Kal1mero Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 ne vi treba da operisete nos :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Pa raspitivao sam se za to, ali vecina ljudi koji su imali devijacuju posle operacije su se osecali josh losije :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Jebesh mu majku, meni se kod trchanja chesto deshava da mi se posle vrlo kratke marshute tipa posle 600-1000 metra stvori takva blokada na plucima da mislim da cu da crknem,ali ako izguram preko 1500 to prodje i posle mi se plutja skroz otvore i trchim ko car :D Ne znam da li je to normlano ili zato shto sam bio vishegodishnji pushach ili shta vec :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 @ muad slazem se da je to donekle individualno, sto se tice normalnog disanja to moze kad se trci bezveze. ako normalno dises na duse ztaze u vecini slucajeva se raspadnes. kad se koncentrises na disanje i tempo to je druga prica probaj.... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 lol, svi neki atletichari, a zamishljam vas sve kako sedite za kompom, mish u jednoj, a kita u drugoj ruci :))))) zeza ;) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Taman posla, kako ćeš kitu u levoj ruci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Zaboravio sam: www.runnersworld.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 mozemo da zakljucimo jedno iz topika ovog... sport nikako nije za zhene. kuhinjaaaaaaaaaaaaaaa Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 poceo i ja da trcim pre 2 dana... gore u Kosutnjaku,i odradim recimo nekih 5km...iz cuga naravno... polako cu poceti da povecavam,tako da super... samo da ja to izguram do kraja. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 kad je kraj? Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Sto bi rekli Budisti - mali napor u dugov vremenskom periodu....svaka fizicka aktivnost povecava kondiciju, vazan je samo kontinuitet i stvari lagano dolaze na svoje mesto. Takođe, zagrevanje pre trcanja i istezanje posle, cuva zglobove. Tehnika disanja - udisanje na nos, izdisanje na usta.... Ja trcim na terenima na Bez.kosi, obicno između 4 i 6 puta nedeljno, dužina od 4 do 7 km. Juce je bas bilo predivno oko 8 ujutru, sve belo, a sunce sija, prajsles. Inace, neke od devojaka koje dolaze redovno na trcanje ovde kod mene su lude. Trce po 10 km i to tempom koji je paklen. Kole može da posvedoči, bio je jednom (davno to beše) kad je neka klinka istrcavala svoju rutu.... I ja imaj jednu drugaricu koja, inace paraglajduje. On ne trci bez 5 km. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 oliver jevtic istrci 40km!!!:D koja je poenta pricati koliko trci neko ko trenira : Dne mozemo sa njima da se poredimo :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Ja i nisam pricao o onima koje treniraju...:))) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 paraglajding je sport :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 kad je kraj? Pa valjda kad umre od trchanja... :) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 ja nemeravam da kupim sobni bicikl za pa da se tim zabavljam do toplijih dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 to,to i ja nameravam da krenem u teretanu ali evo vec 2,3 meseca sam sprecen nekako. nema to nameravam,tako nikad neces krenuti bilo sta :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 kad je kraj? pa kad uhvatim takav kontinuitet da i ne primetim da trcim svaki dan... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 nameravam=kad skupim kintu... nameravam=kad skupim kintu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 doci ce leto dok skupis :) barem bi tako bilo u mom slucaju :( Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Marinice... Taj sobni deluje zaniljivo ali smori jako brzo. Imao sam ja jedno leto i jedva sam cekao da ga prodam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 pa ako enmash volju za neshto, sve smori, i trachanje smori, jednostavno ili zelish enshto da postignesh ili ne. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 al kontam da ipak postoje nivoi smornosti kod svih tih sprava za vežbanje. a sobni bajs je jebeno najsmornija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 zato on uide u kombinaciji tv/komp:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 zato ja danas krug oko Ade...8.5km,pa svaka mi cast!!! mislim ja to sebi onako,jer nisam potrcao ko covek pet meseci,i posle 2 dana,eto meni necega... IDEMO SABIJAMO KALORIJE !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts