Lucky Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Najprodavaniji album u prodavnicama IPS-a u prošloj godini je „U nebranom grožđu“ Kristine Kovač. Ovo je prvi solo album pevačice poznate najpre kroz rad u uspešnoj grupi „K2“, a njen solo album je odlično prihvaćen kod publike. Tome ide u prilog i podatak da je ovo najprodavaniji album iako još nije održana koncertna promocija širom Srbije. Top 10 1. Kristina Kovač - „U nebranom grožđu“ 2. „EKV Revisted“ - „EKV Revisted“ 3. Zdravko Čolić - „Zavičaj“ 4. Šaban Bajramović - „Romano raj“ 5. Neverne bebe - „Iza oblaka“ 6. Aleksandra Kovač - „Med i mleko“ 7. Duško Gojković - „Samba Tzigane“ 8. Partibrejkers - „Sloboda ili ništa“ 9. Bebi Dol - „Čovek rado izvan sebe živi“ 10. Razni izvođači - „Sigurno najbolji“ Strani albumi Kada su u pitanju strani izvođači čiji su albumi licencno objavljeni u Srbiji, najprodavaniji u 2007. godini je „Igra bez granica“, tragično preminulog makedonskog pevača Tošeta Proeskog. Na drugom mestu je album „Pola moga svijeta“ Sergeja Ćetkovića, a treći je ponovo Toše Proeski, sada sa albumom „Bozilak ranbow“. Jedno mesto ispod njega je Darko Rundek sa izdanjem „Mhm A-ha Oh Yeah“, a na petom mestu po prodaji je hrvatska grupa „Cubizmo“ i album „Autobus calypso“. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Romano raj je najbolji!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Ali "strani albumi", a svi sa ex-yu prostora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 ccc...sto nisu dali total nubers...chisto da se vidi koliko stotina ljudi je kupilo te domace stvari... ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 2, 2008 Author Report Share Posted February 2, 2008 A to mislis onaj fazon, duplo veca prodaja prvoplasiranog u odnosu na drugoplasiranog, 4 prodata u odnosu na 2? :) "deco, imali ste gledanost 2!" "pa koliko je to gledalaca?" "pa ... dva." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 hehe taj rad...ko u okviru akcije "bajonetom na bajoneta" kad su terali decu po skolama da moraju da idu na njegove koncerte i kupuju njegove cdove i opet je prodaja bila nesto 3-4 cifre =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Kristina OBJASNJAVA! Preteran album, aranzhman, produkcija, ma sve. Iako nista domace ne slusham ovo je moje licno misljenje nakon sto sam preslushao isti 2-3 puta. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 kristina je svakako bolja od aleksandre koja fura neki snobovski vristajuci fazon, ali mislim da niti jedna ni druga nemaju lep glas za uvo Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 2, 2008 Author Report Share Posted February 2, 2008 Hm, zanimljiv pogled na sestre Kovach ... ako ostavimo po strani ovaj drugi deo rechenice ;) sa prvim bih mozda mogao da se slozim ali samo utoliko sto Kristina vishe mozhda godi za onako, kad se covek opusta, dok Aleksandra ima i te brze pesme sa jachom energijom i eksplozivnije. Dok ova treca, Groki, ne valja nikad, i nije izdala album, srecom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 jednostavno mi kristina deluje prirodnije i iskrenije, dok mi je aleksandra u fazonu da igra ulogu rnb zvezde bez trunke originalnosti. Ako hocu da slusam rnb upalicu mtv ... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 odlichnu produkciju, aranzhmane imaju obe al to danas i nije neka mudrost .. samo je pitanje kesha ili "tatice" . album kao albumi su kvalitetni al nishta posebno (josh je slabiji ako chovek ne slusha tu vrstu muzike). aleksandra meni ima za nijansu bolji glas, al opet daleko od necheg shto bih rekao da je ishta bolje od dobro. lichno mislim da kristinin fazon ne mozhe da se primi ovde nikako i totalno mi je nejasno ko su ti likovi koji kupuju te diskove :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 ma ko da i imamo mi neku domacu scenu pa da se sad raspravljamo Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 i to sto kazes, nasa scena se gleda po gazama i primanju, kad bi se gledalo po tome ko je koliko albuma prodao izlolano bi sve ispalo:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 onda bi debela i deblja imali najtirazhniji album zbog one akcije sa sim karticama Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 ahahah:) dobro, da dodam onda da nije bitan ni broj na gazama:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 al kako taj brejnles pure pop, ko tje da kupuje onda brejnles pure folk :)) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 5, 2008 Author Report Share Posted February 5, 2008 Zapravo Zdravko Colic, on je tu shemu napravio u najnovijem periodu sa SIM karticama, i zaista zabeležio najveću prodaju "albuma". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 znam, al nisam ipak hteo da kaljam ime takve legende pominjutji ga u ovoj prichi LOL Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Mislim da će novi Knezov album napraviti pravi bum na tržištu, a čudi me kako na listi nema Neška Kejdža i Denija Boneštajna. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 5, 2008 Author Report Share Posted February 5, 2008 Deni nije imao dobru kampanju ocigledno. Sav novac je otishao na iznajmljivanje mečke i one fantastične glumice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Kristina Kovac je taaaaaaaaaaakoooo oooooocajna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Ma nije, samo joj je muzika cheesy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts