Jump to content

Traume.

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

To jedenje ociju mora da da je neka montaza. Nema sanse da neko uradi takvu ludost.

Ochigledno nisi gledao BME Videos :D Shto je satan svojevremenom postavio ovde bmevideo3 pre koju godinu...dodushe za neke stvari i ja tvrdim da je nemogutje da je pravo nego mora da je silikonska ruka ili slichno...mada opet svako ima svoju cenu :/

poz voz 2011

meni jedino shto je ogadilo zhivot kad sam video jesu slike gde lik objashnjava kako skinuti glavitj sa kurca u kutjnoj radinost i prezhiveti. znachi nisu mi te slike toliko ogadile zhivot koliko pomisao da postoje ljudi koji to rade i shta se deshava u njihovim glavama dok razmishljaju o tome.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

meni jedino shto je ogadilo zhivot kad sam video jesu slike gde lik objashnjava kako skinuti glavitj sa kurca u kutjnoj radinost i prezhiveti. znachi nisu mi te slike toliko ogadile zhivot koliko pomisao da postoje ljudi koji to rade i shta se deshava u njihovim glavama dok razmishljaju o tome.

To ti je BME Videos - seche lik prst, bushi ekserom jaje, seche jaja i izbacuje oba napolje, seche glavitj, pali kurac itd...mentolizam teshki.

poz voz 2011

Brate sto bi gledao tako nesto?

Ja sam pre par godina slican trip imao,tj par dana sam samo o tome razmisljao i bilo mi bas smor teski,ali to sam video samo zato sto mi drug rekao "pogledaj ovo jbte" i nije mi rekao o cemu se radi...neki klip gde dete istrcava i voz ga udara,i nekoj zeni sto pucaju u glavu(mada moguce da je fejk,ko ce ga znati)

lol jebote, ja jesam gadljiv, ali te pizdarije sa vozom i pucanjem su mi smesne...

jedino sto sam se tripovao jedno vreme od onog lika sto mu stanu cizmom na glavu pa ga prikolju ko svinjche... neki irak/iran sta vec...

to mi je bilo jezivo nekako...

ali ove standardne gadosti tipa rotten... to mi je lol

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

lol jebote, ja jesam gadljiv, ali te pizdarije sa vozom i pucanjem su mi smesne...

jedino sto sam se tripovao jedno vreme od onog lika sto mu stanu cizmom na glavu pa ga prikolju ko svinjche... neki irak/iran sta vec...

to mi je bilo jezivo nekako...

ali ove standardne gadosti tipa rotten... to mi je lol

Potpisujem u potpunosti.

nisam hteo bas da ga uvredim brate :) ipak je to obicna traumica :)

Ne bi me uvredio da si mi rekao da idem kod psihijatra, ja ne znam sto se ljudi u ovoj zemlji tripuju da je neko lud ako ide kod psihijatara, kao da niko od nas nekad nije imao neke probleme/nervozu.

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

umm... svet je funkcionisao savrseno dobro i dok se nije znalo za traume stresove i depresije...

realno, ko god se vadi na tu kartu, gadi mi se.

my 2¢

identichno sam i ja prichao dok nisam osetio na svojoj kozhi .. tako da pazi koliko si oshtar :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater