Jump to content

NEZAVISNO KOSOVO

Guest

Recommended Posts

ja koliko znam zvanicno i nezvanicno DS ne podrzhava ovo sutra na trgu... cuo sam da su rekli nesto u fazonu

da ce to biti vise stranacko promovisanje... sto ruku na srce i jeste samo dzaba, mlohavog ne moze da ozhivi vise

niko i nista, politicki zombi je jedino sto mu je preostalo da bude...

PS: jos jednom da ponovim: NADAM SE da sutra tamo nece ostati nicije dete da lezhi u lokvi krvi. A izlozi prodavnica po gradu....

..... paaa kako im bog da [:)] Video sam veceras da svi skoro svi izlozi u knezu izlepljeni "kosovo je srbija" pateticnim grafikama

uz mala stampana obavestenja da sutra nece raditi zbog mirnog gradjanskog protesta protiv nezavisnosti kosova... how sweet,

nisu ludi, znaju sta se sprema pa brzhe bolje da istaknu "do not break the glass" obelezhja [:D]

Edited by fatboy

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja koliko znam zvanicno i nezvanicno DS ne podrzhava ovo sutra na trgu... cuo sam da su rekli nesto u fazonu

da ce to biti vise stranacko promovisanje... sto ruku na srce i jeste samo dzaba, mlohavog ne moze da ozhivi vise

niko i nista, politicki zombi je jedino sto mu je preostalo da bude...

PS: jos jednom da ponovim: NADAM SE da sutra tamo nece ostati nicije dete da lezhi u lokvi krvi. A izlozi prodavnica po gradu....

..... paaa kako im bog da [:)] Video sam veceras da svi skoro svi izlozi u knezu izlepljeni "kosovo je srbija" pateticnim grafikama

uz mala stampana obavestenja da sutra nece raditi zbog mirnog gradjanskog protesta protiv nezavisnosti kosova... how sweet,

nisu ludi, znaju sta se sprema pa brzhe bolje da istaknu "do not break the glass" obelezhja [:D]

Hahahaha mlohavi.... Stric i ja vise volimo izraze "Amish" "koshtunjavi" "geda2" ili standardno "evo nama neobaveshtenog" [8D]

Jbg i ova moja devojka nasla danas da trazi cipele, kaze svi izlozi prazni. Muke njene niko nezna.

Lol za patriotizam na Zari i Legendu podseti me kad su likovi 1999 posle bombardovanja na pekarama lepili izjave (panicno napisane hemijskom ol.) "braco srbi ne lomite ovaj lokal" u potpisu velikim slovima prezime na ic.

E svaka cast na ovome, i kako si lepo slozio CISTU sustinu svega. Narocito sto bi rekla moja devojka za ove klinke sto se nafrakaju ko za maturu i idu skrhane od bola da pate za kosovom nadajuci se da "ce izidju na tv". Da je njima kosovo i malo na umu one ne bi mogle da razmisljaju o tome da sutra od 12-17h krece facu i utezu guzicu u 2 broja manje pantalone. Isto im se vata a docekivali noleta a protestovali za oteto nam kosovo. Muskarci ce se napijati, devojke se nadati da ce ih neko primetiti i sto bi rekao absolute lepota-divota. Kolo nece izostati 100%.

Najiskrenije se nadam da sutra niko nece zavrsiti na plocniku i ne vidim poentu ovog skupa sad. Neku poentu bi i mogao da vidim pre npr. nedelju dana kad je i dete znalo sta ce se desiti.

Neka politicari rade svoj posao, a narod ove zemlje neka radi svoj i neka ne biva uvek izmanipulisano od strane ovih premazanih.

OMG IDEM NA PROTESTE !!!!111

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

to mozda i moze ako studirash japanski i imash jako dobar prosek i onda mozda

al si ti jedna nedokazna zena

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

kad smo vec kod busa i kondolize, po meni jedan od najgenijalnijih klipova na jutjubu

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

pa isto koliko je pametno shto stator kazhe da ima 34 ljudi ispred skupshtine ..

ja stvarno ne znam chemu potreba da se ismeva neshto shto drugi ljudi pokushavaju, pa ma koliko to bilo glupo ili shta ti ja znam .. jel se onda osetjate pametnijim, vazhnijim .. nikad mi takve gluposti netje biti jasne.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

A izlozi prodavnica po gradu....

Hehe, ovo je danas osvanulo na Meku

f0ls8da5.jpg