Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Gde je to drvce tačno, šta ima od hrane i koje su cene?

kod karadjordjevog trga dole, 50 metara od pinokija, kod cvecare.

samo reci BATAK- 180kinti, al vredi svaku paru. pogotovo ta nocna ekipa, kao da peku neke parchice raja:)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

@buraz: 'least I'm not a jew! :P

Koja je poenta trpati i kupus i luk i sve što raste iz zemlje, em ne osetiš meso, em izgledaš ko svinja i smrdiš ko svinja (konkretno govorim o tome kad jedeš šiš, ne generalno [:D] )

@urgh: jebo batak, jel imaju nešto od krave i svinje :)

Edited by voodoo_

brate kada bi me osudili da dozivotno moram da jedem jedno te isto ne bih se dvoumio ni momenat:)

@urgh: jebo batak

bogohulnik.na lomachu s njim:))

samo trazi shta sam ti rekao i uzivaj.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

@buraz: 'least I'm not a jew! :P

Koja je poenta trpati i kupus i luk i sve što raste iz zemlje, em ne osetiš meso, em izgledaš ko svinja i smrdiš ko svinja (konkretno govorim o tome kad jedeš šiš, ne generalno [:D] )

@urgh: jebo batak, jel imaju nešto od krave i svinje :)

@buraz: hey, dont call me a fat, u fucking jew ! :P

ne stavljam vise luk, sad urnebes !

Kakve to veze ima dal raste iz zemlje, jeboga, necu jesti suv shish, onda stvarno i jeste sranje, drugo, ti ionako nejedes salatu, tako da tebi su svi svinje sto jedu zelenish, trece, imas zvaku, tako da neces smrdeti na luk :D

gl, hf

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

evo shaltam po kanalima i naletim na reklamu za enerdzhi drink ZA ZHENE

pink_can.jpg

koji smeh je bo te, sta sve nece smisliti..

jel nekome trip sto energetsko pice ima 10 kalorija ? :)

Anyways, na mom stolu se od danas baškari Asus vw222s, koliko je koštao i s'obzirom da ima samo analogni priključak fascinantno je koliko ima dobru sliku, naravno, ja sam smarač i primećujem sve - od blagog prosijavanja preko prenaglašenog konstrasta i "jedenja" suptilnijih prelaza (rešio tako što sam ponabadao kontrast na ispod 50) do ubogog ugla gledanja (morao sam da spustim stolicu dok ne napravim više postolje:) sedim za stolom ko malo dete, ubijaju me ramena od ovog položaja ruku :)) pa do "nije to to" efekta pri skaliranju i ponekog skrnavog slova i pored clear type umekšavanja (ima beše neki softver koji XP-u popravlja rad sa fontovima?)... sve u svemu, za pare koje sam dao, mnogo jedem govna, a u suštini monitor mi je odličan... CRT ostaje kao sekundarni samo da ujurim još jedan DVI2Dsub konvertor... 2 ekrana dekadencija ftw !!

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

kod karadjordjevog trga dole, 50 metara od pinokija, kod cvecare.

samo reci BATAK- 180kinti, al vredi svaku paru. pogotovo ta nocna ekipa, kao da peku neke parchice raja:)

brate smorio si sa tim batakom vishe. mislim jeste jebeno dobar al ono brate bash si smorio samo o hrani prichash, o chemu tje onda igi da pricha ?

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

OMFG

upravo video na u sloveniju pocetkom jula dolazi Iced Earth...

ja ako prezivim ovo leto normalan, da jebe konja, pa nista nece moci posle da me ubije...

inace, poklapa se termin sa smederevom, pa se pitam sta ce biti od svega toga...

:\

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

šeče, prodaj crt i ne jedi govana :)

Brate, da ga zamotam u iljadarku i ostavim na ulici pitanje je da li bi ga neko uzeo - Belinea 103020 [:D] Mogu da ga bacim ali sam veći voodoo od voodooa, podgrevam bajat leba u mikrotalasnoj!

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Mogu da ga bacim ali sam veći voodoo od voodooa, podgrevam bajat leba u mikrotalasnoj!

[roflmao]

prajsles.

//edit :

http://fliiby.com/file/20381/u1mfdkxx9e.html

animacija... ova je trajala preko 15h :\

jebeno framerate 25, 20 sekundi, preko 15 sati...

al odradjeno :]

elem palim da spavam, nocas bese odlicno vece skroz :]

Edited by ch1zra

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

pa do "nije to to" efekta pri skaliranju i ponekog skrnavog slova i pored clear type umekšavanja (ima beše neki softver koji XP-u popravlja rad sa fontovima?)...

Kad dođem u situaciju da su slova mutna, samo drmnem "Auto" na monitoru da ponovo centrira sliku kako treba :) Jer kad se više puta isključuje (zbog neaktivnosti), slika ode ulevo ili desno i slova se sjebu :)

Svega toga ne bi bilo da si kupio monitor sa DVI-jem :) mada, za stopedes evra, 22 inča, ej, pa kad je to bilo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...