Pesma-mrtve-dece Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Znaci, da li neko zna gde mogu da se kupe ove hemikalije kod nas, u i van Beograda, nije bitno. Bas treba... Inace taj suvi led je CO2 (ugljen dioksid) u cvrstom stanju. Plz help. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 (edited) Da nisi ti malo mator da bi se lozio na te anarchist cookbook gluposti? btw DA SMO U AMERIKCI SAD BIH MOGO DA TE PRIJAVIM FIBIJU I DA ISPADNEM PATRIOTA!!! :) Edited February 1, 2008 by Wulfgar Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Znaci, da li neko zna gde mogu da se kupe ove hemikalije kod nas, u i van Beograda, nije bitno. Bas treba... Inace taj suvi led je CO2 (ugljen dioksid) u cvrstom stanju. Plz help. Chak i da ima,mislim da to nije neshto shto se daje tej tako,tj cenim da ti trebala gomila papira da bi smeo tako neshto da kupish. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 1, 2008 Author Report Share Posted February 1, 2008 Ajde nemojte srati obojica.... ne treba mi za neke mutne radnje.... i ne trebaju mi papiri da bih kupio to. btw, zaboravio sam da objasnim sta je taj "suvi led"... to je ono sranje sto se koristi u filmovima na primer za efekte magle/isparavanja itd... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Pesma sprema romanticno vece sa devojkom :)) Idejno resenje bi bilo da pitas na nekom faksu/srednjoj skoli koja ima hemijski smer. Jos idejnije da imas drugara pa da ti on mazne to. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 ako se snadjesh napishi kako si se snashao :) i mene su zanimale neke slichne stvari al ne dovoljno da bi se iscimao :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Pa onda je mozda najbolje da vidis gde to nabavljaju filmovi/pozorista? Long shot, ali ono, nadji broj nekog studija ili pozorista. A gde bi ovako imalo da se kupi, ne znam stvarno, mozda po ovim hemijskim institutima, i to verovatno samo preko racuna, ne verujem da ima "maloprodaja". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Pazi, nije nemoguce da nema i ovako da se nadje, ali sumnjam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 1, 2008 Author Report Share Posted February 1, 2008 Ne treba meni maloprodaja ... idem na veliko (: Pitao sam ortaka sto se bavi filmskim specijalnim efektima (radio je kao asistent na Sv. Georgi ubiva Azdahu sad)... i realno, covek nema pojma gde se to moze nabaviti kod nas. Btw, nasao san Azotnu kiselinu kod neke firme "Patenting" na novosadskom putu.... 100 litara za 26 din po litru. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezki Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Naruci sa E-bay :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Ukrashtju ti ja iz moje osnovne nije frka ... naravno ako ti ne smeta shto je sve to iz doba komunizma i nije se otvaralo nekih 15 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 (edited) http://www.hemija.co.yu/firma.asp?sifra=1487 Imaju oni, samo bolje otidi tamo nego preko tel da ih pitas, zato sto ih mrzi da zive, a ne jos i da rade, pa te mozda otkace preko telefona... Edited February 1, 2008 by Perun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forsage Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 To bi sve trebalo da imas sa kupis u Pancevu. Petrohemija ili slicno. Mi smo suvi led kupovali u postrojenju koje puni co2, koristili smo ga za OC naravno i nema frke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Da razmilsimo mi prvo malo pre nego sto ga ohrabrujemo a? 100 litra Azotne kiseline ... potreba ? Azotna kiselina je oksidant, moze da sluzi za topljenje plemenitih metala, oksidacija raketnog goriva ... Pesma planira da orobi neku banku mozda ? Sprema neko raketno oruzje kad krenu opet da bombarduju ko u onom nasem filmu ? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Suvi led bash i ne koriste za efekat dima u filmovima, davno su nashli praktichnije nachine za to al se i dan danas sporadichno koristi (u srbiji, kontam da josh nisu ni otkrili postojanje toga...reci mozhda u iraq) Vishe ga koriste u keteringu, te se tu i raspitaj....(naravno ne kucnoj dostavi nekog fast fooda, nego pravom keteringu) A ove dve supstence, ne bejashe li za Thermite? Imash na netu objashnjeno kako ruchno da napravish sastojke za Thermite... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 1, 2008 Author Report Share Posted February 1, 2008 nasao sam sve sastojke koji su mi potrebni, hvala svima na pomoci. mozete lokovati :) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 e ne moze tako sad reci za shta ce ti Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 ocje covek da overklokuje:))) Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 e ne moze tako sad reci za shta ce ti ocje covek da overklokuje:))) Otje choek da overcloackuje Thermite XD Joj josh nisam pogleda ni koji su konkretno sastojci ovde u prichi a kamo li zashta mogu da se koriste ahahahahaaa Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 2, 2008 Author Report Share Posted February 2, 2008 Ne treba mi za overklok nikako... 100 litara azotne kiseline za oc ??? nije bitno sta ce mi. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 ua siso, reci il' cemo te gengbengujemo Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 (edited) brate smekam sve moguce sajtove i nema sanse da povezem .... aj kad je vec sisica da se najbezobraznije ubacim i pitam jel iko zna sta je zapravo u onim sprejevima za glasanje? neko mi rece fluorescein al bem li ga.. ne deluje mi tako Edited February 3, 2008 by Junkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 (edited) Suvi led se koristi u koktelima, onim iz kojih izlazi dim dok ih pijesh :) A azotnu kiselinu mozes nabaviti u bolnici ako moze neko da ti provuche ispod ruke poshto oni to tamo koriste za sjebavanje bradavica itd, ali kao shto vidim nabavio si. A sada poshto si nabavio nemoj biti sisa nego reci shta si naumio :). Edited February 3, 2008 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Ako ti bude trebalo još, javi mi se na PM, imam neke kombinacije. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 ^Koga ti lazhesh ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts