markotod91 Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Jel ima neko Seranove na DVD, sve epizode ili bar neke ?? Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Postoji tema o razmeni, nube. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Kako bratska ljubav cveta!11 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Ja i brat smo nesuglasice resavali pesnicama,a ne ovako preko foruma !!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 17, 2008 Author Report Share Posted February 17, 2008 Postoji tema o razmeni, nube. aj prestani vise da smaras vise, koji god post udarim, ti imas odgovor !!! Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 A zashto ti jednostavno ne zamolish brata da ti to poskida sa neta? last troll Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 17, 2008 Author Report Share Posted February 17, 2008 haha... mislim, da ga ne znam, zamolio bih ga, ali... Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Radije ću skidati Esmeraldu nego Seranose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 17, 2008 Author Report Share Posted February 17, 2008 tolko te mrzi, da ne bi ni to. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 vudu, kad ga šalješ u prodavnicu, je l' se prodereš onako iz sobe, odeš do njega ili mu šalješ poruku na msn? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 (edited) @kreator: E, glup si. vudu, kad ga šalješ u prodavnicu, je l' se prodereš onako iz sobe, odeš do njega ili mu šalješ poruku na msn? :) Ne ide on u prodavnicu. To je sve lenjo, razmaženo i raspušteno od roditelja. Edited February 17, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 17, 2008 Author Report Share Posted February 17, 2008 ako ti tako kazes... Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 posto sam i ja mladje dete u porodici, koje uvek trpi tiraniju starijeg deteta, predlazem vuduu junioru da prebije burazera ko pichku, a ako to uradi, ja cu ti naci seranose Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 17, 2008 Author Report Share Posted February 17, 2008 (edited) ne smem, iscupace mi kabl :D e ozbiljno, jel ima neko Seranove ? Edited February 17, 2008 by KreatoR^NbG Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Ako ti ih iščupa, ti mu izbriši NWN i sakri instalaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 ne smem, iscupace mi kabl :D e ozbiljno, jel ima neko Seranove ? nemo' si cava, uradi to pa cemo i mi ostala mladja deca da se udruzimo, a kad se digne kuka i motika, tu nema kraja! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Jel mogu i ja da se učlanim u taj vaš fight club mladje dece ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 @kreator ja sam nasao na hubu 20ak epizoda,ali nisam hteo da skidam jer nije kompletno...na drugom topicu sam pricao sa skituljkom oko toga,on mi je rekao da treba da nabavi celu seriju,i da ce dalje meni da prosledi...ako se to dogodi ikad,meni nije problem da dam tebi dalje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 ajd i meni... leba ti... :D Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 18, 2008 Author Report Share Posted February 18, 2008 @kreator ja sam nasao na hubu 20ak epizoda,ali nisam hteo da skidam jer nije kompletno...na drugom topicu sam pricao sa skituljkom oko toga,on mi je rekao da treba da nabavi celu seriju,i da ce dalje meni da prosledi...ako se to dogodi ikad,meni nije problem da dam tebi dalje... e fala ti. p.s. Sa ili bez titlova ? Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkEeToOlJkO Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 jbg jesko i ja se nerviram isto kolko i ti :( ujak ima 40 godina a odgovoran je kao da ima 3... Quote Killy: au zelim svojih 100mb nazad Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Jel mogu i ja da se učlanim u taj vaš fight club mladje dece ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Ako vam neko nabavi celu seriju znajte da je to bez titlova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 ma da bre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 18, 2008 Author Report Share Posted February 18, 2008 pa nije mi spanski tezak, ali bre mnogo brzo pricaju, ne mogu da povatam sve :D Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts