Shekk Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Slikaš se za book? :) jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 brate smorio si sa tim batakom vishe. mislim jeste jebeno dobar al ono brate bash si smorio samo o hrani prichash, o chemu tje onda igi da pricha ? ja to njega da zashtitim, nisam ja kriv shto si ti an strogoj dijeti nekoj, nemoj da se nervirash:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 ustadoh ranije no obichno, (omg pre 9 ;o)) sad da napishemo nesto pre uputjivanja ka muzeju savremene umetnosti (don't ask ;o))) edit i daj neko link jednog sajta sa ispravnom vremenskom prognozom za ovaj grad... Republički Hidrometeorološki Zavod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 kako spamuju burazeri, nije humano... voodoo prvi na listi za ovaj topik, kreator treci ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 tako lep dan, a ja moram da se zlopatim danas na praksi, i zalemim jos 2 diode sto su mi ostale :| kako spamuju burazeri, nije humano... voodoo prvi na listi za ovaj topik, kreator treci ;) mora i to neko da radi :D jel su sami rekli da vole da citaju nase prepirke :P Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 @kole http://www.weather2umbrella.com/ No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Dobro dan!! Danas kisha Vratio se s praxe bili u nekom preduzetju, popili sok, ostali ~20min. i otishli na burek i sad dosho kutji Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 auf jesam pwnovao juche na fuzbalu ali sada me boli prepona, skochni zglob i kichma lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 muzeju savremene umetnosti (don't ask ;o))) kole = tr00 gam0r inače, prošao sam pored okolnih poslovnih zgrada baš u vreme pauze za doručak. čudo jedno kako pavijan u odelu i dalje izgleda kao pavijan... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Dobro jutro radni ljudi! Ju ... vec 11, ko bi rek'o :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 brate smorio si sa tim batakom vishe. mislim jeste jebeno dobar al ono brate bash si smorio samo o hrani prichash, o chemu tje onda igi da pricha ? ja sam sto se tiche hrane, odavno batalio prichu i fokusirao na dela. AKo jedan covek ne moze da priusti gubitak neke stvari, to je onda vreme. @ topik: na poslu, a razmisljam kako da ispostujem ortaka koji danas ima rodjendan ali kome ce doci sigurno i bivsha, koju nisam video vec vishe od mesec dana i sto mi je mega prijalo pa sada ne bih da razbijam niz It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Sad sam dosao s shisanja. Nema vise Zemunke, smrc :{ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 sinoc taman da legnem oko keca kad me cima ortak ne radi mu net a mora da posalje neki posao, to zavrsili otisli na klopu i kafu, zovu me ljudi za net ja spavam omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 ale - rhmz aka "likovi u bunkeru bez prozora sa kockicom na chijim stranama su nacrtane potencijalne prognoze" su imali bisere tipa "napolju je lepo i vedro" a ono pada sneg tako da mi nisu merodavno vishe margi - na w2u pishe da je 5 stepeni i da pada kisha...ono, kao i na weatheru i ostalim velikim drugarima =o) ivane - znamo se ;o) kreator - ono prvo SH je bitno onod drugo ne mora a? ;o)) vreme napolju prokleto predivno, disao 1h punim plutjima...milina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 to shto ti gledash je brzina vetra,a pishe da ce biti 15 stepeni, i da ce kisha krenuti negde popodne oko 4h. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 kole, overi weather underground. mada, mislim da oni svi imaju iste podatke, i da ih vuku iz neke baze koja se koristi za vazduhoplovstvo. to što ti gledaš je verovatno prognoza, a treba ti izveštaj, jelte. wunder sad prijavljuje 17 stepeni i sunce, a za popodne najavljuje pljuskove olol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Desetogodišnji dečak nalazi se u kritičnom stanju u dečjoj bolnici u Sietlu nakon što su ga drugari za vreme igre zakopali živog u pesak, piše Sietl Tajms. Kvantril navodi da su mu sinovi rekli da je Kodi prvi došao na ideju da ga zakopaju u pesak oponašajući crtani film koji je video na televiziji. nastavak za zakopanog klinca Kodi Porter, desetogodišnji dečak iz Sijetla, preminuo je u bolnici, dva dana nakon što su ga prijatelji zakopali živog u pesak, prenose američki mediji. Kodija su drugovi zakopali živog u pesak oponašajući igricu «Naruto». Kodi je u vrlo teškom stanju prevezen u lokalnu bolnicu u Sijetlu gde su se lekari borili za njegov život. Dva dana kasnije, Kodi je nažalost podlegao povredama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 aha, onda garant ima nesto negde detaljnije od one zumabilne mape srbije koju mi izbaci, thnx margi, onda idem u grad u englishman in new york fazonu ;o)) edit to za klince koji se povredjuju mi ide na onu stvar mnogo roditelji i okruzhenje su uvek krivi za sve to, ali neee krive su igre i tv...i pre su klinci lomili noge (power rangersi ;oP) i gubili se po kanalizaciji (ninja kornjache - priceless! ;o)) i to se uvek deshava samo u americi (i ostalimm "brzim" kapitalistichkim zemljama gde roditelji nemaju vremena za klince nego im daju nesto para, komp i tv i "zabavljajte se i odgajajte sami"....pffft) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Kole, zar ti nije lakse da pogledas kroz prozor, nego da 2 sata surfujes trazeci vremensku prognozu :S Sta, ako padne kisa, istopices se ser si slatki secerko? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 aha, onda garant ima nesto negde detaljnije od one zumabilne mape srbije koju mi izbaci, thnx margi, onda idem u grad u englishman in new york fazonu ;o)) pa kad ti se uchita mapa kliknesh na bg, i dobijesh razlozeno sve po satima u naredna 3-4 dana. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 pa sam si to konstatovao kada si poslednji put konzumirao poizvode made by kole, sta se sad pravish? ;o* i naravno da sam prepodne pogledao kroz prozor i otishao napolje, ali ocu da vidim da kad za 1h odem do grada dal ce mi predveche kad se budem vratjao biti zhao sto nisam nosio amrel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Vremenska prognoza ili kako najlakse manipulistati ljudima. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 ustao sam u 1 ? iako sam legao u 5 ? o moj bogo, nece ovo na dobro izaci... sad cu malo diabla, cisto da predjem Act I, pa posle da vidim u maxu da odradim neku basic wire animaciju, posto kad importujem *.dwg sve mi ispadne nekako megasjebano... siguran sam da postoji jako lako resenje, ali me atm ne intresuje Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Upario sam se u devetci , sve mi znoj curio niz nogavicu.....jebena civilna vojska. I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Metar dana bez pljuga za pola sata <o>! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts