Spils Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 manchester 1-1 , 100eur kvota 3.10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 1.rur curse ( koji sam jedino ja do sada pobedio, mada rur nece da se cima sa kvotama <1.4 ) 2.imam osecaj da ce barselona da se popisa po manchesteru, jer je ovo tipicna situacija kad vide manchester koji je vec prosao i razbija barselonu 5:0) 3.u manchester sam izgubio poverenje iako ih ne volim, i ferguson postavlja neke raspale defanzivne 4-5-1 taktike gde im 90% igre zavisi od ronalda) 4.rur curse 5. :( -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 evo kao sto sam i obecao znao sam da necu imati toliko srece I da,za vikend 6 tiketa,jedan dobitni,i 5 gubitnih na jedan par,i to X svuda.Sevilja,Tenerife,Troa,Lirs i Amadora.Nemam rechi. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 (edited) eve kurac rure kurse bre Edited April 29, 2008 by Rshum.Travar -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Grujo jel negde na netu nalazish te tekme koje igrash ili ti neko javlja? Mene je isto jebeni setubal zajebao... 4 godine ili koliko vec igraju 3 za 3 i sad igraju neresheno :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 (edited) tvente prosao, pao manchu barsa 4+ edit e da, bravo snazhniche!!!! Edited April 30, 2008 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Bravo shpilse milse Ja sam odigrao za 500 kinti iz keca u kec takodje bas zato sto si ti odigrao:)) @zytherius Pa sam pratim,ali nadjem i na netu naravno gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Jebenih 4-0, imam 1 i 3+ :)) ali sam pao nadala -, azarenku -, 2+I kalmar (koji je odigrao 01/07), ali nema veze jer sam ih ispratio jer ih gotivim, i tako mi je drago ju ju ju Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Odigrao bajern 2+ pp, rangers - fiorentina 0-2 i rodu bzvz ...bm ti rodu -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Jebena Roda.Prosao Bajern 3+,Artmediu 1,Bronby 1,Ajax 2. The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 I ja sam zasrao sa Rodom najstrasnije... Nista, pocinjem sa piramidom (sistem kladjenja) :) Nema vise tiketa za bogacenje preko noci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 nema tiketa, al iskoristi avatar za bogacenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Jebeni Young Boys ... I poker me je upropastio nacisto ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 (edited) poslusao savet starog kladionicara i odigrao 2 na rubin-spartak cekam jos sutra neke sitne kvote @gruja setubal-amadora 2 ,to moj ortak isto igrao,kao neka dojava olol Edited May 2, 2008 by alfa_muzjak Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 to je bilo 3 za 3,mrzim to frljanje terminima kao sto je dojava :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Ja se uvek iznerviram kada mi stigne dojava na mail a ja nisam proverio mail i ispadne tacno Ali jbg kada salju to sat pre meca:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 pogodio 5 utakmica 4+ ( kvota 2.20-2.50 ofc ) i padnem greuther furth...tako mi i treba kada na tiket gledam kao izgubljeni dok ga pravim....da sam razmisljao o tome da ce 4+ proci ne bih ni stavio gf ... :P -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Ja se uvek iznerviram kada mi stigne dojava na mail a ja nisam proverio mail i ispadne tacno Ali jbg kada salju to sat pre meca:( ma i ja sam to dobijao, jel sajt bet-place?... ali fora je da ti oni to uopste ne salju pre utakmice vec postoji neka skripta u mejlu koja namesta da ispadne da si dobio "dojavu" pre tekme, a ustvari si posle; tako sam cuo, a verujem da je istina i da su ti tipovi prevara... e sad ako hoces da das 1000e za special/insider tip, daj ali mi javi sta je bilo :P u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 ma i ja sam to dobijao, jel sajt bet-place?... ali fora je da ti oni to uopste ne salju pre utakmice vec postoji neka skripta u mejlu koja namesta da ispadne da si dobio "dojavu" pre tekme, a ustvari si posle; tako sam cuo, a verujem da je istina i da su ti tipovi prevara... e sad ako hoces da das 1000e za special/insider tip, daj ali mi javi sta je bilo :P Nisam znao za te skripte lol :P Nije taj sajt ali ima ta insajder tip fora ali mora da se plati :P Smrdljive internet prevare :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 singlirao bury za soma.Doslo ko iz picke.Izgleda da su s razlogom sve engleske kladionice izbacile tu utakmicu iz ponude. Imam jos par tiketa u opticaju.Juce ubodem genjon dvojku(kvota 5.5) i sjebe me shateru.Steta. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 kako sam danas lepo odigrao, al me na jednom sjebe aston vila na drugom totenhem 3+, a mislio sam dvojku da stavim treci je jos ziv, pogodio hamburg dvojku, bolton keca i cekam atletiko koji vodi 2-0 i mrtvi sosho protiv jos mrtvijeg meca :)))) AJMO vs RUR CURSE !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 ^ ajde, otkupio sam prava za rur curse... razmisljao da ti ne dam ali ajde sad ce sosho da da gol np -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 pokosishe me reding i psg :( sutra singliram na milan,izgurace onu fiorentinu iz ls pa ne znam,iako ih najvise mrzim Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 sta mislite o milan - inter 3+? -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 pa meni italijanski derbiji vise vuku na 0-2,mada ove sezone je dosta bilo 3+ Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts