mind_overtaker Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 jel znate da ako putujete u inostranstvo sluzbeno, pored ostalih z..ebancija morate da platite 5000 (ako imate ili radite u firmi do 10 zaposleni i 5000 + neki procenat ako je taj broj veci od 10). to je od 01.01.08. uvela nasa divna vlada, a mi smo ovce koje se su i to progutale kao i ostale gluposti btw jel zna neko kada vam oduzimaju kola (video sam da o tome pise u sat-u ali nikako da ga uzmem) bas me interesuje koliko ce jocic da plati ili sta ce da mu uzmu za 200kmh Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 jel zna neko kada vam oduzimaju kola (video sam da o tome pise u sat-u ali nikako da ga uzmem) bas me interesuje koliko ce jocic da plati ili sta ce da mu uzmu za 200kmh A neee bre, kuche je krivo. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted January 30, 2008 Author Report Share Posted January 30, 2008 ispravka, ja sam cuo da je kriv vlasnik psa sto ga je pustio??????? pa ga sad traze Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Stvarno, koji je to nacin da kad setas psa, od toliko poljana unaokolo, ti pustis psa da trci na auto-put? Mislim, stvarno taj vlasnik psa... ccc, nije u redu. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 jel preziveo pas? :( Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 i dalje se bore za njegov zivot.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 jebo im ja mater ustasku! e sad glasam za radikale! boli me kurac, hteo sam za skotove ali na im sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 jel znate da ako putujete u inostranstvo sluzbeno, pored ostalih z..ebancija morate da platite 5000 (ako imate ili radite u firmi do 10 zaposleni i 5000 + neki procenat ako je taj broj veci od 10). to je od 01.01.08. uvela nasa divna vlada, a mi smo ovce koje se su i to progutale kao i ostale gluposti Do jaja, toga neće biti kad radikali dodju na vlast, jer nećemo moći da idemo nigde! Ura! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 da. nemojte nikom reci, cuo sam da otvaraju 4 nove cementare jer oce da dignu betonski zid oko srbije. nemojte me drzati za rec ali mislim da je 1m sirok a 3 visok, sa bodljikavom zicom gore.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 ahahhahaha metak u čelo ispadnu oči Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Darijane, radikali ne tolerišu metroseksualce! Kreni da se navikavaš se na trenerke! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 ja ne izlazim iz trendze! keve mi ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 samo crno-teget! ja ne izlazim iz trandze! keve mi ^_^ fixd. jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 im fixd. fixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 ...Darijane, nece vishe biti ni uvozne masti kojom ti kojot maze guzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) ...Darijane, nece vishe biti ni uvozne masti kojom ti kojot maze guzu. rami jesi cuo?? :(((( nema vise masti da ti kojot maze guzu Edited January 30, 2008 by qwertyuiop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 jel znate da ako putujete u inostranstvo sluzbeno, pored ostalih z..ebancija morate da platite 5000 (ako imate ili radite u firmi do 10 zaposleni i 5000 + neki procenat ako je taj broj veci od 10). to je od 01.01.08. uvela nasa divna vlada, a mi smo ovce koje se su i to progutale kao i ostale gluposti btw jel zna neko kada vam oduzimaju kola (video sam da o tome pise u sat-u ali nikako da ga uzmem) bas me interesuje koliko ce jocic da plati ili sta ce da mu uzmu za 200kmh Daj neki link za tu tvrdnju. Pošto sam od 1.1.2008 dva puta službeno putovao preko, a nisam ništa platio, niti mi je ko tražio. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Kakvih bre 5000 o cemu ti pricas covece? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) Pusti ga lucky. Nije on normalan. Nego mind sto ne pitas mene. Ja znam sve za te tackice kaznene... JBG, vise neces moci da divljas po putevima nase lepe Srbije. Edited January 30, 2008 by Crash Override Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 VAŽNO: sva diskusija o politici preusmerava se OVAMO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts