LESkOpoz Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 pa kad se covek pravi englez... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNk Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 haha uNkind sechi sechi :D dobar je bio mech, zanimljiv, GJ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 haha! God save the queen! Shto reche Dejan: JEEEBI :D, gg SRBI kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 gg bree rezhiiii I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 nema vezbanja u petak jer ne mogu svi da dodju,tacnije Denis je u skoli. Vezbanje ce biti u subotu u isto vreme. Pisano po naredbi shefa struchnog shtaba. Poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 nema vezbanja u petak jer ne mogu svi da dodju,tacnije Denis je u skoli. Vezbanje ce biti u subotu u isto vreme. Pisano po naredbi shefa struchnog shtaba. Poz hahahahahah kako sam se smejao :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 kako si se smejao? There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 cestitke na pobedi momci :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 dobishe grci slovake O_o EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 dobishe grci slovake O_o josh juche subo :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 A shta smo jedini majmuni denis,sale i ja da dodjemo na pracc? Hvala organizatorima. ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 A shta smo jedini majmuni denis,sale i ja da dodjemo na pracc? Hvala organizatorima. Jel me zajebavash da je bio practice danas? majke mi niko mi nije ni rec rekao o tome...ko da ne bi dosao stvarno trulo sto ste vi dosli strasno! I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted January 26, 2008 Author Report Share Posted January 26, 2008 Ovo sto se danas desilo ne sme da se ponovi. Jako je neozbiljno da 4 dana pred najvazniji mec za prolaz u dalju fazu takicenja, na vezbanje dodje 3 coveka. Ja cu razumeti vase neprisustvo na vezbanju kao nezainteresovanost za clanbase takmicenje pa stim u vezi oni koji su izostali nece igrati samo zbog svoje nezainteresovanosti. Ostalo je jos 3 dana za vezbanje pa izvolite predloziti termine kad cete se okupiti i obavestite me da rezervisem. Inace Grci se vec odavno pripremaju za predstojeci mec pa vi vidite..... When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Ovo sto se danas desilo ne sme da se ponovi. Jako je neozbiljno da 4 dana pred najvazniji mec za prolaz u dalju fazu takicenja, na vezbanje dodje 3 coveka. Ja cu razumeti vase neprisustvo na vezbanju kao nezainteresovanost za clanbase takmicenje pa stim u vezi oni koji su izostali nece igrati samo zbog svoje nezainteresovanosti. Ostalo je jos 3 dana za vezbanje pa izvolite predloziti termine kad cete se okupiti i obavestite me da rezervisem. Inace Grci se vec odavno pripremaju za predstojeci mec pa vi vidite..... Iskreno trebao je neko da javi da je vezbanje...ne cita svako od nas ovaj forum...ne blejim 24/h na forumu da bih citao postove...mene je dejan kontaktirao preko kobre koji je radio u mojou i kaze mi jel dolazis...ziv sam se zgranuo kada mi je rekao...ko da ne bih dosao na vezbanje pogotovo zato sto je subota i nemam sta da radim... I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 oprostite im nece se ponoviti :P 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 reci ovo se dogodi u swe..odma otkaz... :) Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 (edited) sta se mesam koji kurac. Edited January 27, 2008 by Manda- Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 Danas uradjeno suvo de_train pripreme za next match. Najvazniji match u grupi predstoji :) When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 GL. lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 Upravo sam razgovarala sa adminom sa CB-a i rekao mi je da smo koristili silent run. Neko nas je prijavio. KOJI CE VAM K. SILENT RUN? Ako je neko povezivao proklete cucnjeve neka mi javi jer je jako bitno da znam ako nas optuze za nesto da nas branim. When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 dal je moguce ????? da si me zobravila....... NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 omg mrtvi englezi. lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 nije problem u englezima,nisu se oni zalili. nego su portugalci digli frku,jer su u kvalifikacionom mecu diskvalifikovani zbog toga.pa likove nije mrzelo da gledaju sve odigrane meceve i da prijave sve koji su to radili ali u najgorem slucaju dobicemo karton(2 kartona = diskvalifikacija), ne mozemo da izgubimo mec iz razloga sto su i englezi to radili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 dobar dobar :) lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 koliko je tim bajama dosadno There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts