LESkOpoz Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 izgleda da i nije sve tako crno...ajde momci,samo napred !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKiSa.skeo Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Do pobede !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 rekoh ti ja nemoj da si na kraj srca, sve na dodje na svoje mesto. i sledeci put kad izgubis, nemoj odmah - quit quit quit. mi Srbi nismo takvi. ;) samo vezbajte, sve ce doci ;) Pogreshno si me protumachio... nije bilo to,nego jednostavno bojkot sa moje strane... umem ja i da gubim ne brini :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 AHAHAHAH bata je lik SRB|bata : koji debili . . syrtekz.no : ? :D . . SRB|bata : sta ti nije jasno . . syrtekz.no : :( . . SRB|bata : budale znaci lol :D <3 mislim ako je ti lol onda ne znam,sto se toga tice nikakvo postovanje protivnika,To vam stcvarno nije trebalo.Ko neki seljaci smo ispali sad.......sve u svemu gledao sam demo svaka cast norvezanima na pucanju bas su extra pucali a sto se tice nasih jbg vidi se da se uopste nije vezbao mill a sto se tice pucanje bilo je dobrih fragova za dezertom mozda ste trebalo stalno dezert da qpujete :) Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miljan Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Acke razumem sta hoces da kazes.Potpuno si u pravu, ali meni je i dalje smeshno Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted February 6, 2008 Author Report Share Posted February 6, 2008 Samo nemoj molim te da je to nepristojno. Ti ne znas kakve su seljacine ti Norvezani 1h pre meca su na tecnom engleskom nas prozivali na nacionalnoj osnovi. Inace mucenici su mislili da smo iz Sibira pa su nas nazvali ispijacima vodke i nacijom koja ima po 2 caleta pa ti sad vidi dal smo mi nepristojni ! ROFL When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 @ lin ne znam ja za to.Ja sam prokomentarisao ono sto je bilo na mechu. Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miljan Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 @Acke pa decace pogledaj ceo mech pa ces videti i sam ... ffs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekic Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 ma i neka ste ih isprozivali,ko ih sisa...Trebali ste da ih uplasite ...GL in next matches Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Sta je bilo za Norvesku jel bio SR ili ne? jel se zalio neko? I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 14. partija kao terori(oni terori), onaj syneshto je uradio par puta SR. Kad su tako nepristojni ko im jebe .... zalite se nek se nose u .... Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 evo shokac i ja smo sada gledali,baja u 14oj partiji radi silent run.. ajde organizacija da se zhalimo ko im jebe mater,mi iz SIBIRA smo pichke. There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 ne ? da ?? glupi sekula potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 (edited) pogledao sam partiju za koju je shokica rekao,kao i partiju za koju mi je kingor rekao da pogledam . i mogu vam reci da ni jedno ni drugo nema teorije da okarakterisu kao sr Edited February 6, 2008 by < 4gl > Filip Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted February 6, 2008 Author Report Share Posted February 6, 2008 Aj proverite svi usaglasite se pa da saljem zalbu. Ako ne zbog SR zasluzili su ffl zbog uvreda. Bas bih volela da uocite SR. When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Diskriminacija draga moja Lidija,diskriminacija! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
< glorija > HeaveN Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 trpaj boraniju aki Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 hahahah to bre deki to! There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 daj bre da nadjemo SR smradovima...na posao!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 ok kapiram da svi ovde hoce da mi pobedimo i da prodjemo dalje ali po meni je blago retardirano da posle rezultat od 20+ prema nesto malo trazite SR... ok jeste zabranjeno ali partija je bila daleko od neizvesne... i ako dobijemo pobedu(ili kako god da to CB odredi) bice maksimalno glupo i po meni sramno. your choice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 14. partija kao terori(oni terori), onaj syneshto je uradio par puta SR. Kad su tako nepristojni ko im jebe .... zalite se nek se nose u .... nemoj da pricash, a shta sam ja rekao odma po zavrshetku ? EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 (edited) vi bolje da se motivisete pa sledeci put da uzmete malo vise rundi, nego shto sad provodite vreme gledajuci demoe i lovite sr ne bi li iskamcili koji ffw. :) ali ako moze nesto da se uzme, shto da ne :) Edited February 6, 2008 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 sry ne videh :D Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Budite ljudi iako ste Srbi bre! nemojte se spushtati na njihov nivo! I NEMOJ DA SE SVADJAS SA BUDALOM JER ONAJ KO GLEDA SA STRANE NECE VIDETI RAZLIKU!!! GOVORI TIHO I NOSI PSA SA SOBOM! iz lichnog iskustva znam da su oni...ne ne...ko je norvezanin taj p1**k4 nije jer norvezanina i p1**k4 bije!!! @tema : kalash/m4a1 u ruke i vezba...na igrachima je da vezbaju pucanje,taktike a ne da traze ko je u kojoj rundi uradio sr(sad sam ispao pametan u pm),ima ko ce da gleda i da se zali,dakle,vezba,vezba,vezba,practice with stronger then u! Linn...zeno...bich u ruke i udri dok nebudu ishli kuci na w/s/a/d!!! Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miljan Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Bicuj bicuj me .. bicuj Stojane ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts