GibanicA Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 imas antepost u medidijanu sigurno 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 (edited) veceras Pogon Szczecin ? - ? Sosnowiec - 2 kvota 4.75 provereno , mozete igrati i prelaz , 1 crvena gege Edited March 24, 2010 by CONFY I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 pa cekaj jel da igramo dvojku, gg ili prelaz..ILI SVE ? 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Ispratih nesto osrednje, valja ispostovati. Skoro svuda je bila blokirana. -2- 4.75 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 ja svoj hleb danas trazim na drugu stranu.Ne verujem ovim Poljacima,ali vam zelim svima srecu. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Skoro nigde ne moze da se uplati.Ja sam sad pokusao,opala je kvota na 4,i nisu dali. "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Ja odigrao jutros, dosao kuci malopre i na 3,4 razlicita foruma cujem za ovu tekmu. Znaci ako mozete, odigrajte 1 ili 1x :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Jung Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 (edited) nije doslo naravno kao ni 99% "dojava"... ispratio sam 2 za male novce,sva sreca nije jedini mec koj me je srusio... Edited March 24, 2010 by ManBearP1g It's half man,half bearpig...NO,its half bear,half manpig....half pig,half manbear? Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Ponovo mrtvi milan :@ Vezao atalantu,romu,totenhem,valensiju i bazel na jednom, drugi celzi,barsu i inter sv u hendikepu. Da je dosao milan sada bi bio u plusu 4000 ,ovako oko 1700. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Gledao sma utakmicu , tekma je bila namestena , ovi slepci koji su trebali da pobede protivnici im se sklanjali iz kaznenog ovi x5 100% sanse masili ne zna covek da sutne na gol sramota , verujte mi da je bila namestena samo sto su ovi debili ne znaju da daju prazan gol I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 ako je nesto namesteno,namesti se do kraja. Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 u premieru ubacili juce neke nove igre ...uzivo kladjenje i jos neke gluposti don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 ^ Gledao sma utakmicu , tekma je bila namestena , ovi slepci koji su trebali da pobede protivnici im se sklanjali iz kaznenog ovi x5 100% sanse masili ne zna covek da sutne na gol sramota , verujte mi da je bila namestena samo sto su ovi debili ne znaju da daju prazan gol Brate to je teorija zavere koju stvoris u svojoj glavi :) Tako sam ja cekao pre neku godinu setubal-amadora,cist tri za tri je bio,dvojka,amadori trebalo za opstanak,i u petom minutu lik iz setubala se nadje sam na dva metra i povuce nogu i ne da cist gol.E sad,poenta priche je da smo to moj ortak i ja videli da je on povukao nogu,a svi su nas ubedjivali da nije.Na kraju je ostalo 0:0.Brate da je namesteno bilo,ovi bi napravili penal i kraj priche.Ako me razumesh :) I da je namesteno ne bi ceo svet znao,koliko god izadje nekad u javnost neki info,prave namestaljke zna par ljudi i to je to. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 I da je namesteno ne bi ceo svet znao,koliko god izadje nekad u javnost neki info,prave namestaljke zna par ljudi i to je to. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtmslayer Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 JEL IMA BEDNIJA EKIPA NA PLANETI OD VOLFSBURGA? jebote, cekam za isplatu..nije neka glomazna suma al znaci jbt..3ipo soma da se vratim na nulu od vikenda..ma nisam ni proveravao teletekst, sta ima da proveravam kad igraju sa HERTOM (ultimativno najjadnijom ekipom nemacke lige)..i to KUCI.. I SAD VIDIM DA SU IZGUBILI 5-1 ?!!?!?!!? aman..dokle vise.. isti slucaj :( ja sam cekao za 12k ... strasno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Koliko je jadan ovaj bajern. EEEEjjj 1.16 kvota na 1x ne znam ni koji sam ga kurac stavio na tiket kad su me prodali sto puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 e moj nublare...gg,poklon kvota... Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 pogodio forest grin iz dva u jedan gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Sve sto sam juce uzeo, danas sam sjebo. Od 6 singlova, 5 pao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 ubi me deportivo :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAAAA Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Kijevo opert X SCOUSE PROUD Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Mancester daje gol 1.25 Bordo daje gol 1.55 Luton 1 1.45 Makabi bh2 2.45 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 slobodno stavite stan u cetvrtak na makabi...ja cu staviti sve shto imam...suva dvojka partizan - makabi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Ajd skeniraj tiket da ti se smejemo. Mene danas samo mrtvi makabi oborio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 ja sam igrao danas keca na partizan posto sam znao da je namesteno. Ali u cetvrtak cu odigrati dvojku pre nego sto budem u Izraelu ponovo odigrao dvojku jer ce Saric i crnogorski lobi da poguraju Duleta Vujosevica u svojim ciljevima. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts