Jump to content

party animal

Recommended Posts

zasto je debil? zato sti ima imidz koji vam se ne svidja, boli ga paja, izvinuce se rekao je, ali to ne znachi da treba da se sagne i polize jaja voditeljko kojoj viri veslo iz dupeta, mlad je i treba da se zajebava... jebote svi se tripuju da su neki chistunci ovde, pa sta ako je razmazen jebe mu se ima 16 godina i ima svako pravo da se zajebava a pri tom nije nesto specijalno skrivio....

fallout_table.gif

^Brate lik je rekao da ima poznate cvikere jebo te. Ajde i to zezanje i taj haos sto je napravio i nekako, kaze izmaklo se kontroli, ali u tom slucaju ne glumis ludilo i tvrdis da imas cvidze koji su poznate nego kazes izvinite za haos meni je bilo kul, napusis voditeljku, skines cvikere i pokazes izrod sinocnjeg duvanja i mozda na sve to dodas da ih momentalno vracas na oci jer su poznate.That would be kewl.

Mada bi i tada zvucao konfuzno strejt ostatku sveta.

Parteh man ostaje dalabu u mojoj knjizi. ^^

YsKBe.jpg?1

Lik mozda i jeste debil , ali je dobro reagovao kad je voditeljka pocela da "isteruje pravdu" trazeci da se svima javno izvini u nekom humiliation fazonu...

Ali fakat je da je postao popularan , ko zna mozda dobije kesha i kesha da proputuje svet i organizuje zurke (kao onaj sto je radio neki tard dance pa obisao ceo svet)

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

^Brate lik je rekao da ima poznate cvikere jebo te. Ajde i to zezanje i taj haos sto je napravio i nekako, kaze izmaklo se kontroli, ali u tom slucaju ne glumis ludilo i tvrdis da imas cvidze koji su poznate nego kazes izvinite za haos meni je bilo kul, napusis voditeljku, skines cvikere i pokazes izrod sinocnjeg duvanja i mozda na sve to dodas da ih momentalno vracas na oci jer su poznate.That would be kewl.

Mada bi i tada zvucao konfuzno strejt ostatku sveta.

Parteh man ostaje dalabu u mojoj knjizi. ^^

decko se zajebava, i trpa voditeljku, i to vrlo uspeshno... ima 16 godina valjda, sto drugo da ocekujes... neam pojma meni je kul, voditeljka ispala krava

fallout_table.gif

Cekaj, o cemu sad mi ovde raspravljamo, tome da je ovaj lik zajebao voditeljku, ili da je super što se provodio? Ako je prvo, onda je jeste zajebao i to je ok ispalo, ako je drugo, malo je pod znakom pitanja, pošto je ako sam dobro razumeo došlo do nekog silnog razbijanja, pandurska kola, ovo ono, to je već za osudu.

ako je drugo, malo je pod znakom pitanja, pošto je ako sam dobro razumeo došlo do nekog silnog razbijanja, pandurska kola, ovo ono, to je već za osudu.

Pa dobro, ali nije im on cale, da pazi na 500 ljudi (ili koliko su vec rekli da ih je doslo). To je ko kad se na recimo tvom rodjendanu na kom je 300 ljudi, potuce njih 5-6, zar si ti odgovoran?

Naravno da nije trebao da pravi zurku, ali nije ih on ni terao da razbijaju policijska kola...

Nisam ni video ovaj longlijev post :) Ok, ima nešto u tome, ali ja na svoj rođendanski parti ne zovem 300 ljudi koje nikada u životu nisam video :) No nisam zbog toga došao ovde već zbog:

Australia wild party child turns party pro

Thu Jan 24, 2008 11:09am EST

MELBOURNE (Reuters) - An Australian teenager who hosted a wild party that caused a near-riot after 500 guests saw his Internet invitation has decided to turn professional and will host a national party tour, he said on Thursday.

Corey Delaney, 16, became notorious at home and abroad after throwing a party while his parents were on holidays. He posted a MySpace notice and revelers caused A$20,000 ($17,500) in damages before the party was broken up by police and the dog squad.

Delaney said he had taken on an Australian celebrity agent, Max Markson, and had given up plans to be a carpenter to host and DJ parties in Sydney and Brisbane over the next two months, with another in Melbourne on his 17th birthday on March 21.

"Working on a building site was pretty hard. Now I've got a manager, life's good," Delaney told Australian television.

Parties in Adelaide and Perth, in southern and western Australia, were also planned, he said, although life had become a "bit crazy" since he became infamous. Delaney was arrested after the party.

Markson, agent for many Australian celebrities, said the teen could make up to A$100,000 from his tour and could become rich, although Markson would pocket 20 percent of his earnings.

"He did a great party in the wrong place. We're going to put on a great party in the right place," Markson told Australian Associated Press.

Delaney has been lionized by youths as a legend and condemned as an arrogant brat by most other Australians, with Web sites inviting people to "slap Corey down the street". By Thursday Delaney had been slapped by 695,000 Internet users.

A sta ce njega od svog ovog spama po INTERNETSU i gluposti sa televizije stvarno da dodirne?

Boli ga kurac, a i verujem da bi ikoga od vas 'chistunaca' sto pljuje sa 'razmazen/glup/itd.' komentarima nashao pomerenim time sto neka tamo voditeljka koja sisa vesla proziva preko intervjua. Mogao je i da je napushi i da ga boli uvo, sta ona ima njemu da izigrava boga i trazi bilo sta preko kamere. Kakva samo glupost od televizije moze da ima vremena i resursa da baca svoj dnevni akcenat na lika kome je divlja rulja sa zurke polupala prozore na komshijinim automobilima... smeh. Vidi se da je poenta ovoga da ima uticaj na polu ne obrazovanu australijsku javnost kao, "DECO OVAKVI NE TREBATE DA BUDETE".

Realno a shta treba da mu kazhe kada su vec njeni nadredjeni njoj dali da ga intervjuishe? "Jel mogu i ja da dodjem kod tebe pa da zajedno varimo?" Njen zadatak je bio da ga pred medijima na odredjeni nachin postidi i da od njega izvuche neki osecaj krivice. Zamisli kada bi ga ohrabrila neshto preko TV-a ili da se on tu pokazao kao neki baja, za par nedelja bilo bi josh takvih zhuraja koje prave deca burzhuji...

Call me also oldfashion, voditeljka nije uradila dobro svoj posao koji je trebala da uradi ali opet klinac je hardcore mentol.

P.S. Nije fora da se zajebavash samo dok si "mlad" neko kad si i "mator" kao kojot [:D]

Edited by VoOdoO...

Got some minuses for free?

Ja ne znam sto sam ovo gled'o, rek'o sad ce da budu neki snimci i nesto, ono samo intervju neki glupi.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -