leisure Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) i evo ga jedan od dva najvetja retarda je skupio mudashca i krenuo sa "napad je najbolja odbrana" stavom. sisaj ja nigde nisam rekao da je toma pravi chovek za predsednika. lichno josh uvek nisam odluchio u ovom duelu koje je manje zlo. al isto tako nisam retard koji misli da je predsednik neki svemogutji baja niti slepo gutam postule "povratak u 90te ako toma pobedi" .. pa mi uopshte nismo izashli iz 90tih, ne znam o chemu vi prichate (sem ako ste naravno retardi i mislite da toma mozhe da objavi rat u nekom sluchaju .. onda sa vama nemam shta da pricham vi ste retardi). samo su se face promenile i donekle nachini bacanja prashine narodu u ochi. znachi nema pravog izbora, samim tim izbor izmedju dva izbora koja su pogreshna ne chini izabrani dobar .. al ne, moram to da pojednostavim na nivou deteta od 7 godina da bi retard svatio. Na zalost, istina je da moramo da biramo izmedju loseg(Tadic) i katasrtofalnog kandidata(grobar).... Ako kazesh da josh nismo izashli iz 90, shta da ti objasnjavam vishe? Klipove koje smo kachili su istiniti i ljudi su prolazili kroz veca sranja, od sipanja benzina sa (20+% vode) u kanistere, nestashice struje po 18 sati, male plate, penzije...Jel mozesh da kazesh ljudima koji su izgubili bliznje u ratu da je isto kao 90-ih? NEKE STVARI jesu iste, pa chak i gore, ali je vecina stvari koliko-toliko krenulo na bolje. Da ne zaboravimo Koshtunjavog koji podmece noge kada god moze. taditj: + dugo je u pregovarachkom procesu oko kosova uputjeniji je od tome, manje ostrashtjen + u vetjoj je milosti zapada od tome, al samo zbog toga shto je vetj predsednik i naravno papet od nekih igracha - predsednik je stranke koja saradjuje i iz koje dolaze najvetji privredni, ekonomski i ostali kriminalci koji su odgovorni za daljnje pljachkanje ovog narod - najgora kampanja koju je demokratski blok izbacio za 7 godina, istovetna sps kampanja kojom su isti 10 godina prali mozak ljudima 1. Shto se tiche Kosova, Tadic chisti ono shto je Milosevic israo. (a bogami i grobar je bio u toj prichi) Ko god da pobedi, proglasice se nezavisnost, to svi znaju. Shiptari bi bili presrecni da pobedi Toma, jer bi tako u ochima sveta imali VELIKI 'argument' za nezavisnost, pa bi im bilo neuopredivo lakshe. 2. U mnoooogo vecoj milosti je Tadic zapadu od Tome. Najveci argument zapada da nas kara 90-ih je to shto smo imali nedemokrtaskog predsednika na vlasti, pa im je bilo lako da prodaju svakakva sranja na SNNu&co 3. Sigurno da ima lopova, ali ni blizu u toj meri kako si ti naveu u Vucic stilu. 4. Istina toma: + dobra kampanja + nije na vlasti, sem negde na lokalnim i gradskim nivoima al znamo da to ne znachi nishta jel kod nas je sistem idalje centralistichki - ostrashtjen je, zbog toga shto nije na vlasti, a njegova stranka pobedjuje na izborima vetj 5 godina zaredom 1. Istina 2. Znam mesta gde su (sitni) radikali na vlasti....ne zelim krupne na vlasti u Srbiji kada ove vidim. 3. da kako vidim srbiju sa taditjem na mestu predsednika: isto kao shto je sada .. znachi loshe. pljachka naroda se idalje nastavlja pod geslom "mi smo demokrate", socijalno/kulturoloshko/moralno propadanje naroda ''mi smo demokrate'' je sirok pojam. Naravno da ima i onih koji kradu ali je sigurno bolja garnitura na vlasti od bilo koje radikalske(nedaj boze)...tranzicija nije propadanje, nego tranzicija kako vidim srbiju sa tomom na mestu predsednika: isto kao i shto je sada .. znachi loshe. pljachkanje/propadanje socijalno/kulturoloshko/moralno od strane vlade i radikala (mada oni bi tu najmanje krali/uticali na propadanje ne zato shto su poshteniji nego zato shto predsednichka ovlashtjenja ne omogutjuju ko zna kakve manipulacije). hmmm posteni? Zashto su 'prodali' licencu Karicu za 0 dinara? :)))) Ponovicu - ''ima narod para, samo treba znati, kako mu ga uzeti'' - reche ''vojvoda'' ... Pitaj ljude iz Stare Pazove koliko je poshten portparol radikala, koji je tamo na vlasti. zashto glasati za taditja: zato shto ne treba konja menjati u sred trke, pritom mislim iskljuchivo na pregovore o kosovu. da izmedju ostalog zashto glasati za tomu: zato shto njegova stranka vetj 5 godina pobedjuje na izborima, a oni seru iz opozicije bez ikakve odgovornosti. zato shto tje se onda lopovi iz ds-a malo stisnuti gubice i stolice znajutji da postoji alternativa njihovoj vlasti i da mogu da zaglave tvorza/da im se kotrljaju glave za sva sranja koja su dosad nachinili. Toma sa srednjom shkolom pricha da ce on da pogleda presude, pa ce uvideti da li je legija kriv...LOL ovo je najbolje shto mogu da priblizhim osobama koji nemaju pojma nishta o politici nego su zombiji bez mozga koji gutaju parole sa tva, novina bez razmishljanja. realno kod nas je politichka scena u haosu, a za to su najvishe kriv DOS shto 5okt zabranili srs i sps i onda bi situacija bila mnogo jasnija sa 2 eventualno 3 stranke. ovako imamo neke nebuloze kao shto su: koshtunica centar, demokrate koji su levo, cheda koji je sa iglom u levoj ruci koliko je levo, radikali desno pichku materinu .. jednom rechju neozbiljno i scena koja omogutjuje podelu odgovornosti u smislu da se sve raspada, a uvek je neko drugi kriv. sisaj...pricahmo o zombijima a zaboravio si shta je sve dovelo do ovakve situacije. (mislim na posle 2000) Edited January 31, 2008 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Ne razumem stvarno zasto je bitno da li ce prst zapadu da pokazuje Seki, Toma, Vucic ili neki mr. xyz i da li ce da se stranka zove SPS, SRS ili nesto trece? Mislim da ... aj da glasamo za radikale da bi se demokrate "osvestile" sta god to znacilo :) ne razumem tachno pitanje komshija ? ne farbam te nego stvarno ne razumem shta si hteo da pitash :), tj. koje je konkretno pitanje ? @ maud brate sve zvuci krajnje razumno sto si rekao samo 1 stvar mi je upala u oci reko si da je + za tadica sto je vise upucen u pregovore oko kosova i da on tu moze vise da uradi - zar mislis da IKO moze bilo sta da uradi po tom pitanju?..toma,voja,boris,ma tita da dignu iz mrtvih ta stvar je gotova..i mi sa njom vise nemamo nikakve veze i nikakvu kontrolu..to odlucuje neko drugi..mi mozemo da se guzimo i kukamo ali to je vec odluceno i samo je pitanje kada ce biti realizovano..zvuci tuzno ali ono sto usa zeli to i dobije to je drugo pitanje, al kad si vetj postavio da dam odgovor. lichno mislim da je kosovo vetj izgubljeno, ne toliko zbog demokratske vlasti nego sveukupnom istorijom u poslednjih 30 godina. izgubljeno u stvarnosti i skoro na papiru .. jedina stvarnost je da je dole ~2.000.000 shiptara i ~100.000 srba. zastupnici teorije o ochuvanju kosova ta informacija ne znachi nishta, jel tiha voda breg roni. izlozhitje razne teorije kako se to ovim ili onim postupcima mozhe da se vrati balans, asimilacija, plan od 30 godina itd. u te teorije netju da ulazim jel su po meni suvishe apstraktne. i zavise od stvarnosti na papiru. shto se tiche papira tu josh uvek stoji da je kosovo deo srbije. oni (bez toga da ulazim u neku shiru raspravu ko su to oni) otje da ga oduzmu i sa papira. tu se borimo. situacija je slaba i ne ide nam u korist. oni su mnogo veliki igrachi, mi smo mali. ali borimo se iako su shanse protiv nas. zashto ? zato shto se treba boriti, teritorija, resursi ne padaju sa neba. makar izboksovali reshenje koje je uzhasno (uzhasno sa aspekta pravde: da to jeste nasha teritorija) to reshenje mozhe biti samo bolje od toga da totalno bacimo kosovo, tj. da ga otpishemo. mozhemo da prichamo koliko je ta borba dobra sa aspekta da nismo nishta reshili, al ga josh nismo izgubili jel realno dobro se borimo, tj. bilo je xy datuma kad je kao trebala da bude proglashena ta nezavisnost pa nije. videtjemo. lichno podrzhavam svaku racionalnu borbu za kosov jel ipak je to legacy .. neshto shto mozhe da odzvanja mnogo godina u budutjnost sa raznih aspekata. ono lichno shto meni smeta oko borbe oko kosova jeste shto se to koristi kao izgovor da se nishta ne radi na domatjem planu (npr shkolstvu, ekonomiji, bla), jel jebesh ti to kosovo ako ova nacija nastavi da se raspada kulturno/moralno/itd .. slazhem se da je kosovo prioritet, al ne treba da sluzhi kao izgovor to je moja poenta. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) @Gibanica - Slazemo se apsolutno Sto se Kosova tice i ja se plasim da je realnost losa po nas, mozda bi najbolje resenje bila podela, da uzmemo severni deo, ne smem ni da pomislim sta ce biti sa onim ljudima dole posle nezavisnosti... Edited January 31, 2008 by Elvis J. Kurtovic Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 @leisure dechko ti si retard bezveze si se trudio da odgovorish napisao si gomilu gluposti na koje sam sve odgovorio. idi prichaj sa babom tom jeftinom demagogijom. nestani retarde. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 sisaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) milionere boli kurac dal su radikali na vlasti ili ds :) kratko i jasno. kampanja ds je samo odraz tadicevog straha od poraza.. kampanja ds je samo odraz tadiceve SVESNOSTI da ima posla sa 2 miliona zaboravnih tardova / neobrazovanih muljara & svercera koji bi dupe dali da se vrate 90te included siva ekonomija & ulichna troter berza na svakom uglu. razlog? nemaju skolu / znanje / strucnost a za CV nisu u zivotu chuli... i koja ce onda njima perspektiva biti kada srbija krene da ulazi u jedan funkcionalan sistem koji se zove EU? Skupite muda i recite nacista sam ili nisam nacista ... otprilike... aj necu reci nacista ali vidim ovde da srs ekipa uglavnom NAPADA a malo manje obrazlazhe. PS: el ova SRS ekipa sa foruma chini nesto AKtIVNO da privuce jos koji glas za timu tokom ovih dana? ...mi evo trudimo se da iscimamo sto vise ljudi da mrdnu guzicu u nedelju i odu da glasaju za tadica (tj protiv tome, kako ko voli). Edited January 31, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 @Maud Pa i nije bilo toliko pitanje, tj bilo je retoricko :) Jednostavno vidim da su mnogi u fazonu "Toma nije Seselj", "Toma nikad nije bio predsednik" ... jednostavno mi nije jasno zasto ljudi toliko glasaju za coveka, a ne za politicki pravac koji nudi? Ne gotivim ja DS, samo eto, ovo drugo mi se manje dopada :) a to da ce se u DS-u neko zabrinuti pa poceti da radi na drugi nacin ako bude samo 1-2% razlike mi je u domenu naucne fantastike. Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 @Maud Pa i nije bilo toliko pitanje, tj bilo je retoricko :) Jednostavno vidim da su mnogi u fazonu "Toma nije Seselj", "Toma nikad nije bio predsednik" ... jednostavno mi nije jasno zasto ljudi toliko glasaju za coveka, a ne za politicki pravac koji nudi? Ne gotivim ja DS, samo eto, ovo drugo mi se manje dopada :) a to da ce se u DS-u neko zabrinuti pa poceti da radi na drugi nacin ako bude samo 1-2% razlike mi je u domenu naucne fantastike. mislish da vetjina ljudi ima dodir sa realnoshtju i da ishta zna ? pa evo odavde mozhesh da vidish da 90% ljudi je sa stavom D stands for Democracy, Democracy good Radicals bad! koji crni program 80% ljudi nikad nije ni prochitalo program stranke za koju glasaju, a od tih 20% (mada je i to diskutabilno.. realno je negde 5% ) i kad prochita nije im jasno. a najzhalije je shto program u 9/10 stavkama ne isposhtuje ni jedna stranka, a ne plati to izbornim rezultatima, a to zbog toga shto nema izbora i svi su u nekoj vrsti tala. pa i 1-2% je promena .. ne znam. mora nekako da se stvori konkurencija medju strankama, pa makar i na takav nepopularan nachin dovodjem tome na vlast. da se meri rezultatima, a ne da se non stop bacaju neke cifre u lice koje nishta ne znache. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) ma ima da okrenu 100 volova na raznju i pevaj.. samo ako pobede..kakva promena, to im tad nece biti na kraj pameti,samo veselje.. @ Kosovo :) kljucnu stvar je rekao maud tj. da previse snage ide tamo u manje vise beznadeznu borbu.. mnogo truda koji na kraju nista ipak nece vredeti..i zato je tuzno sto sam i rekao na onom topiku sto smo podrsku rusa za kosovo platili nisom a rusi nemaju nikakvu magiju koju ce baciti i spreciti nezavisnost..ma koliko nefer to bilo mi mozemo samo da se molimo i nadamo za taj severni delic kosova da nam ostane..gde je mahom locirano tih stotinak hiljada srba..koji su u vecini totalni retardi koji veruju tomi kad im ovaj kaze `ja cu da odbranim kosovo niko ne sme da nam ga uzme`..tako su glasali i za slobu..znam da im je zajebano daim je zivot tuzan ali cinjenica je da uglavnom glasaju za slobu/tomu tj. pogresno.. elem zbog svega toga je jadno sto se politicari gadjaju kosovom i privrzenoscu kao adutom zza podrsku glupih srba kad i oni sami znaju da je to corsokak i da nece moci NISTA da urade..al jbg, licemerstvo i demagogija su osnovne osobine svakog politichara .. Edited January 31, 2008 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) Mislim da čak i ovi koji plairaju da glasaju za SRS, nisu pročitali program. Ono što se danas pojavilo u nekim novinama (mrzi me da prekucavam sve) 12. Borba za Srpsku Krajinu Boriću se svim snagama da prestane okupacija Republike Srpske Krajine. 13. Srbi u Crnoj Gori Nikakve prepreke ne smeju im se postavljati prilikom školovanja ili lečenja u Srbiji. 22. Nezavisno sudstvo Blah blah blah (moj komentar: već je najavio da će on lično proveriti dal' je došlo do greške u nekim postupcima) 29. Bez hajke na heroje Zaustaviću hajku koja se u Srbiji već godinama vodi na najhrabrije srpske sinove koji su branili naš narod (škorpioni???). Blajezganje, as usual. Kako će nas voditi u Evripu bez saradnje sa Hagom? Ja za ovakav program ni mrtav ne bi glasao. Edited January 31, 2008 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 KO JEBE PROGRAM, U INAT ZA TOMU! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 a najzhalije je shto program u 9/10 stavkama ne isposhtuje ni jedna stranka, a ne plati to izbornim rezultatima, a to zbog toga shto nema izbora i svi su u nekoj vrsti tala. pa i 1-2% je promena .. ne znam. mora nekako da se stvori konkurencija medju strankama, pa makar i na takav nepopularan nachin dovodjem tome na vlast. da se meri rezultatima, a ne da se non stop bacaju neke cifre u lice koje nishta ne znache. a jbg, mogli smo onda da glasamo i za "naseg druga" Mrkonjica, Cedu koji ne bi pobedio ni na izborima za predsednika kucnog saveta ili onog bolida Risticevica :) isto bi se hvatalo hmmm posteni? Zashto su 'prodali' licencu Karicu za 0 dinara? :)))) Ponovicu - ''ima narod para, samo treba znati, kako mu ga uzeti'' - reche ''vojvoda'' ... Pitaj ljude iz Stare Pazove koliko je poshten portparol radikala, koji je tamo na vlasti. odlicna ideja pitajmo ih pa da utvrdimo ko treba da bude na vlasti! saberimo kolektivno postenje svih clanova i funkcionera u nekoj stranci pa onda izracunajmo ko je ukupno posteniji! predlazem da takodje da utvrdimo ovde komisiju koja ce utvrditi mernu jedinicu za postenje, nesto slicno DaRtVeJdErZaPrEdSeDnIkA projektu Mislim da čak i ovi koji plairaju da glasaju za SRS, nisu pročitali program. Ono što se danas pojavilo u nekim novinama (mrzi me da prekucavam sve) .... Blajezganje, as usual. Kako će nas voditi u Evripu bez saradnje sa Hagom? Ja za ovakav program ni mrtav ne bi glasao. Pa u tom sam fazonu i ja ... Jebes ti to sta ih pljuju ovi iz DS-a meni se ne dopada uopste to sta oni sami sebi postavljaju kao ciljeve. A sto se uspostavljanja ravnoteze medju strankama davajuci glasove radikalima tice - koja crna ravnoteza kad covek drugi put za redom dobija prvi krug? Da se gleda samo prvi krug Toma bi bio predsednik dozivotno da organizujemo izbore svake godine. Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 @ Kosovo :) kljucnu stvar je rekao maud tj. da previse snage ide tamo u manje vise beznadeznu borbu.. nigde ja nisam rekao da je beznadezhna, nemoj da izvrtjesh rechi. a jbg, mogli smo onda da glasamo i za "naseg druga" Mrkonjica, Cedu koji ne bi pobedio ni na izborima za predsednika kucnog saveta ili onog bolida Risticevica :) isto bi se hvatalo pa mogao si. to je tvoje pravo :) inache naslov ovog topica je "krug2", a u drugom krugu su samo taditj i toma. Pa u tom sam fazonu i ja ... Jebes ti to sta ih pljuju ovi iz DS-a meni se ne dopada uopste to sta oni sami sebi postavljaju kao ciljeve. pa shta sam prethodno rekao. da program nema veze sa zhivotom. otjemo da uzmemo program djindjitjeve/zhivkovitjeve/koshtunichice vlade pa da vidimo dal su ishta ispunili ? A sto se uspostavljanja ravnoteze medju strankama davajuci glasove radikalima tice - koja crna ravnoteza kad covek drugi put za redom dobija prvi krug? Da se gleda samo prvi krug Toma bi bio predsednik dozivotno da organizujemo izbore svake godine. pa shta mislish zashto dobija prvi krug ? zato shto toliko i toliko ljudi glasa za njega, a on ne dobija izbore. druga rechenica ti je smeh :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Komsija, ne slazemo se oko programa - u smislu da nije isto ako u programu stoji "napravicemo bolje skole, bolnice i sl" pa zajebu, i ako u programu stoji npr "ne zelimo saradnju sa Hagom". Dobro, druga recenica jeste smeh - trebalo je da stavim smajli :) ali je cinjenica da radikali vec 2. put imaju kandidata koga, pojedinacno gledano, podrzava najvise glasaca, a taj stav "nek se demokrate useru" koji neki odavde guraju zvuci kao da mi nemamo opoziciju sto uopste nije istina. Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 A kad konacno toma dobije izbore mislis da ce tih njegovih 2 milke zombija da glasa za nekog drugog? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 @fatboy Re: CV Daj, CV je najveca prevara koja se pojavila na svetu na krilima globalizma. Nije bitna strucna sprema, nije bitan radni kapacitet i spremnost, bitno je kako sebe reklamiras i da mozes na intervjuu da lepo pricas i verujes u lazi koje pricas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) Mohi, nisam te shvatio? Ako je upuceno meni onda ne - ne mislim :) Zato sam i rekao u zajebanciji ono "da Tomu nikad ne bi skinuli sa vlasti da se gleda samo prvi krug" u smislu sto bi dobar deo od tih 2 miliona ljudi uvek glasao za njega. edit: sad sam pogledao kraj posta pa kapiram da si hteo Maudu da odgovoris, pardon :) Edited January 31, 2008 by Bjeli. Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 ako toma ne uradi nista od onoga sto kaze hoce vecina barem...ja cu prvi :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Komsija, ne slazemo se oko programa - u smislu da nije isto ako u programu stoji "napravicemo bolje skole, bolnice i sl" pa zajebu, i ako u programu stoji npr "ne zelimo saradnju sa Hagom". a u njihovom programu pishe decidirano "ne zhelimo saradnju sa hagom" ili pishe neshto drugo ? a realnost. evo koshtunica nishta nije rekao o saradnji sa hagom, ovi ga pritiskali "ako ne isporuchish mladitja i karadjitja nema pristupa EU". ovaj ih josh nije izruchio, a mi pred potpisivanjem (prelaznog ili kakvog vetj) sporazuma o saradnji .. shta to znachi ? znachi da stvarnost nije crno/bela .. Dobro, druga recenica jeste smeh - trebalo je da stavim smajli :) ali je cinjenica da radikali vec 2. put imaju kandidata koga, pojedinacno gledano, podrzava najvise glasaca, a taj stav "nek se demokrate useru" koji neki odavde guraju zvuci kao da mi nemamo opoziciju sto uopste nije istina. pa koja je opozicija vladi DS/DSS/G17 ? da nije cheda ? da nije sps ? zemlja zove bjelog, javi se =) edit: sad sam pogledao kraj posta pa kapiram da si hteo Maudu da odgovoris, pardon :) ako tjebe neshto pokushava da mi kazhe, ne znam koji mu je qrac :) rekao sam mu josh pre 2 meseca da sam ga stavio na ignore :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 ako toma ne uradi nista od onoga sto kaze hoce vecina barem...ja cu prvi :D A sta kaze toma da ce uraditi? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 pravo da ti kazem ja se brinem da uradi upravo sve ono sto sam kaze da hoce :) ne ono sto mu DS pakuje, nego ono sto je sam proklamovao :) @Maud U pravu si za program stranke, izvinjavam ti se 12. Borba za Srpsku Krajinu Boriću se svim snagama da prestane okupacija Republike Srpske Krajine. 13. Srbi u Crnoj Gori Nikakve prepreke ne smeju im se postavljati prilikom školovanja ili lečenja u Srbiji. 22. Nezavisno sudstvo Blah blah blah (moj komentar: već je najavio da će on lično proveriti dal' je došlo do greške u nekim postupcima) 29. Bez hajke na heroje Zaustaviću hajku koja se u Srbiji već godinama vodi na najhrabrije srpske sinove koji su branili naš narod onaj ko je pisao ovaj program mogao je jedino da se zajebava Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 pa isto tako mogu da kazhem da onaj ko je pisao djindjitjev program u kome je pisalo "evropske plate za 4 godine" se isto zajebavao .. i shta sad to dokazuje ? dokazuje samo da programi nemaju veze sa zhivotom .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 pa rekoh vec da si u pravu za program, tako da nema potrebe da o tome vise raspravljamo :) a nadam se da nisi probao da igras kod mene na tu "djindjic spasitelj" kartu, jer to kod mene ne prolazi, a i od tebe ocekujem mnogo vise od toga :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 naravno da nisam cenim da imash vishe mnogo vishe mozga od prosechnog glasacha/gradjanina/posetioca ovog foruma :) nego nisam ukapirao da si kvotovao da bi samom sebi rekao :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 kvotovao sam da bi pljunuo na radikalski program :D Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts