sto sam pomislio kad sam video temu topika jeste da ce pesma da se javi i reci ja ne drkam ja jebem svaki dan ili nesto slicno :D phoero sto ti je gadno da se ljubis sa ribom posle pusenja ?:D to je tvoje telo :D nisu me uhvatili hm ali jednom za malo :D mada je cale verovatno provalio posto se nisam zakljucao u wc-u i on uleteo a ja sedim na wc solji a spustena daska i on me pita sta radis a ja kazem pisam!?!!!?!? ahahahhahahahahahahah Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 I onda je bilo "SIDO, RODILA SI IDIOTA!" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 HAaaaaahhahaha :D dal si rekao "pisam" loool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 U dalj! lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 sramota me da kazem Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 A najbolje prica potice od mog prijatelja On je kao mladji jeboa sta god bi stigoa. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Bilo je zajebanih situacija, ali najveca blamazha mi je bila, josh jedan ortak i ja chekamo treceg ortaka da kenja (inache to je bio 6-7 razred osnovne). I sad mi kod njega kuci, njegova keva nam donosi sok i mu sedimo pijuckamo, neshto se sprdamo i odjednom nas pita keva od ortaka kog nema vec neko vreme u wcu: "Izvinite deco, ja moram da vas pitam neshto, je l' ga vi drkate i koliko chesto? Nije to sramota, ali ovaj moj Stefan, eno ga ne izlazi iz wc-a..." E kad tad nisam propao u crnu zemlju onda ne znam... Shto je najdebilnije nas dvojica se pogledasmo i kao "Ne?!? Mi to neradimo... " :)))) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Možda je htela da vam da? Obojici? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 pitanje... jel ok ako oteram devojq u qr*tz, ako hotje posle push*nja da se ljubi...? ili ti nisi oprao pishiscu ili ti devojka ima bash gadan zadah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Možda je htela da vam da? Obojici? No plx Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Sto je najgore nisu ono udjes u wc pustis vodu da svima das doznanja da si u wc-u odradis na brzaka i to je to. Obavezno neki osvezivac vazduha posle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 ovde se misli "da li su vas ohvatili dok drkate" a ne "da li su vas uhvatili posle proliva" statore Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 nisu.. ali ono, pozdrave se sa mojom devojkom i za 5-10 min cuju lupanje kreveta o zid i skicanje federa u istom.. nije me blam, kontaju da je normalno bar se nadam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Normalno, treba ponekad zameniti dušeke i rearanžirati raspored nameštaja u sobi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 (edited) mene keva uvatila jednom u 4 sata, tada mi doshla riba i ona udje i pochne da mi kenja neshto, vishe se ni ne setjam shta i onda izashla... i jednom kad mi je bila prazna gajba, doshla riba, i pochne da mi, jelte i ja sam se izgleda previshe opustio da nisam chuo kad su oni doshli.. i ulazi keva u sobu, vidi, zatvara vrata i izlazi... najtuzhnije od svega je shto nismo zavrshili... pitanje... jel ok ako oteram devojq u qr*tz, ako hotje posle push*nja da se ljubi...? shto bi je oterao u qrac?? brate izglancash ga lepo i to je to... ni ona nece da ti pushi ako ti JE dirty.. Edited February 22, 2008 by InfernOwn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Ja sam reshio svoje probleme kao klinac tako shto sam otkinuo bravu sa spoljashnje stranje tako da moze da se otvara i zatvara samo iznutra :). Sada vec par godina zivim sam tako da nemam nikakvih problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Znaci bacas ga slobodno i neopevano :)) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Kupi novi dushek i odalji ga od zida pajvane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Ili još bolje, do it on the floor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 darijan opet lozi :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 wow, kako ste vi slobodni, prava mala hipi komuna. koji si ljakse. ma istripovao si se .. mislim ja imam totalno drugo vidjenje toga al kapiram da to spada u onaj domen "netju da vidim na ulici dvoje kako se zhvalave" pa do ko zna chega .. tj. TI SI ONAJ KOJI KAZHU DA PEDERE TREBA UBITI!1 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 vala baš, šta reče sad? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 valjda je hteo da kaže da ne vidi šta je prostačko u dakijevoj izjavi. ja mu se pridružujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 mozes da pustis muziku malo jache, ne moraju da slusaju stenjanje u ritmu prcanja. naravno da znaju da jebes, ali je normalno da poshtedis ljude audio komponente ljakse, +1 care! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts