Veljok Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 shto malo ne izvezhbash tu matematiku poshto vidim da stalno unapred kazhesh da cesh dobiti keca Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Buraz uzeo dopunu za WoW u Komtrejdu u novom Merkatoru, izgrebao ono sranje na kartici, a ispod nema broja lol Srećom nije bacio račun, inače osećam da bi se pretvorio u inkredibl Halka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Mogao bih ja svashta da vezbam/uchim ali uvek imam jedan dobar razlog zashto to i ne uradim...MRZI ME! :) Ima vremena, do kraja Maja cu nauchiti :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Buraz uzeo dopunu za WoW u Komtrejdu u novom Merkatoru, izgrebao ono sranje na kartici, a ispod nema broja lol Srećom nije bacio račun, inače osećam da bi se pretvorio u inkredibl Halka. osecam sutra kad budem isao da reklamiram, dace mi jos jednu bez koda, onda cu se upucam ! A taman sam se ponadao da cu veceras posle 100 godina videti svog premilog dr00da :| Ko ce da ceka do sutra :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 TI LOL! Pa ništa, sutra fino otvoriš na licu mesta, izgrebeš, ako radi ćao, ako ne radi, gief another one. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 TI LOL! Pa ništa, sutra fino otvoriš na licu mesta, izgrebeš, ako radi ćao, ako ne radi, gief another one. Ides i ti samnom, ako bude problema, ima koga da branim :D sad moram da igram raspali piratski wow gde likovi pitaju kako da napadnu pripadnika druge frakcije (LOL)... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Veoma dobar pwn, moram priznati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 kreator pwning Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 lol chatteri :) btw, savrsen lek za preznojavanje i jebanje mame povisenoj temperaturi : 1 brufen 1 aspirin 2 sata pod jorganom em sto ce temperatura da se normalizuje, em sto cete imati dojaja bolesne snove tipa... ustvari necu da vam otkrijem sve Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Zapravo vecina nas vec 15+ godina i drka pod tim jorganom, ali ajde ima vremena naucices :) Zapravo dobitna kombinacija je (aj opet) Slanina, leba, luka (belog) sira, rakije bar 1.5 dl (jako dobre), tusiranje toplom vodom, cista pidzama, cista posteljina, oblozi od rakije, jos rakije, pod jorgan i fapa fapa nema temperature ujutro :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Ali ljudi pobogu...pa to svako zna?? Samo neko ne moze da jede puno, ja sam gladan ko vuk kad sam bolestan, i unistavam se od bela leba slanine i sira i lukaaaagraaah i lozovace You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 :hronichnoneispavana: aprilski rok mi u najavi propada.. =/ ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 au ceo dan u skoli raspaloj i sto je najgore, upade mi da radim maturski iz osnova automatskog upravljanja, dok moji lade jaja uz racunare i programiranje... Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Zapravo vecina nas vec 15+ godina i drka pod tim jorganom, ali ajde ima vremena naucices :) Zapravo dobitna kombinacija je (aj opet) Slanina, leba, luka (belog) sira, rakije bar 1.5 dl (jako dobre), tusiranje toplom vodom, cista pidzama, cista posteljina, oblozi od rakije, jos rakije, pod jorgan i fapa fapa nema temperature ujutro :) Ko o cemu, Igor o rakiji :D ja kad sam bolestan, drzi me jedno nedelju dana, za to vreme se odvalim od WoWa, posle ne mogu zbog skole :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 @ topik - nahusao sam se sarmica od jagnjece maramice ko prase , mnogo volim tu klopu, a keva je sprema bogovski. +pavlaka ili ovcije kiselo mleko. balavim.... ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 omg desi nudlo \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 evo konacno dodjoh kutji i to ranije, jebote OMG LOL !!!11 ali dobro malo bleja pa u krevet da ustanem ranije sutra da mogu da opet jurcam ceo dan HA HA. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 dobar cs pao veceras,sad idem na kunt... gn Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 sad bih vam nesto rekao ... ali necu :)) blja bla blja bla Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 krenuo sam nesto da kucam za Gangsta i obrisao :) odo da spavam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 vreme za spavanje :] odradih diabla normal nocas, odigrah 4 partije dote, ihaj... sutra valja raditi diplomski, treba da bude za sredu gotov... o radosti moje. pls sto moram da sprcam sistem u medjuvremenu, mnogo je poceo da sere :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 ma dobro jutrooooo :). nisam se naspavao,ali ipak je PETAAAAAAAAK !!! :D picim u skolu,posle skole verovatno gledam "zavet" od Kusturice,pa gajbi malo da odmorim,i onda mi dolazi drustvo da igramo poker...MORA DA SE POBEDI !!! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Dobro jutro radni narode! Srećan rad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Dobro jutro dobri ljudi, imal' cega novoga? Nesto sam rekordno malo spavao, tako da cemo da vidimo kako ce proci danas. Pijem inache neki zeleni chaj sa mangom (?) i nije toliko losha kombinacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts