fatboy Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 (edited) ja koliko znam zvanicno i nezvanicno DS ne podrzhava ovo sutra na trgu... cuo sam da su rekli nesto u fazonu da ce to biti vise stranacko promovisanje... sto ruku na srce i jeste samo dzaba, mlohavog ne moze da ozhivi vise niko i nista, politicki zombi je jedino sto mu je preostalo da bude... PS: jos jednom da ponovim: NADAM SE da sutra tamo nece ostati nicije dete da lezhi u lokvi krvi. A izlozi prodavnica po gradu.... ..... paaa kako im bog da Video sam veceras da svi skoro svi izlozi u knezu izlepljeni "kosovo je srbija" pateticnim grafikama uz mala stampana obavestenja da sutra nece raditi zbog mirnog gradjanskog protesta protiv nezavisnosti kosova... how sweet, nisu ludi, znaju sta se sprema pa brzhe bolje da istaknu "do not break the glass" obelezhja Edited February 21, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaznapravila Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 ja koliko znam zvanicno i nezvanicno DS ne podrzhava ovo sutra na trgu... cuo sam da su rekli nesto u fazonu da ce to biti vise stranacko promovisanje... sto ruku na srce i jeste samo dzaba, mlohavog ne moze da ozhivi vise niko i nista, politicki zombi je jedino sto mu je preostalo da bude... PS: jos jednom da ponovim: NADAM SE da sutra tamo nece ostati nicije dete da lezhi u lokvi krvi. A izlozi prodavnica po gradu.... ..... paaa kako im bog da Video sam veceras da svi skoro svi izlozi u knezu izlepljeni "kosovo je srbija" pateticnim grafikama uz mala stampana obavestenja da sutra nece raditi zbog mirnog gradjanskog protesta protiv nezavisnosti kosova... how sweet, nisu ludi, znaju sta se sprema pa brzhe bolje da istaknu "do not break the glass" obelezhja Hahahaha mlohavi.... Stric i ja vise volimo izraze "Amish" "koshtunjavi" "geda2" ili standardno "evo nama neobaveshtenog" Jbg i ova moja devojka nasla danas da trazi cipele, kaze svi izlozi prazni. Muke njene niko nezna. Lol za patriotizam na Zari i Legendu podseti me kad su likovi 1999 posle bombardovanja na pekarama lepili izjave (panicno napisane hemijskom ol.) "braco srbi ne lomite ovaj lokal" u potpisu velikim slovima prezime na ic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 ma jeeeste vode za dz mislim moze da se dobije viza al ti treba nekoliko hiljada jura ne, zaista. platjaju ti sve, i josh dobijesh neku stipendijicu za troshak. pitaj dunju, njena drugarica je sad tamo ako se ne varam :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 @vaznapravila : druze, ako nastavis da u svakom postu istices kako imas devojku, neces naci toplo gnezdasce na ovom forumu. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 E svaka cast na ovome, i kako si lepo slozio CISTU sustinu svega. Narocito sto bi rekla moja devojka za ove klinke sto se nafrakaju ko za maturu i idu skrhane od bola da pate za kosovom nadajuci se da "ce izidju na tv". Da je njima kosovo i malo na umu one ne bi mogle da razmisljaju o tome da sutra od 12-17h krece facu i utezu guzicu u 2 broja manje pantalone. Isto im se vata a docekivali noleta a protestovali za oteto nam kosovo. Muskarci ce se napijati, devojke se nadati da ce ih neko primetiti i sto bi rekao absolute lepota-divota. Kolo nece izostati 100%. Najiskrenije se nadam da sutra niko nece zavrsiti na plocniku i ne vidim poentu ovog skupa sad. Neku poentu bi i mogao da vidim pre npr. nedelju dana kad je i dete znalo sta ce se desiti. Neka politicari rade svoj posao, a narod ove zemlje neka radi svoj i neka ne biva uvek izmanipulisano od strane ovih premazanih. OMG IDEM NA PROTESTE !!!!111 Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Zaboravio si masu koja ce doci da razbija i unistava.Da idem naravno :D Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 JA CU DA RAZBIJAM KLINKE U DVA BROJA MANJIM PANTALONAMA!!!111111 Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 eee imam i ja devojku :))))) \o/ a imam i dechka `o, Smorio topic mnogo... :( Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 to mozda i moze ako studirash japanski i imash jako dobar prosek i onda mozda al si ti jedna nedokazna zena Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Mogao si da kazes i samo "zena", ovo drugo se podrazumeva :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Sada sam prosao pored skupstine i ima brat bratu 34 ljudi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 pa kad je miting u 5 sta hoces da se sad skupe ljudi ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 (edited) JA CU DA RAZBIJAM KLINKE U DVA BROJA MANJIM PANTALONAMA!!!111111 !!!111111 Edited February 21, 2008 by Drvodelja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 obzirom da je na ns putu od jutros kolona, za ochekivati je da bude guzva vec sad:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 lolz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 ahahaha prva liga strip (mega je skinuo kondi rice ;o)) mada, ne znam koliko je pametno ovima u blicu da talasaju u ovakvoj atmosferi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 kad smo vec kod busa i kondolize, po meni jedan od najgenijalnijih klipova na jutjubu Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 pa isto koliko je pametno shto stator kazhe da ima 34 ljudi ispred skupshtine .. ja stvarno ne znam chemu potreba da se ismeva neshto shto drugi ljudi pokushavaju, pa ma koliko to bilo glupo ili shta ti ja znam .. jel se onda osetjate pametnijim, vazhnijim .. nikad mi takve gluposti netje biti jasne. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 pa mora da se pokazu da su urbani, evropljani... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 marsovci .. al u smislu pali s'marsa Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 I da je moj e-kurac veci od vaseg! Uostalom ne kapiram poentu tog SRS-DSS protesta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 I da je moj e-kurac veci od vaseg! Uostalom ne kapiram poentu tog SRS-DSS protesta ? ne kapiram ni ja kvantnu fiziku pa ne kenjam po tome :P Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 I da je moj e-kurac veci od vaseg! Uostalom ne kapiram poentu tog SRS-DSS protesta ? pa onda samo drkaj taj e-kurac i tjuti .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 pa nije li i tadic pozvao narod da izadje? e sada, drugo je to sto niko iz postavke ds-a nece biti na 'bini' kako li ce samo radikali reagovati kada dodik dobije mikrofon.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 A izlozi prodavnica po gradu.... ..... paaa kako im bog da Video sam veceras da svi skoro svi izlozi u knezu izlepljeni "kosovo je srbija" pateticnim grafikama uz mala stampana obavestenja da sutra nece raditi zbog mirnog gradjanskog protesta protiv nezavisnosti kosova... how sweet, nisu ludi, znaju sta se sprema pa brzhe bolje da istaknu "do not break the glass" obelezhja Hehe, ovo je danas osvanulo na Meku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts