leisure Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 ko je lud da jebe te skrndelje? bilo do jaja juche na gentlemanu...rekao sam da necu vishe da idem na dance arenu a ipak sam otishao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 ko je lud da jebe te skrndelje? Eh sad, nisu valjda baš sve... navatali su neke na TV-u da ih "intervjuišu", izgleda da su probrali samo ove gledljive... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 ko je lud da jebe te skrndelje? [RUR#15]Od biracha nema jebacha![/RUR#15] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 blah bili smo do kampa na kratko do ortaka, pa smo usput sreli brdo skrndelja....Nabudzile su takvu reputaciju u mojim ochima, da bih u narednih mesec dana mogao da jebem samo Bekamovu sestru ;)))) (koja je omfg) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 uf ja sinoc naleteo na neko drustvo, sve plavuse, prljave al dobre Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 uf uf,meni je bilo predobro na Garnijeu :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 ja sam zakasnio na garnijea a i mnogo je lepsha atmosfera dok je josh mrak(bar meni) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 e,znas sta,ono,mislim,kao...ZNAS !!! :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 hu dali mi drugari dzaba kartu za danas tj juce :D 3 dan :D i to kakvo vece predrkano :D je li tako je li tako da je bilo super mega giga na densu ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 hu dali mi drugari dzaba kartu za danas tj juce :D 3 dan :D i to kakvo vece predrkano :D je li tako je li tako da je bilo super mega giga na densu ?:D ovo jutro ce se dugo pamtiti... jakoooo dugo :)))))))))) PA DOBRO LJUDI DA LI JE OVO MOGUCE. KAKAV VAJB I ATMOSFERA. ZAO MI OSTALE DECE RURA, STO NISU DOZIVELI ONO. AXWEEL JE LUDAK JEBENI. 3pesme u isto vreme, i dalje najludji remixi i akapele... pjanoo+music is the answer... ZDRSH... MEGA GIGA ULTRA A ONDA, TOM NOVY... ja ne pamtim kad je zadnji put neko dobio onakav aplauz, onakvu podrsku.. decko me je do suza nasmejao. posle se i slikao sa masom... ma brutalno.. za krudera i drugara sam znao da nece biti nista posebno. lepo sam reko da je njihovo vreme proslo, al eto.. mene niko ne slusa. imali su par dobrih stvari, al ono... meh p.s. al stvarno bi zalosno bilo kad ne bi spomenuo manu chao, i sjajan koncert koji su napravili. velika guzva bila za njih, sto se i dalo ocekivati.. pozdrav za sve, veceras je dubfire in d house, kontam da cu se upiskiti tamo!!1 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Palo drvo na neke u kampu. lol Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 nije smeshno, chetvoro povredjenih od toga 1 u komi. pala je grana ne drvo. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Sada nas lepi park ima granu manje. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 manu chao objasnio Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 gledo sam na tvu manu chao jako dobri animatori :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 ajde to nego je zika... pff meshavina svega i svachega i neki zhestoki optimizam u svemu tome Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Sven Vath , i Tiga su zaboli :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Meni se Chao nikako nije svideo. Nekako me udavio. A jako su mi se popeli na kurac likovi koji su doshli tu da bi chuli "Me gustas tu" i koji su u fazonu MANU CHAO OMG /vrisak i samo pravili ogromnu mrtvu guzhvu. :( Hteo sam da idem i na dram en bejs i gluposti i na Axvela al sam crko posle Chao-a (verovatno zato shto sam blejao u graditju ispred i delio kurtone 4 sata) pa sam samo otishao kutji u 2 sata. Kao da sam bogznashta radio :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Devojka poginula. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Tuga. Jadno je shto ce shabanija sada da baca 'opravdan' hejt prema Exitu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 skracivali su ih, kao shto to chine pre svakog exita. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 realno, to nije exitov problem za to je bio zaduzhen grad Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 pa zapravo zaduzen je exit poshto org kamp, al oni su svoje odradili poshto su zvali zelene da obave sechu, shto su ovi i uradili, sad kako su uradili to ej drugo pitanje. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 (edited) al kolika je ta grana onda boze... p.s. Edited July 13, 2008 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 pa deo problema je i shto ih je roknula u glavu, josh jedna riba je u kritichnom stanju, inache neki makedonci su u pitanju. a ova riba shto je poginula je nasha. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts