Jump to content

EXIT 2008

Guest

Recommended Posts

Tiga mora da se iskupi,a Garnije moze da se slusha uvek,kao i chika Dave Clarke :)))

Dan 2 ako se ne prezhivi morace Kjoot da me reanimira :)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ali shta kurac sa ovim gej emo indi rok bendovima?

Gossip pripada „queercore“ sceni i njihovi angažovani tekstovi često ističu značaj slobode seksualnog opredeljenja kao i punu ravnopravnost istospolnih brakova o čemu najviše govori njihov najpopulaniji singl sa istoimenog albuma „Standing In The Way Of Control“ iz 2006. godine.

????

Super je kad unapred znam da nema sanse da idem pa se i ne cimam :)

Manu chao je super

Ali queercore....zbog toga vredi prestati i misliti o exitu. Mislim queercore?? QCNY? QCBG? Skate or die? Ass or ass?

Ma u picku mater'nu, pre bi isao na seju kalaca nego na nesto sto se definise kao queercore.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Ja čekam DJ Antoiena i This Time, bez toga ne dolazim.Moji nisu hteli da me puste samog u ono selo gde je vrteo skoro.

lol?

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

mislim, ici cu na ovaj gzit, al ono, nema nishta shto me bash preterano odushevljava...

ja bi vol'o apollo 440, vitalic, hybrid, morcheeba, crystal method, freestylers, fluke, moby, london elektricity, high contrast, logistics, ellen allien.. mislim, shto su sve velika imena i shto jebu mame, al niko ne dolazi ;(

Alan Smith ftw.