Longleyy Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Trcanje je sto se mene tice najprijatniji vid aktivnosti/rekreacije. Najvise volim ujutru da trcim, oko 10 km (sorry kalimero :)), i posle toga tusiranje i dobra klopa. Osim sto je sjajan vid rekreacije, volim sto mi sluzi da oladim glavu, lepo zabodem mp3 u usi i sve sto je bitno je staza, misli lutaju, svira muzikica, ma milina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 dobro ovo je zanimljiv post, elem meni bicikla ne vredi nishta, a kada mi krene sezona trchim 7 meseci svaki drugi dan i naravno zimi izgubim kondiciju, kolena mi ubijaju i tako i tako i igram dok ne prsnu XD ko prati americhki fudbal zna da running back ima vek od 5 do max 10 godina ako mu ne odvale noge pre toga :) ranije sam vozio bajs, ali mi je sada nekako penzionerski, vishe je uzivancija nego trening jbg, trchanje me izmori, oznoji itd, osecam da sam uradio neshto kada zavrshim krug oko ade, a noge same nastave da hodaju u nekom tempu i ne mogu da ih obuzdam :D nema boljeg osecaja X) Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 samo hemija Plz no. Hemija su AAS, kreatin je suplement, dodatak ishrani :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sexy_bg Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Ja trcim od aprila pa do kraj septembra, dok ne pocnu kise. Otprilike trcim izmedju sedam i osam kilometara, nekad i 5 mi je dovoljno sve zavisi od raspolozenja. Sto se tice skidanja stomaka nema nista bolje od trcanja, iz iskustva pricam. A sto se tice trosenja kalorija kroz trening, najvise vas plivanje istrosi, ali ima jednu manu trazi dosta hrane posle treninga ( nemozes da se obuzdas u zdranju ) Quote Ima li neko lepsi i jaci od mene!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 ja trcim 400 :( istripovala si za dve tri nedelje cesh moci mnogo mnogo vishe jer se kondicija lako dobija i josh lakshe gubi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 medolinka mani se trchanja.. upishi aerobik + iZfrikombinuj neq teretanu.. a u slobodno vreme shetaj.. ada.. kej.. koshutnjak.. @topik.. ne trchim. Quote ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 A sto se tice trosenja kalorija kroz trening, najvise vas plivanje istrosi plivanje je bzvz za mrshavljenje jel samo troshish vishe kalorija, a to mozhesh da uredish pravilnom ishranom tj da smanjish unos kalorija. za mrshavljenje i oblikovanje tela (pogotovo zhenskog) nema nishta bolje od brzog hodanja i neke vrste aerobika. obratite pazhnju da pricham o gubitku vishka i oblikovanju, a ne pumpanju i zatezanju da ne bude zablude posle. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sexy_bg Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Ma uzmes el carnitin trcis odmah 5 km, uzmes animal cut trcis onda 7 km bez problema, a uz to ti ovi suplementi ubrzavaju metabolizam i pomazu u sagorevanju sala!!!!!!!!!! Quote Ima li neko lepsi i jaci od mene!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sexy_bg Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Kakva slika, VRH!!!!!!!!! xexxexexexexexe Quote Ima li neko lepsi i jaci od mene!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 trcao sam krajem leta prosle godine, treba uskoro da krenem opet.. ali najveci mi je problem kada mi se upali prednja strana zgloba, mislim, ne verujem da je do nezagrevanja i onako, dosta iritira, dovoljno da ne mogu da trcim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Trcim par meseci svake godine kad dostignem "kriticnu masu" (tj kad se za vreme zime ugojim) pa da bi izbegao probleme sa pritiskom bacam se na trcanje... 4km mi je neki prosek (a i nisam se trudio da trcim vise tbh) medjutim prosle godine sam sjebao koleno na basketu i u ocajnoj je formi ... cim trcim duze od 10 minuta nastaje pakao od bolova... Ako ne padne neka operacija ili koznasta mogu da se oprostim od rekreacije :( Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 jel to za skidanje kilograma brzim hodanjm vazhi i za mushke podjednako kao i za zhenske? hotju da skinem stomache pred leto, a ne bih josh krenuo sa tim jer mi je cilj da dobijem koju kilu u teretani prvo :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 naravno, samo shto u jednom trenutku odnos vremena koji treba da utroshish : zheljenom rezultatu je preveliki i onda se mora trchati :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 brzo hodanje, onako profi, a ne ubrzan normalan hod, je nesto sto najvishe boli i iscrpljuje...osobe koje mogu lagano da trche preko 1h prestaju nakon 20ak min "ispravnog" brzog hodanja koliko boli....fora je sto je toliko brzo kretanje a da ti je jedna noga uvek na zemlji toliko neprirodno za ljudsku fiziologiju da se mishitji vishestruko dodatno naprezhu inache ne trchim (sem kad nije neko primoravanje), naprezhe tetive, a i stomak pochne da mi se deprimira, misli da ocu da ga ubijem ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sexy_bg Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 jel to za skidanje kilograma brzim hodanjm vazhi i za mushke podjednako kao i za zhenske? hotju da skinem stomache pred leto, a ne bih josh krenuo sa tim jer mi je cilj da dobijem koju kilu u teretani prvo :] Brzo hodanje ili sporo trcanje je najbolje za skidanje stomaka. Moj savet ti je prvo skini salo pa tek onda nabacuj kilazu u teretani. I redukuj ishranu ako to ne uradis dzabe trcis, dzabe ides u teretanu. Quote Ima li neko lepsi i jaci od mene!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Moj savet ti je prvo skini salo pa tek onda nabacuj kilazu u teretani. Jesi ozbiljan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sexy_bg Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Jesi ozbiljan? Da Quote Ima li neko lepsi i jaci od mene!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Ok, ali prvi put cujem takvu preporuku... Obicno svako ko se bavi teretanom zna da se prvo nabacuje masa (mast+misici), i onda se ta mast posle uz redukovanje UH, bcaa, neki sagorevac, redukuje kako bi se i misici sto vise videli... Ne vidim kakve ima koristi od toga da prvo smrsa i onda kada krene u teretanu opet nabaci neminovnu mast, naravno ako pricamo o ozbiljnijoj masi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 I redukuj ishranu ako to ne uradis dzabe trcis, dzabe ides u teretanu. ne brini za ishranu, em ne jedem mnogo, em mi je metabolizam stra'ota :] shto se tiche mase... sad imam 69kg. i imam stomachitj jbga :] cilj mi je nekih 73-4. bez stomachitja, to lako posle nabacim :]] tako da kapiram da tju prvo u teretanu par meseci, ovog puta da slozhim u kontinuitetu, pa tek onda sporo trchanje ili duge shetnje da skinem mast. mislim se da uzmem kreatin, hyper mass, glutamin i dekstrozu dok sam u teretani. nikakav burner posle. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 ne trcim planiram da pocnem pitanje: da li moram da ostavim pljuge? ako moram zajebi ti onda taj diznilend Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 pa naravno bilo bi bolje da ostavish .. ako ne mozhesh gledaj da trchish ujutru shto zbog toga shto je organizam onda in prime time za trchanje, em su ti chista plutja. 2-3h posle trchanja pozheljno je da ne pushish jel tada svaka pljuga je kao da si popushio 10x. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 ne brini za ishranu, em ne jedem mnogo, em mi je metabolizam stra'ota :] shto se tiche mase... sad imam 69kg. i imam stomachitj jbga :] cilj mi je nekih 73-4. bez stomachitja, to lako posle nabacim :]] tako da kapiram da tju prvo u teretanu par meseci, ovog puta da slozhim u kontinuitetu, pa tek onda sporo trchanje ili duge shetnje da skinem mast. mislim se da uzmem kreatin, hyper mass, glutamin i dekstrozu dok sam u teretani. nikakav burner posle. Mislim ovo je lep plan, ali znas ti sta znaci 4 kile cistih misica bez AAS i brutalne ishrane sa 400gr proteina dnevno :))?? Pola kile cistih misica se nabacuje 6 meseci do godinu dana sa intenzivnim treningom, dobrom ishranom, snom od 12 sati... Hyper mass je sranje... Uzmi Whey protein. Umesto glutamina bcaa, ako bash imas para, onda moze i glutamin, ali prvo bcaa. Kreatin je ok i dekstroza ok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 nisam nikada trcala napolju,samo u sali,u mestu i nisam nesto primecivala da se bas od toga zatezem,nego je to samo bilo dobro za kondiciju. Uskoro bi trebalo da krenem ponovo na aerobik/bilo kakve vezbe(*ne babates :D ) i da se malo vratim u formu i ponovo istaknem svoje previse sexy telo ! :))) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sexy_bg Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Ja sam mislio da imas vecu kilazu,a ovako ti je bolje prvo teretana, pa trcanje, Ako uzimas suplemente obavezno proteine i to bas sto je rekao Longleyy, odlicni su. Sto se tice skidanja kilaze pa trening u teretani ja sam mislio da imas mnogo vise kila, jer onda uz teretanu ti samo dizes kilazu, mada opet zavisi kako treniras u teretani, dal je kardio.... Sto se tice cigara ja sam pred trcanje palio pljugu i posle trcanja isto, e sad kako kome odgovara, meni nije smetalo uopste, dal ce mi smetati kad budem krenuo u aprilu videcemo! Quote Ima li neko lepsi i jaci od mene!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 pa ako budem aktivan sledetje 3-4 godine, ta dodatna kilazha tje biti chist mishitj. pod aktivan, mislim teretana svaki drugi dan, posle prvih godinu dana recimo. i to mzohe da bude akcija, kad dodju na red ledja i grudi, da samo cepam vratilo i sklekove u nekim ludim serijama. bez tegova i ostalih sprava. ali tih 4-5 kila mogu da nabacim do leta relativno lako. netje to biti chist, isechen mishitj, ali netju se zhaliti. whey tju uzeti kasnije, posle 3-4 meseca mozhda. zavisi od napretka u treningu. za sada hyper mass. kao shto rekoh, masa mi treba, a josh nemam dovoljno snage da telo mozhe da mi kvalitetno iskoristi chist protein koji bi unosio. a za amino josh ne znam ni sam, mozhda mi donese drugar poshto mu keva radi u apoteci. a mozhda kupim glutamin odma', u paketu sa ostalim kad budem uzimao. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts