Jump to content

SkEeToOlJkO

The X
  • Posts

    253
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About SkEeToOlJkO

  • Birthday 11/11/1985

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Lokacija:
    Cyberworld

Recent Profile Visitors

2,841 profile views
  1. Pretpostavio sam da je tako, ali sam morao da proverim, za svaki slucaj. Hvala na pomoci josh jednom. :)
  2. Iskombinovao sam nekako da mi matori uzme plochu, ram i procesor, a ja za tih svojih 50e d'uzmem grafiku. A od starih delova slaba vajda... Grafiku da prodam ne mogu, jer joj je bio crko ventilator, pa sam ja sam budzio drugi, stari ram ce matori d'uzme, jedino ostaju plocha i procesor... Dakle opet pitanje: Da li postoji grafika za 50e da je bolja od ovog krljavog Radeona 4650? :)
  3. Not sure if trolling, or not... Najjeftinija 7750 sa GDDR5 je 90e. :o
  4. Evo opet mene sa josh kojom dilemom, tj pitanjem... Dodjoh do dodatnih 50e preko pa sam mislio da uzmem i grafichku pride... Sad me zanima koliko je verovati onom Windows Experience Index-u, jer na njemu grafika mi ima najvecu ocenu. Druga stvar je to shto znam da je ranije trebalo mnogo vishe od 50e da se zameni grafika stara par godina sa primetnom razlikom, pa me zanima da li je to i dalje sluchaj. Ako nije, otvoren sam za predloge. I opet hvala unapred. :)
  5. Hvala, druze, na brzinskom i efikasnom odgovoru! ;)
  6. SkEeToOlJkO

    Upgrade

    Skrpih nekih 150-200e, pa kapiram da malo osvezim ovu prokletinju (koja mi uglavnom sluzi za igrice)... Trenutna konfiguracija: - Asus M2N-xe - AMD Athlon x2 dual core 2.6GHz - 2 GB DDR1 - grafika neki HD radeon 4650 i on mi je ok za sada, a i kapiram da ne bih mogao da i to ubudzim u ove pare Ono shto sam gledao i shto deluje primamljivo: - AMD Phenom II X4 955 3.2GHz Black Edition (80e) - 2x KINGSTON DDR3 4GB 1600MHz KHX Genesis (16e komad) - plocha ??? Od vas mi treba predlog za plochu, informacija da li je ovaj Phenom best buy za te pare, i da li bi eventualno moralo i napajanje da se menja, s' obzirom da je neko no name 400-500w i staro koliko i konfiguracija (2-3 god). Hvala unapred. :)
  7. Msm ako radi na vistaa ti se vrati lepo na xp?????????????
  8. Seckel ti kaj nisi vispren... koji si klan meni na win 8 radi guba vec tri dana??????? pozdrav
  9. Policija proverava sve, pa vi vidite shta cete i kako... ^_^ :p
  10. @ Vege nije lepo shto si Kiliju srushio sneshka... :( Ajmo umetnici, udrite po tom PS-u! \o/
  11. Ja se unapred izvinjavam, ali posle chitanja ovakvog posta nisam mogao da ostanem ravnodushan. Moram da napishem par stvari, pa makar se udavio posle toga. 1. Raidujete svaki dan, a progress koji ste napravili je bio sranje pre godinu ipo dana... Ja bih se zapitao da li ima poente uopshte kupovati expanziju na vashem mestu. 2. Ko god da je pisao ovaj post je toliko nepismen, da ja sumnjam da ima uspeshno zavrshena dva razreda osnovne shkole. 3. Pochnite vi prvi da zaobilazite, ako vam je vec to cilj; svaka druga rech u ovom tekstu je na engleskom, ili barem lichi na isti. 4. Ako je vec guild namenjen ljudima sa prostora ex Yu, nema potrebe da se zovete <Srpski Orlovi>, shto je samo po sebi glupo ime za guild, chak i da nije "internacionalni" 5. Nauchite da koristite copy/paste i/ili da napravite sajt, poshto dati link ne funkcionishe. 6. Zaista nema potrebe za korishcenjem plavih slova (GM wannabe syndrom detected) 7. Par prijateljskih saveta: Pochnite da igrate minesweeper online, i/ili neshto slichno tome. Iskreno, ubedjen sam da bi vam bolje ishlo, a i dalje biste bili svi na okupu u svojoj maloj ali srecnoj komuni. Mozete da organizujete progress raidove na mine, bingo, bocanje, ili shta god vas pali. Vidim da ste kreativni momci, tako da vam nece predstavljati problem da smislite kako da se zanimate. Nadam se da nema ljutish, poenta ovog posta je bila da vam pomognem (ukoliko je to uopshte moguce). Da rezimiram: kapiram ja da ste vi svi super momci/devojke, ali jednu stvar da se razumemo - bolje bi vam ishlo plivanje. Pozdrav.
  12. Na 11-om spratu je bilo valjano. :)
  13. Arogantni ljudi su arogantni sa razlogom. Mislite o tome. :)
×
×
  • Create New...