Jump to content

EXIT 2008

Guest

Recommended Posts

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hu dali mi drugari dzaba kartu za danas tj juce :D 3 dan :D i to kakvo vece predrkano :D je li tako je li tako da je bilo super mega giga na densu ?:D

ovo jutro ce se dugo pamtiti... jakoooo dugo :))))))))))

PA DOBRO LJUDI DA LI JE OVO MOGUCE. KAKAV VAJB I ATMOSFERA.

ZAO MI OSTALE DECE RURA, STO NISU DOZIVELI ONO.

AXWEEL JE LUDAK JEBENI. 3pesme u isto vreme, i dalje najludji remixi i akapele... pjanoo+music is the answer... ZDRSH... MEGA GIGA ULTRA

A ONDA, TOM NOVY... ja ne pamtim kad je zadnji put neko dobio onakav aplauz, onakvu podrsku.. decko me je do suza nasmejao. posle se i slikao sa masom... ma brutalno..

za krudera i drugara sam znao da nece biti nista posebno. lepo sam reko da je njihovo vreme proslo, al eto.. mene niko ne slusa. imali su par dobrih stvari, al ono... meh

p.s. al stvarno bi zalosno bilo kad ne bi spomenuo manu chao, i sjajan koncert koji su napravili. velika guzva bila za njih, sto se i dalo ocekivati..

pozdrav za sve, veceras je dubfire in d house, kontam da cu se upiskiti tamo!!1

Bring It

Meni se Chao nikako nije svideo. Nekako me udavio.

A jako su mi se popeli na kurac likovi koji su doshli tu da bi chuli "Me gustas tu" i koji su u fazonu MANU CHAO OMG /vrisak i samo pravili ogromnu mrtvu guzhvu. :(

Hteo sam da idem i na dram en bejs i gluposti i na Axvela al sam crko posle Chao-a (verovatno zato shto sam blejao u graditju ispred i delio kurtone 4 sata) pa sam samo otishao kutji u 2 sata.

Kao da sam bogznashta radio :/

pa zapravo zaduzen je exit poshto org kamp, al oni su svoje odradili poshto su zvali zelene da obave sechu, shto su ovi i uradili, sad kako su uradili to ej drugo pitanje.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

pa deo problema je i shto ih je roknula u glavu, josh jedna riba je u kritichnom stanju, inache neki makedonci su u pitanju.

a ova riba shto je poginula je nasha.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.