gruja Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 blah. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 koji ste vrsni znalci Izmedju ostalog slushamo i letonski h/c elektro supersonic smooth jazz :P Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Ministry i Gogol Bordello potvrđeni za Exit 08 Grupe Ministry i Gogol Bordello, nastupiće na glavnoj festivalskoj bini ovogodišnjeg Exit festivala. Ministry, kao jedan od najvažnijih bendova industrial scene, svojim nastupom u nedelju, 13. jula, zajedno sa bendovima Sex Pistols i The Hives, upotpuniće ovu noć na Exit festivalu. Prema navodu magazina „Metal Hammer“, te rečima osnivača i frontmena Ala Jourgensena, Ministry se nalaze na svojoj poslednjoj turneji pod nazivom „C U LaTour“. Ujedno, pored njihovog albuma „The Last Sucker“ iz 2007, oproštajnu turneju prati i „Cover Up“, navodno poslednje Ministry izdanje ikad, odnosno album sa obradama čiji se izlazak očekuje u aprilu ove godine. Pored Jourgensena, sastav benda na svim ovogodišnjim nastupima čine gitarista Tommy Victor, inače frontmen grupe Prong, Sin Quirin, takođe na gitari, klavijaturista John Bechdel, bivši član Pronga, Aaron Rossi, sadašnji bubnjar Pronga, kao i Tony Campos koji menja nedavno preminulog basistu, Paula Ravena. Za Ministry se danas može reći da predstavlja most između alternativnog rock i punk zvuka sa jedne, i novog industrial metal zvuka sa druge strane. Bend je osnovan u Čikagu 1981. godine kada rani albumi podsećaju na zvuk bendova kao što su Depeche Mode, Front 242 ili Nitzer Ebb, dok se danas više navode kao izvor uticaja na bendove poput Nine Inch Nails, Rammstein ili Marilyn Manson. Dan ranije, u subotu, 12. jula, glavna festivalska bina dočekuje nesvakidašnji Gogol Bordello, grupu koja je svojim kabaretskim nastupom osvojila svet sa zvukom istočnoevropske i romske muzike. Trenutno su u centru pažnje svetske javnosti zahvaljujući Madonni i njenom režiserskom prvencu „Filth and Wisdom“, filmu u kojem igraju i frontmen Eugen Hutz, kao i ceo bend. Početak ove neobične saradnje je označio zajednički nastup Gogol Bordella i Madonne na londonskom „Live Earth“ koncertu. Nastali kao grupa imigranata u Njujorku 1999. godine, Gogol Bordello danas imaju iza sebe četiri studijska albuma od kojih je aktuelan prošlogodišnji „Super Taranta!“ izdat za punk etiketu „SideOneDummy Records“ koji je magazin „Rolling Stone“ stavio na 14. mesto 50 najboljih albuma u 2007. godini. Britanski komičar Phill Jupitus opisuje ovaj bruklinski bend rečima: „Pomalo kao The Clash i The Pogues usred tuče... u istočnoj Evropi“. Bend svoje ime duguje italijanskoj reči za javnu kuću, kao i Nikolaju Gogolju, koji je kako sami navode „prošvercovao ukrajinsku kulturu u rusko društvo što Gogol Bordello namerava da uradi sa istočnoevropskom i romskom muzikom na engleskom govornom području“. Članovi benda dolaze iz raznih zemalja među kojima su Ukrajina, Rusija, Izrael, Etiopija, SAD, Škotska, Rumunija i Ekvador, a dosad su nastupali na brojnim velikim festivalima među kojima su Coachella, Sonar i Glastonbury. Ono što je zajedničko ovim bendovima je nesvakidašnji i autentičan scenski nastup, kao i visok nivo energije koji ostvaruju zajedno sa publikom, što se očekuje i od nastupa na ovogodišnjem Exit festivalu. EXIT 08: 10 - 13. jul 2008. Ulaznice za EXIT 08 u pretprodaji koštaju 5490 dinara i mogu se naručiti na zvaničnom festivalskom sajtu www.exitfest.org. Cena ulaznica u redovnoj prodaji biće 7790 dinara. Broj ulaznica je ograničen. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Generalni menadžer "Egzita" (Exit) Bojan Bošković pozvao je islandsku pop pevačicu Bjork da dođe i nastupi u julu na festivalu u Novom Sadu. "Želimo da je vidimo na 'Egzitu'. Pokušavamo sada da vidimo sa njenim menadžmentom da li je pravo vreme za to. Što se tiče 'Egzita' Bjork ima otvoren poziv da nastupi na festivalu", izjavio je Bošković juče britanskom muzičkom magazinu www.nme.co.uk. Izjava Boškovića usledila je kao reakcija na navode menadžmenta islandske pop pevačice da je njena podrška nezavisnosti Kosova razlog što su organizatori "Egzita" otkazali njeno učešće na tom festivalu. Bjork je nedavno tokom nastupa u Tokiju izvikivala "Kosovo, Kosovo". Pevačica ima običaj da na svojim nastupima uzvikuje ime neke pokrajine za koju smatra da joj treba dati nezavisnost, kao što je nedavno u Šangaju uzvikivala "Tibet, Tibet". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 nek dodje pa ce da bude We are the Serbs We fuck your mothers We fuck your sisters We fuck your daughters We fuck you all Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 ma nista od nje bre, sta vam je.. nemojte se nadati :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 realno,jebo bi mater i njoj i organizatorima ako dodje nek se tera u kurac,moje pare ne zelim da joj dam Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Šta sve nisam čuo u vezi tog nastupa na exitu, pa i to da ona uopšte nije ni bila pozvana, već da je to samo novinarska patka da bi imali čime da popune stranice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 (edited) Gabriel and Dresden, Howells, Warren je sve shto mi treba na exitu. edit : Zaboravio sam i Underworld. Edited March 9, 2008 by -protA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 ja bih samo Hella, za ostalo bi mi sevala paja :] Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Roger Sanchez SA & SI Axwell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 a sto lepo se ne iscimaju za daft punk evo gledao sam jedan deo njihiovog live nastupa od prosle godine, OMG kakav nastup kakva auforuja kakva scena JEBOTE (zika se nekako podrazumeva) najezio sam se ... jel ima mozda negde neki snimak da se skine, zna li neko? nek dodje pa ce da bude We are the Serbs We fuck your mothers We fuck your sisters We fuck your daughters We fuck you all haha nista ali logopedi, kakav mamojebacki bend je to bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 samo od ljudi sa ovog topika bi im se isplatilo da dovedu daft punk :) mislim, ima nas mnogo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 ma joj dosta vishe o tom daft panku, bolje mi je da zaboravim da oni postoje :D @g ma bilo koji nastup u poslednjih 3-4 godine da pogledash je isto perfektan .. ono to sa binom je spektakl, njihova bina - to jako malo nastupacha ima. po meni muzichki najjachi je nastup u coacheli06 valjda. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 stvarno su ljudi ono, znaci vrh... jak je trip sa piramidom, a da ne pricamo o tome kakva bi atmosfera bila mogli bi stvarno da se iscimaju, bas me interesuje koliko bi para trazili Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 daft punk nije za exit, njima treba solo koncert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 mogu, mozhda, i da provalim zashto...pokupili bi svu publiku na njihovom stage-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 ako bi koji slucajem dosli.. to bi islo preko becksa. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 (edited) ne mogu da skontam ove likove iz organizacije, koji ce im kurac ministry ffs... kad se vec cimaju oko metal bendova, neka dovedu neki bolestan black/death metal sastav ali da vredi jebeno i . ljudima je pun kurac ovih sranja, svima treba nesto sto ce da digne mase ali nesto bolesno, a ne neki jebeni industrial shit xD daj bre voodoo/ch1zro bacajte neki hejt [:D] eh da, i smem da se kladim da za pare koje ce dati sex pistolsima mogu da dovedu i emperor i mayhem i da im ostane neka kinta (sta kazes voodoo) Edited March 10, 2008 by XT3X[C]ha0s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Za sada me nista ne privlaci da odem ove godine... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Sta je sa pricama da na green treba da dodje depeche mode? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 mogu, mozhda, i da provalim zashto...pokupili bi svu publiku na njihovom stage-u ne zbog toga, to se iovako desi svaki put kad je neki popularni bend na mejnu. dp treba da imaju solo koncert da bi bila ona bina i rasveta koju ste videli na youtube klipovima, da bi koncert trajao duže i da bi bio u areni :) Sta je sa pricama da na green treba da dodje depeche mode? :) depeche mode sigurno neko pokušava da dovede, ali ne verujem da su neke velike šanse ako ne budu na turneji. blabla na exitu ne treba da budu veliki metal koncerti tbfh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 You're wrong! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 hmmm, momci Najveća zvezda svetske elektronske muzičke scene, nemački mag za gramofonima di-džej Sven Vat nastupiće kao zvezda „Dens arene“ na „Egzitu“ koji se održava od 10. do 13. jula na Tvrđavi u Novom Sadu. Osim Svena, na „Dens areni“ za gramofonima će se naći i haus di-džejevi Ben Vat, Fransoa K. i Klaud fon Strouk. Sven Vat, ekscentrični lider svetske elektronske muzičke scene, za gramofone prvi put staje 1982. godine. Tada je puštao trens muziku i ujedno je bio jedan od prvih di-džejeva koji su počeli da se bave ovim muzičkim pravcem. Sredinom osamdesetih, Sven prelazi na tada sve popularniji haus i postaje rezident kluba „Vogue“. U tom periodu bio je i jedan od osnivača najveće tehno trens muzičke izdavačke kuće „Harthouse“. Krajem osamdesetih, haus gubi na popularnosti i Vat prelazi na tvrđi, tehno zvuk. Vrlo brzo, ovaj ekscentrični Nemac postaje zaštitni znak svetske andergraund muzičke scene, a do 1992. nastupio je u svakom većem svetskom klubu. Četiri godine kasnije, Vat osniva jednu od najboljih muzičkih izdavačkih kuća „Cocoon“. U tom periodu otvara i vodeći nemački klub „Cocoon“, koji je vrlo brzo postao sinonim za najbolji svetski klabing. Do sada je izdao dvanaest albuma, a „Accident in Paradise“, koji je izdao 1995. godine, proglašen je za jedan od najboljih svetskih albuma u istoriji elektronske muzike. U Srbiji je prvi put nastupio prošle godine, a ta žurka je proglašena za najbolji muzički događaj godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 ^moze, mada sam nesto skeptican po ovom pitanju, je l' potvrdjeno? Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts