Ph0r3w3r0 Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 koja konPhiguratzija bi bila ok za neke normalne pare... poshto gledah po novinama i tako nekim reklamama i neki mi deluju sasvim ok.. koliko kesha nije mnogo dati za lap top? Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Pa malo ti je nekako nejasan topic. Ok je dati koliko je ok dati :) Ali da kazhemo da komp koji ce te sluzhiti i da budes zadovoljan mozhes naci vec za tipa 700-800 evra. Ima i povoljnijih (mislim da je gornja granica recimo 450-500 evra) i naravno mnogo skupljih (nebo je granica ;)). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuS Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Acer-ovi modeli, oni sa belim kucjishtima su bestbuy shto se tiche gaming laptopova.Kostaju oko 1100-1200 evra, ne znam tacno, ima nekoliko modela.Mana im je bash shto su gay beli pa se prljaju kao cigani u julu(video). Druga opcija su ti MSI modeli, ima, mislim, 2 modela sa radeon 2400hd grafickim, ali njihova mana je shto MORAS da instaliras Vistu, posto drajveri za XP jednostavno nece da rade.Resenje, kao, postoji, ali nije nimalo jednostavno.Jedan moj ortak je kupio ovakav pre mesec dana, mislim da je kostao 56000 din. A, ako ti lap treba za filmove, muziku i pasijans, onda uzmi bilo koji od oko 500 evra, sve je to manje vise isto, izuzev ekrana, to obavezno moras licno da pogledas.Lapovi sa krsh ekranima se kod nas masovno valjaju.U mojoj praksi, najkvalitetnije ekrane u tom cenovnom rangu ima fujitsu-siemens. ps. imam i linkove za sve ovo, ali ne bih da reklamiram. Quote Popuni chitko i shtampanim slovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 imam ausov l5d(l500df) amd 64 athlon 3+ nvidia 5650 go 512 rama ploca ne znam neki audio izlaz sa laserom nekim dvd rezac ovo ono citaci kartica valjda sd 15'' monitor 60gb hd http://www.firingsquad.com/hardware/asus_l5000ga/page22.asp http://www.firingsquad.com/hardware/asus_l5000ga/ doduse ovaj ima bolju graficku od ove moje... zanima me koliko bi para mogao da uzmem za ovo? dobar je laptop samo iskreno meni treba full igrachka mashina a ne laptop, a dobio bi mnogo bolje performanse za iste pare koje sam dao za ovaj.... nadam se da nisam smorio xD Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuS Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Mene je sramota i da ti kazem... :) Ja imam FCS sa radeon x700 grafikom 80 hardom, 1 gb rama, novim rezachem, wide ekranom itd...Platio sam ga 1400 i kusur evra pre 2 godine, a sada znam da ne mogu da dobijem vishe od 450, i to da budem srecjan.Najbolja varijanta bi ti bila da nadjesh u oglasima nekog kome treba lap, a ima neki uber desk, pa zamenish. Za kesh ne vredi, veruj mi - meni je jedan seljober nudio 250 evra i polovnu avirex koznu jaknu, boze pomozi...=] Quote Popuni chitko i shtampanim slovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted January 20, 2008 Author Report Share Posted January 20, 2008 prihvatljiva tzena je do 800... hvala RuS, ali ne bih beo... ne treba mi neshto jak preterano.. nego, poshto nisam upoznat u graPhichke za lap topove, ako tu mozhe isto neko da mi malo pojasni i koliko je dovoljno rama da ne moram da brinem koju god... Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 RAM je sad džabe, bez dva giga ne uzimaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 sto kaze vudu, bez 2gb ne uzimaj i gledaj da bude nesto sa intel core duo ili core 2 duo procesorima, i 965 chipset, integrisana grafika na njemu je dobra za sve sem za neko hardcore igranje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted January 23, 2008 Author Report Share Posted January 23, 2008 jedan lik mi je preporuchio da uzmem toshibin lap top sa giga rama i da doqpim josh giga i da to sve uzmem u metrou.... pametno? Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 ma bitno je gde kupis al zar ne vazi ono pravilo da ako ga otvoris i tutnes jos nesto unutra da gubis garanciju...? Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 To je dobro pitanje.... moguće da sa memorijom to nema veze jer je poklopac za memoriju obično odvojen od onog glavnog kojeg nikako ne bi smeo da otvaraš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 (edited) naravno cim odvrnes sraf cao garancije Edited January 25, 2008 by igorivan Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 ma bitno je gde kupis al zar ne vazi ono pravilo da ako ga otvoris i tutnes jos nesto unutra da gubis garanciju...? uvek mozhesh njima da donesesh i kazhesh "ugradite mi", mada niko nece da ti prelepljuje laptop garantnim stickerima tako da si miran ako ne napravish fizichku shtetu tokom otvaranja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 jel to znaci da ja mogu da dodjem u Gigatron (lupam) i da kazhem : Dobar dan teo bih da kupim taj i taj laptop, ali hotju jos giga rama u njega da tutnete Oni kazu ok stave jos rama unutra i ja lepo dobijem laptop kakav mi treba sa plus jos rama i garancijom koja ostaje kakva je originalno bila ? To mi ne zvuci nesto logicno... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Zašto ne? Pa ljudi su odvajkada (lol) tražili da im se ugradi još rama na licu mesta i u toku kupovine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Sto ti ne zvuci logicno? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Tibore , da se ne gnjavis , uzmi ove MSI gaming 600/700 verzije , idu sa 2 giga rama , krajnje su korektni (par puta kod ortaka testirao i poprilicno sam happy kako se pokazala masina). Posto tesko da bilo kog osim generalnog uvoznika ima pravo na prelepljivanje garancije i slicnih gluposti... nesto odprilike click Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuS Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 u vezi otvaranja, garancije, itd... Ja sam kupio ram memoriju i sam je ugradio - nedugo zatim mi je crkao dvd rezach.Dobro, nije crkao, vec je poceo tesko da cita dvd diskove, a od rezanja nije bilo nishta, i otisao sam da ga zamenim.. Niko me nishta nije smarao, nije bilo onih zajebancija "45 dana","otvarao si lap", itd...Samo su mi zamenili drajv za 10 min i gotovo.Sve zavisi gde uzmes. Shto se grafike tiche, a da nije integrisana, bestbuy je radeon 2400hd i nvidia 8400m, s'tim shto bi radeon trebao da je neznatno brzi. Da napomenem samo da ako se odlucis za neki od MSI lapova(onih sa 2400hd grafikom recimo), trebao bi da dobijesh torbu, misha i externu TV karticu, to sve ide u paketu, ali to nashi Egipcjani neretko precjute, pa prodaju odvojeno.Mish je smeshan, ima kabl koji lichi na uzicu za slaninu, a i torba mi lichi na onu shto malo jache firme dele za novaka.TV karticu josh niko nije dobio. =] Quote Popuni chitko i shtampanim slovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 msi gaming je kobasina..u zivotu ne bi uzeo onako ruzan laptop, plus msi.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuS Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Sjajna argumentacija. Fino si nam zachepio usta. =] Quote Popuni chitko i shtampanim slovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 kupujte sk redovno, pa chitajte komentare Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 koja je pička ovaj hajli, neće drugare da posavetuje za džabe nego ih uputi do kioska :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 e kad me je ivke isprozivao moram da odgovorim msi + niska cena - kvalitet izrade, ekran, dizajn, tastatura, touchpad nuff ? :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 ali ima vatreni logo! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 I dijamante! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts