Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

brate smorio si sa tim batakom vishe. mislim jeste jebeno dobar al ono brate bash si smorio samo o hrani prichash, o chemu tje onda igi da pricha ?

ja to njega da zashtitim, nisam ja kriv shto si ti an strogoj dijeti nekoj, nemoj da se nervirash:)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

tako lep dan, a ja moram da se zlopatim danas na praksi, i zalemim jos 2 diode sto su mi ostale :|

kako spamuju burazeri, nije humano... voodoo prvi na listi za ovaj topik, kreator treci ;)

mora i to neko da radi :D

jel su sami rekli da vole da citaju nase prepirke :P

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

muzeju savremene umetnosti (don't ask ;o)))

kole = tr00 gam0r

inače, prošao sam pored okolnih poslovnih zgrada baš u vreme pauze za doručak. čudo jedno kako pavijan u odelu i dalje izgleda kao pavijan... :)

brate smorio si sa tim batakom vishe. mislim jeste jebeno dobar al ono brate bash si smorio samo o hrani prichash, o chemu tje onda igi da pricha ?

ja sam sto se tiche hrane, odavno batalio prichu i fokusirao na dela. AKo jedan covek ne moze da priusti gubitak neke stvari, to je onda vreme.

@ topik:

na poslu, a razmisljam kako da ispostujem ortaka koji danas ima rodjendan ali kome ce doci sigurno i bivsha, koju nisam video vec vishe od mesec dana i sto mi je mega prijalo pa sada ne bih da razbijam niz

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ale - rhmz aka "likovi u bunkeru bez prozora sa kockicom na chijim stranama su nacrtane potencijalne prognoze" su imali bisere tipa "napolju je lepo i vedro" a ono pada sneg tako da mi nisu merodavno vishe

margi - na w2u pishe da je 5 stepeni i da pada kisha...ono, kao i na weatheru i ostalim velikim drugarima =o)

ivane - znamo se ;o)

kreator - ono prvo SH je bitno onod drugo ne mora a? ;o))

vreme napolju prokleto predivno, disao 1h punim plutjima...milina...

kole, overi weather underground. mada, mislim da oni svi imaju iste podatke, i da ih vuku iz neke baze koja se koristi za vazduhoplovstvo. to što ti gledaš je verovatno prognoza, a treba ti izveštaj, jelte.

wunder sad prijavljuje 17 stepeni i sunce, a za popodne najavljuje pljuskove olol

Desetogodišnji dečak nalazi se u kritičnom stanju u dečjoj bolnici u Sietlu nakon što su ga drugari za vreme igre zakopali živog u pesak, piše Sietl Tajms.

Kvantril navodi da su mu sinovi rekli da je Kodi prvi došao na ideju da ga zakopaju u pesak oponašajući crtani film koji je video na televiziji.

nastavak za zakopanog klinca

Kodi Porter, desetogodišnji dečak iz Sijetla, preminuo je u bolnici, dva dana nakon što su ga prijatelji zakopali živog u pesak, prenose američki mediji.

Kodija su drugovi zakopali živog u pesak oponašajući igricu «Naruto». Kodi je u vrlo teškom stanju prevezen u lokalnu bolnicu u Sijetlu gde su se lekari borili za njegov život. Dva dana kasnije, Kodi je nažalost podlegao povredama.

aha, onda garant ima nesto negde detaljnije od one zumabilne mape srbije koju mi izbaci, thnx margi, onda idem u grad u englishman in new york fazonu ;o))

edit

to za klince koji se povredjuju mi ide na onu stvar mnogo

roditelji i okruzhenje su uvek krivi za sve to, ali neee krive su igre i tv...i pre su klinci lomili noge (power rangersi ;oP) i gubili se po kanalizaciji (ninja kornjache - priceless! ;o)) i to se uvek deshava samo u americi (i ostalimm "brzim" kapitalistichkim zemljama gde roditelji nemaju vremena za klince nego im daju nesto para, komp i tv i "zabavljajte se i odgajajte sami"....pffft)

Kole, zar ti nije lakse da pogledas kroz prozor, nego da 2 sata surfujes trazeci vremensku prognozu :S

Sta, ako padne kisa, istopices se ser si slatki secerko?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

aha, onda garant ima nesto negde detaljnije od one zumabilne mape srbije koju mi izbaci, thnx margi, onda idem u grad u englishman in new york fazonu ;o))

pa kad ti se uchita mapa kliknesh na bg, i dobijesh razlozeno sve po satima u naredna 3-4 dana.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

pa sam si to konstatovao kada si poslednji put konzumirao poizvode made by kole, sta se sad pravish? ;o*

i naravno da sam prepodne pogledao kroz prozor i otishao napolje, ali ocu da vidim da kad za 1h odem do grada dal ce mi predveche kad se budem vratjao biti zhao sto nisam nosio amrel...

ustao sam u 1 ?

iako sam legao u 5 ?

o moj bogo, nece ovo na dobro izaci...

sad cu malo diabla, cisto da predjem Act I, pa posle da vidim u maxu da odradim neku basic wire animaciju, posto kad importujem *.dwg sve mi ispadne nekako megasjebano...

siguran sam da postoji jako lako resenje, ali me atm ne intresuje [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...