Jump to content

Najprodavaniji domaci album

Lucky

Recommended Posts

Najprodavaniji album u prodavnicama IPS-a u prošloj godini je „U nebranom grožđu“ Kristine Kovač. Ovo je prvi solo album pevačice poznate najpre kroz rad u uspešnoj grupi „K2“, a njen solo album je odlično prihvaćen kod publike. Tome ide u prilog i podatak da je ovo najprodavaniji album iako još nije održana koncertna promocija širom Srbije.

Top 10

1. Kristina Kovač

- „U nebranom grožđu“

2. „EKV Revisted“

- „EKV Revisted“

3. Zdravko Čolić

- „Zavičaj“

4. Šaban Bajramović

- „Romano raj“

5. Neverne bebe

- „Iza oblaka“

6. Aleksandra Kovač

- „Med i mleko“

7. Duško Gojković

- „Samba Tzigane“

8. Partibrejkers

- „Sloboda ili ništa“

9. Bebi Dol

- „Čovek rado izvan sebe živi“

10. Razni izvođači

- „Sigurno najbolji“

Strani albumi

Kada su u pitanju strani izvođači čiji su albumi licencno objavljeni u Srbiji, najprodavaniji u 2007. godini je „Igra bez granica“, tragično preminulog makedonskog pevača Tošeta Proeskog. Na drugom mestu je album „Pola moga svijeta“ Sergeja Ćetkovića, a treći je ponovo Toše Proeski, sada sa albumom „Bozilak ranbow“. Jedno mesto ispod njega je Darko Rundek sa izdanjem „Mhm A-ha Oh Yeah“, a na petom mestu po prodaji je hrvatska grupa „Cubizmo“ i album „Autobus calypso“.

Hm, zanimljiv pogled na sestre Kovach ... ako ostavimo po strani ovaj drugi deo rechenice ;) sa prvim bih mozda mogao da se slozim ali samo utoliko sto Kristina vishe mozhda godi za onako, kad se covek opusta, dok Aleksandra ima i te brze pesme sa jachom energijom i eksplozivnije. Dok ova treca, Groki, ne valja nikad, i nije izdala album, srecom.

odlichnu produkciju, aranzhmane imaju obe al to danas i nije neka mudrost .. samo je pitanje kesha ili "tatice" [:D]. album kao albumi su kvalitetni al nishta posebno (josh je slabiji ako chovek ne slusha tu vrstu muzike). aleksandra meni ima za nijansu bolji glas, al opet daleko od necheg shto bih rekao da je ishta bolje od dobro. lichno mislim da kristinin fazon ne mozhe da se primi ovde nikako i totalno mi je nejasno ko su ti likovi koji kupuju te diskove :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater