coll Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Ajde dajte tu sliku pod quotes, bas me zanima ... ili na pm :) Ako si gledao raspale bebe, ne kapiram kako to moze da te uznemiri ... al ajde :) I da, nije 4chan za svakog ... 2x Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 To jedenje ociju mora da da je neka montaza. Nema sanse da neko uradi takvu ludost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 To jedenje ociju mora da da je neka montaza. Nema sanse da neko uradi takvu ludost. Ochigledno nisi gledao BME Videos :D Shto je satan svojevremenom postavio ovde bmevideo3 pre koju godinu...dodushe za neke stvari i ja tvrdim da je nemogutje da je pravo nego mora da je silikonska ruka ili slichno...mada opet svako ima svoju cenu :/ Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 meni jedino shto je ogadilo zhivot kad sam video jesu slike gde lik objashnjava kako skinuti glavitj sa kurca u kutjnoj radinost i prezhiveti. znachi nisu mi te slike toliko ogadile zhivot koliko pomisao da postoje ljudi koji to rade i shta se deshava u njihovim glavama dok razmishljaju o tome. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 meni jedino shto je ogadilo zhivot kad sam video jesu slike gde lik objashnjava kako skinuti glavitj sa kurca u kutjnoj radinost i prezhiveti. znachi nisu mi te slike toliko ogadile zhivot koliko pomisao da postoje ljudi koji to rade i shta se deshava u njihovim glavama dok razmishljaju o tome. To ti je BME Videos - seche lik prst, bushi ekserom jaje, seche jaja i izbacuje oba napolje, seche glavitj, pali kurac itd...mentolizam teshki. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Ma razumem ja to da neko kastrira sam sebe ili iskopa oci sa viljuskom i pojede ih ali da sedi na 'ladan beton... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 pmujte me s tim ocima jebemusveca! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Brate sto bi gledao tako nesto? Ja sam pre par godina slican trip imao,tj par dana sam samo o tome razmisljao i bilo mi bas smor teski,ali to sam video samo zato sto mi drug rekao "pogledaj ovo jbte" i nije mi rekao o cemu se radi...neki klip gde dete istrcava i voz ga udara,i nekoj zeni sto pucaju u glavu(mada moguce da je fejk,ko ce ga znati) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 lol jebote, ja jesam gadljiv, ali te pizdarije sa vozom i pucanjem su mi smesne... jedino sto sam se tripovao jedno vreme od onog lika sto mu stanu cizmom na glavu pa ga prikolju ko svinjche... neki irak/iran sta vec... to mi je bilo jezivo nekako... ali ove standardne gadosti tipa rotten... to mi je lol Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 22, 2008 Author Report Share Posted February 22, 2008 (edited) Prolazi me , nije skroz, al ne obracam paznju vishe na svrab toliko :P <3 Edited February 22, 2008 by Nikita Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 idi kod psihologa ako se tegobe nastave tachnije kod psihijatra, jer je poremecen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 nisam hteo bas da ga uvredim brate :) ipak je to obicna traumica :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 lol jebote, ja jesam gadljiv, ali te pizdarije sa vozom i pucanjem su mi smesne... jedino sto sam se tripovao jedno vreme od onog lika sto mu stanu cizmom na glavu pa ga prikolju ko svinjche... neki irak/iran sta vec... to mi je bilo jezivo nekako... ali ove standardne gadosti tipa rotten... to mi je lol Potpisujem u potpunosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 22, 2008 Author Report Share Posted February 22, 2008 nisam hteo bas da ga uvredim brate :) ipak je to obicna traumica :) Ne bi me uvredio da si mi rekao da idem kod psihijatra, ja ne znam sto se ljudi u ovoj zemlji tripuju da je neko lud ako ide kod psihijatara, kao da niko od nas nekad nije imao neke probleme/nervozu. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 umm... svet je funkcionisao savrseno dobro i dok se nije znalo za traume stresove i depresije... realno, ko god se vadi na tu kartu, gadi mi se. my 2¢ Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Slusajte trip: Svaki put kada vidim secivo, ili bilo sta zamisljam kako mi to odreza glavic :D:D:D:D:D:D I to traje godinu i po I nista mi ne HVALI :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Prolazi me , nije skroz, al ne obracam paznju vishe na svrab toliko :P <3 2 tablete lorozepama i nema zime. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 ne mogu nikako da poverujem da neko moze da pojede svoje ochi Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 bilo ko sa pola mozga a znao je sta sledi nije to gledao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 umm... svet je funkcionisao savrseno dobro i dok se nije znalo za traume stresove i depresije... realno, ko god se vadi na tu kartu, gadi mi se. my 2¢ ok posto si tako strucan kako onda objasnjavas simptome ljudi koji se hvataju za te 3 rechi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 da ga jebem pmujte mi te oci, eto, nemam pola mozga:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 @ killy nemaju snagu volje, pickice, attention whores. npr :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 umm... svet je funkcionisao savrseno dobro i dok se nije znalo za traume stresove i depresije... realno, ko god se vadi na tu kartu, gadi mi se. my 2¢ identichno sam i ja prichao dok nisam osetio na svojoj kozhi .. tako da pazi koliko si oshtar :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 (edited) stvarno, dajte više te oči ili /thread :) Edited February 25, 2008 by Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 jbg dakice, ne mozemo svi da budemo puni razumevanja, ranoranioci i lepi i pametni pri tom :] neki od nas moraju da budu iskljucivi, da igraju diabla i napijaju se cesto ^_^ Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts