Jump to content

SRBIJA 1990 - 1999

Recommended Posts

Samo ne znam kakve veze imaju godine od 1990 do 1999 sa radikalima pa oni su imali jednog poslanika u skupstini i to Shekija, ogromne poluge vlasti moracete priznati, kriviti Radikale za sve sto se dogadjalo 90. je kretenizam.

Al ovo seti se haha i kao Djiki i neko dete pishe, koja bezobrazna kampanja ovo je vrhunac bezobrazluka, e bas iz ovog razloga ima da glasam za radikale inace ne bi ni izasao.

Edited by kolac u tiganju?NEMOGUCE!
SCJP.png

Da, bolje da nisam gledao, opet sam se setio koje je sranje bila moja mladost... S druge strane da sam bio malo stariji ishao bi tada u vojsku, a to bi bilo josh gore. A onaj ko kaze da radikali nisu imali uticaja 90-ih neka ide i samoubije se, jer taj nije ni ziveo u 90-im...

А в чем сила, брат?

inače, to 250 na sat se odnosi na markovo učešće na trkama. zapravo je sa nekim svojim drugarom tadašnjim (vlada tref beše?) organizovao trke i pičke materine, pa su onda čak jednom otišli i na akropolis reli (i izduvali).

inače, to 250 na sat se odnosi na markovo učešće na trkama. zapravo je sa nekim svojim drugarom tadašnjim (vlada tref beše?) organizovao trke i pičke materine, pa su onda čak jednom otišli i na akropolis reli (i izduvali).
vidis,nisam ni znao da smo imali profesionalnog reli vozaca na internacionalnim trkama! :)

Bjukenon Mitch