Kal1mero Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 mislim da je voodoo rekao to da su strejt parade svaki dan :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 ja nigde to nisam spomenuo str8 paradu u tom kontekstu. ako si spreman da kazhesh da sam neshto rekao shto nisam i ja ti kazhem da nisam onda bar budi toliko spreman da prelistash par strana topica unazad i da mi pokazhesh da jesam. napomena da postovi sa uzvichnikom na kraju (za one koji nemaju mentali kapacitet da to svate) su sarkazam. prvi deo teksta ti nije na mestu jel je to tvoje subjektivno mishljenje. isto tako ja mogu naprimer da kazhem smaraju me debele zhene koje mi prilaze i odmeravaju me .. shta sad treba da se zakonom zabrane debele zhene (shto je najcrnje to su uradili u brazilu ne nivou drzhave nego na nivou odredjenih zona) ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 ja nigde to nisam spomenuo str8 paradu u tom kontekstu. ako si spreman da kazhesh da sam neshto rekao shto nisam i ja ti kazhem da nisam onda bar budi toliko spreman da prelistash par strana topica unazad i da mi pokazhesh da jesam. napomena da postovi sa uzvichnikom na kraju (za one koji nemaju mentali kapacitet da to svate) su sarkazam. prvi deo teksta ti nije na mestu jel je to tvoje subjektivno mishljenje. isto tako ja mogu naprimer da kazhem smaraju me debele zhene koje mi prilaze i odmeravaju me .. shta sad treba da se zakonom zabrane debele zhene (shto je najcrnje to su uradili u brazilu ne nivou drzhave nego na nivou odredjenih zona) ? JER A ta zona je karneval? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 mohi, ne vredi da mu to objashnjavash, pokushao sam jedno 30 puta doshlo je do toga da je i margija zarazio time Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 A ta zona je karneval? kolko ja znam, te zone su njihove najpoznatije plazhe :] mislim da imaju i inspektore koji proveravaju koja riba sme da se sheta plazhom sa tangom. jbga, ako nemaju iole zgodne noge i dupe, ne mogu u tangama. realno! :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Pa dobro, valjda devojka koja nema telo za tangu ima i mozak da to sama shvati, i ima neki pojam o pristojnosti i neukusu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 ahahhahha Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Pa dobro, valjda devojka koja nema telo za tangu ima i mozak da to sama shvati, i ima neki pojam o pristojnosti i neukusu. riiiiigghhhttttt Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 to je uzhasna pricha, sem toga neki vole debele ribe Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 riiiight Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 riiiight ne kenjaj... ne zovu te dzabe fatso... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 to je uzhasna pricha, sem toga neki vole debele ribe naravno da neki vole, ali su brazilci skapirali da im je bolje da ugode onoj velikoj vetjini koja ne voli. kad je rech o tim plazhama konkretno. plus ne zabranjuju oni debelim ribama. zabranjuju svakoj ribi kojoj tanga stoji ruzhno. mislim da sam na slikama i vidjao neke debeljuce u tangama na kopakabani, ali su one imale tu minimalnu dozu zgodnosti ako me razumesh. ne mora svaka debela riba da bude ruzhno gradjena. :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 to je uzhasna pricha, sem toga neki vole debele ribe mozda moj cale od 50 godina pa mu sad svejedno mada ne verujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 to je uzhasna pricha, sem toga neki vole debele ribe mozda neki ne vole prezhgoljave devojke ali za ovo jos nisam cuo :) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 mozda moj cale od 50 godina pa mu sad svejedno mada ne verujem NIJE SVEJEDNO! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Pa dobro, ne krvi do kolena, al pedera koje skupljaju hitne pomoci, sa rascepanim arkadama i ugruvavanjima od hladnih tupih oruzja - da. Nije ovo zemlja gde shetanje gradom u mrezastim majcama i koznim pantalonama iz kojih ispadaju guzovi prolazi neopazeno :P To u Srbiji nije prihvaceno :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Jeste ako se tako setaju zene. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 aj o pederima sam precutao, ali da neko voli debele zene?? nigguh please Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 iam drugara koji se bash lozhi na debele. burzhuj je, ok izgleda, ima kitu 21, i netje da vidi ribu koja je meni recimo zgodna. samo debelo! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Kaži lepo da si ti, nije to sramota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 iam drugara koji se bash lozhi na debele. burzhuj je, ok izgleda, ima kitu 21, i netje da vidi ribu koja je meni recimo zgodna. samo debelo! ovaj skup informacija zvuci toliko pogresno, da bi mi prosto bilo zao iskoristiti penal :/ Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 kul, ionako bih rekao prvm ko napenali na ovo da je retard :] eh vudu, i d wish, on so many levels :D Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 to je zato sto covek ne moze da jebe ni jednu istesanu, jer vecina riba kad bi cula za kitu 21 samo bi se nasmejala i rekla zaobidji me Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 da da :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts