vlada92 Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 dao 3k dinara na amiens - geugnon 1 ( 4:0 bilo u 60. minutu 4:4 ft) le havre - bastia 1 ( 6:0 ) montpellier - libourne 1 ( 5:0 ) gledam u zid 10 minuta -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 bedak :/ ja zabo kvotu 10 (ulozio dva jura) deri, dinamo moskva i rozemborg keceve i 3+ austriju i avr :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 "opet mi je sreca prdnula za vrat"] gora misao mi je da cu zapoceti vikend sa 200 dinara umesto sa 12000 ... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 mene sjebo shvanenstad za 4 soma a lepih sam ludosti uhvatio. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 (edited) Za Subotu :D Mrsh RuR curse EDIT: Omg pao sam tiket vec u 15:00 Edited May 17, 2008 by arct!c Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 XEREZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 ^upravo :D -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 ali lol, dva gola u zaustavnom, sada gledam :)) nego, ja sam se mnooogo smorio.. odigram tiket, skilerski, 4e uplate na portsmut, r.sosijedad, st.etjen i olimpijakos kecceve i hteo sam staviti bajern 3+, medjutim na mojoj raspaloj online kladionici (gamebookers.com) nije postojala ta opcija, vec 0-3 i 4+ (tacnije under/over 3.5) i ja mentol stavim 0-3, povucen ranijim iskustvom igranja 3+ na bajern (prodali me par puta ove sezone)... svi znamo koliko je bilo na kraju.. a kvota 19, pa vi racunajte... a drugii, na 10ojra sve u glavu, sosijedad, lion i raspali studgart... eeeej... mnogo sam se smorio, ne iznervirao, vec smorio ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 juce, pukao na amien ( necu nista pricati), danas na stutgart, leverkusen 3+, nansi.....a najjaca je prica oko toga kako sam uplatio nansi.... sastavim tiket, argentinos ( kako vec) , estudiantes, lion, marsej, xerez...ustanem da uplatim...lik nema papir...sednem cekam 10 minuta, upada neki mrtvi deda jede govna za nansi...ja kao ajde, ionako nece da dodje tiket...uplatim i ... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 unistio me ajaks!! UNISTIO!!!! imam neka dva tiketa u opticaju, za povracaj danasnjeg ulozenog novca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 AJAAAAAX!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 ajax navlakusa, nisam hteo da ga igram, plus kvota pala, previse... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 mene sjebo ajax za 2 soma,vezao ga sa st.etjenom i modenom ali jebiga. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 pao na ajax na jednom,a na drugom 1x fiore :( partizan ima da izvuce tvente :) Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Dobitni tiket inter 2 fiorentina 2 milan 3+ real 4+ sevilja 3+ valensija 3+ hteo da stavim 500 dinara na real 7+ i zakasnio.... mada me boli kurac -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 danas su me tesko osakatili ajaks i malaga, iako je vodila i 2-0 i 3-1 ... tuga... delimicno sam se izvadio na sevilju, kajzer i fiorentinu tako da sam 'samo' 13e u minusu danas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 ^takodje izginuo na malagu na jednom tiketu -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 posto volim tako da zaokruzim balans na racunu odigrah neki debilni tiket, znaci cisto da bude na racunu okrugla cifra.. i pogodim :D tako da sam ipak u blagom plusu danas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 ja za ceo vikend u plusu 600 dinara ^^ vec trecu nedelju za redom vadim ceo vikend... bilans, petak - 1 promasaj subota 2 tiketa - 1promasaj 1- 2 promasaja, nedelja - 1tiket izginuo sve zivo , preko malage, albasetea itd.. 1 dobitan tiket :D -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 ceka se manda sa fotografijom svog tiketa Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 ae mando,udari nam komplekse ;)) nego.singlirao real 4-6.I ide ova spika.1.9 je bilo 4+,2.2 4-6.I zine mi dupe.I kao fazon,zovem kod mene u kladzi "ae stavi mi hiljadu na real od 4-6.I onako kuca i u tom trenutku vidim kvotu na 7+ da je 7,i kao,e aj mi kucaj i 7+ za 300 kinti,i ona kao "sta?" posto me nije cula,i ja reko ma nista nista,a u sebi razmisljam "a jeste,sta se glupiras,pa ako puknes da puknes soma i 300" koji sam idiot,ko da je velika razlika u minusu.Smorio sam se ko bulja. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Na tiketu za 90 000 pao samo na 5 utakmica i jednu pogodio !!!11!!11!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 ^kako ti nije bilo zao tih 30 dinara :D -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Ostalo mi od dorucka :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 (edited) http://img214.imageshack.us/img214/5519/dsc02975on4.jpg :) Edited May 19, 2008 by Mand1nat0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts