GibanicA Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Serbia 2 Rossia 1 hrvati 1 sa h +2 na andoru ceska 1 (ovo mi je najsumnjivije ali i oni moraju jednom pobediti) Jovan ducic+nadezda petrovic idemooooooooo 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 valjda Cvijic ? :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 chekam zilbra za isplatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 pregaziste kladionice danas :D krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 i ja bih cekao brazil... da nije portugala,jbte albanija,jos je imala crveni karton :((( Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 sugava nemacka samo jedan gol -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 IDEMOOOOOOOO \o/ rur 900 giba 1 ide nabolje! e jes ducic u pravu si ja sam istripovo totalno:) ali nema veze mozda je to zbunilo curse! 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 i ja sam uzeo pare ;) vezao andora i san marino ne daju gol a na drugom hrvatska kec u hendiju(2),san marino ne daje gol,italija 1 i nashi winer 2. A imao sam tiket za 80 dinara,dobitak 5 i nesto,luksemburg 1x(0:0),nashe dvojku,hrvate tacan rezultat 5:0 i belgija 1x(koja je u tom trenutku isla,ali je sva sreca u 90om izgubila pa se sad ne nerviram toliko oko Hrvata) I da,hajlajt dana,jedan komichar iz kladze,ono bas je lik budala,odigrao da ce na nasoj tekmi biti manje kornera od 9,i to je uhvatio na kvotu 9 uzivo,i sad on kakav je blebece sve vreme,bukvalno ni ne prati tekmu,i sad on i njegov burazer stavili pare,i sve vreme tu blebecu i negde oko 65og minuta gledamo mi na brzinu opet poraste kvota sa recimo 4 i nesto na 9,i kao,jebote sto ne bismo stavili pare po 100-200 kinti,i kao brojimo otprilike kornere i dodjemo do zakljucka da je bilo 6 ali nek racunamo 7.I u tom trenutku jos nas jedno 10 stavilo po 100-200 kinti zavisi kako ko i ja nazovem da mi provere koliko je bilo kornera,kad ono 8,i u tom trenutku cela kladza prestaje da normalno prati tekmu,svi vristimo kad bilo ko pridje sesnaestercu,Austrijanci daju gol a mi se svi radujemo sto Stojkovic nije odbranio pa da ode u kornu.Svaki faul,gol aut svi aplaudiramo.U 89om Obradovic napravi deveti korner mi svi pretrnuli kao da prezivimo taj korner a Rajli produzi tekmu 4 minuta,svi napeti,ovaj kleknuo na kolena kazhe "sviraj Rajli majku ti jebem",opsti cirkus jebote.I na kraju smo uzeli pare hehehe,i bile su sladje nego ishta:)) Sve u svemu,znam da sam smorio i da vam verovatno uopste nije zanimljivo ko sto je meni,ali ono skontajte me,pravi kengurski momenat :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 do jaja :D ovde nemamo nijednu kengur alike kladzu, sve su penzionerske sa kilo iknowitall likovima erm.. dedama (znate svi one trenere sa utakmica koji trenerski posao imaju u malom prstu a nisu potrcali za loptom u zivotu) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 da bog da im se drzava raspala. @gruja samo ti sheruj takve momente, svakako je zanimljivo, nama, notornim kockarima :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 a ne moze 9 puta da se raspadne ? :P krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 http://www.sportklub.info/index.php?option...13&Itemid=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Ima li titl na srpskom?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Ne znam koliko ovo traje, ja sam sada izvalio posaljes sms FUDBAL na +43 676 800 676 76 i dobijes 5e na bet-at-home, odmah jave porukom kod, sms mene kostao 10din. free je ko ih jebe ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 ja bio poslao i popio kitu uglavnom, 0:2 real, cekam 3+ i jos nesto ponisten gol olo ali crveni za atl -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 sudija atl madrid - rmd direktno hoce da mi opsti sa kevom -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 :* vikice prosao online bayern, fener (lol iz keca u dvojku i to treci gol dali u 96. min LOL) i mancester -2AH ... sada cekam jednu tekmu da se zavrsi da budem dobar i u lokalu! kao i jos jednu za jos jedan online ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 ali fener koji mi dolazi u 96. min a real u 97. lol i to iz penala! pogodio i drugi tiket online, bayern + real.. sada cekam jos lokal!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 ajax 3+ za 5k :( -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 prosao i lokal \o/ bajern, vec pominjani fener i ajaks \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 stenhausmir za 3 soma. carlisle za 2 soma(vodili 3:1,na kraju 3:3) i odigram rodu iz 2 u 1,i singliram keca za soma i 0:1,2:1 i 87mi minut baja ga da.Izbije mi 100 jura iz dzepa.Marsh u pichku materinu. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 smarason ti lupio samar :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 kladio se na nhl sinoc, promasio 1 tekmu za 7,5k :)) mnogo bolje kvote nego u fudbalu, i igraju svaka 2-3 dana.. glupi washington Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 prosao singlic sivas 3+ prosao singlic wehen 3+ promasio singlic wilhelmshaven 1 sada se ceka .... nesto .... :))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 dosao mi marsej za +40e online i 3k u lokalu, sve cisto :)))))))) uglavnom, sasvim solidan vikend!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts