manager Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 koji proser :D svaka cast mando! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 gg no re ;) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 sudbina.. :) doso u pola 6 u kladionicu, i nisam im'o nista normalno da igram.. na drugom tiketu sevilja x-1, santander x-1, i espanjol x-1... i neudje espanjol, isto za 12k :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 PHOTOSHOP!! :) stvarno gg Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Glupi Domzale pobedio u gostima :( Resio sam da se bacim opasno na pracenje ovih sada aktuelnih Finaca, Svedjana, Norvezana :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 brazil bre! -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
strax_su Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Igra neko nesto drugo osim fudbala? Mr.Raser: "Sliver is noob" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 LOL GAY Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 igram tenis, razbijam! cekam rg da odigram na federera, nadala i djokovica, uk. kvota 1.10 stavim sto iljade i boli me tuki !!11 -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Igra neko nesto drugo osim fudbala? ja zabadam tenis i americki bejzbol, ali nesto sitno.. kvote do 2-3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 odigrao sam finale lsh 2 tiketa... iz 1-2 i iz 2-1 po 1000din Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 odigrao finale da ce prvi gol pasti posle 29. minuta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 (edited) ^kolika je kvota? jer je ovo sigurno do jaja, mada, ne bih ni da prsnem da zabodu tipa u 28. min :D sinoc odigrao turkey - slovakia 1 (1:0) criciuma - sao caetano - brazil 2, 2-3 ( 2:1) vila nova - crb - brazil 2, 1 (2:1) kvota 5, stavio 200 din uzeo 1000 :D prvobitno je bila jos jedna utakmica kvota ~2.2 ali je bila blokirana naravno danas ispratio chelsea x-2 za 200 :D pot dobitak 1120 Edited May 21, 2008 by vLaDa_ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
strax_su Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Ja na fudbalu retko dobijem ali zato basket cesto pogodim.Inace ligu sampiona igram x na hendikep i x u regularnom Mr.Raser: "Sliver is noob" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 ja igram zaista sve.I to fazon,dobro sam obavesten,a ako nisam,uzmem i lepo sve saznam.Ali fudbal je ipak primaran.Ali momci,primer kockarske obrazovanosti je Branko.I ne,ne sprdam ga.Sve zna:) Finale cu da igram vise kartona od 4,i razmisljam se vise ofsajda Celzi da ima. A kad smo konto toga kad pada prvi gol,prosle godine sam singlirao bajern-milan vreme prvog gola nakon 28og minuta i bilo je 27:56 i Sedorf ga pakuje. Nije neka kinta ni nista slicno,ali bio je onaj fazon,gledam u zid i ne verujem :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 (edited) drug stavio 500din da ce vidic dati go, kvota 10 :) x u najavi btw :) Edited May 21, 2008 by Mand1nat0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 ja singlirao x-2... i odigrao jos jedan tiket, svedska druga orgryte 0-2 , 31.minut 1:1 :( i veceras fluminense - sao paolo 1-1 3.8 kvota a fluminense sabija kod kuce...vredi kvote svakako -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 manda has spoken! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 koliko me smorio gol u 26. min .. samo 3 minuta da je kasnije dao :)) a hteo sam da stavim i da ce prvi gol biti postignut glavom, kvota 5 :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 al dobro, zabo sam uvece, tj notjas Sport Recife PE v Vasco Da Gama RJ 0-2 Real San Luis v Cruz Azul 0-2 Fluminense v Sao Paulo 1 :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 fluminense sao paulo 1-1 @ 4.00 pogodio neke mrtve svedjane 0-2 omasio...za 3 utakmice imali 0:2 gol razliku juce 3:2 -.- -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 tri dana za redom zabadam tiket.Prvo singlirao X za 300 kinti u sredu,pa u cetvrtak vezao antverpen,santos i seltik a juce vezao kork,dundalk i deri siti,sve ono smesne uplate i smesni dobici,ali se nakupilo :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 (edited) nisam dosad imao blutut ,morao sam da okacim ovo !!:)) http://img139.imageshack.us/my.php?image=17102007053ri1.jpg http://img118.imageshack.us/my.php?image=23122007314um8.jpg cale je ispogadjao nisam ja :))) danas malaga i lyon to je to Edited May 24, 2008 by sevaj NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 opet pogodim najvecu kvotu i puknem najmanju... pre neko vece fluminense 1-1 @3.80 sinoc ne znam ni ja sta 1-1 ( brazil 2. liga) @2.5 -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 stavio pet jura na ruse veceras :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts