Jump to content

gavra

The X
  • Posts

    437
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gavra

  1. mouse : cm storm recon http://www.coolermaster-usa.com/product.php?product_id=10012 mouse bungee : cm storm skorpion http://www.coolermaster-usa.com/product.php?product_id=10013 cena mouse je 5500din , bungee 2500din. Dajem oba za 50e,znaci fakticki vam poklanjam bungee. Inace , sve je novo u kutijama , nije otvarano ! Ako je neko zainteresovan , neka se javi na pm ili na broj 0638096709-Aleksandar ! pozdrav !
  2. odgovara nam u 16h , vidimo se tamo :)
  3. trebas ti jos mnogo hleba da pojedes da bi shvatio neke stvari . nbtn , proslo je.
  4. da ne bude zabune. gavri si dao 2k , posto ti nismo platili ufur. POZ
  5. ne brini deki , to je vec sredjeno samo sto necemo jos da vam saopstimo tu vest :) hahhahahahahhaa
  6. evo da se ja javim da ne bude posle da se nesto bojim da se javim ili tako nesto . kada smo zavrsili finale , prisao sam organizatoru (urosu)i sto je najgore ja sam ga odma pitao posto mi nismo dali ufur da je to to , posto su ispalile 2 ekipe valjda tako nesto , a on je meni rekao da je nagrada za drugo mesto 5k i posto mi nismo platili ufur da cemo dobiti 2k i resen problem .. ne vidim sta je problem ?????? to sto su oni zvali posle da se mi vratimo , to je vec njihov problem . e sad sto se tice ovog debila sto pise tako neke stvari , raspitaj se malo bolje , pa onda pisi moronu izretardirani. I stavi nick na forumu da znamo koji si , a ne tako da prozivas kao sisica . kome sta nije jasno , imate moj broj telefona(mislim bar neki imaju)pa se javite . poz.
  7. ajde stepo ne kenjaj dobio si me jednom i zivotu :) i to sad skoro :) <3 @gasha - sry low skill. <3
  8. u 21h , aj dodji mrtvaku , treba mi ta podloga :D a za mish cu da se snadjem :D
  9. shocky jel dolazis veceras :D ?
  10. ja mislim da 4gl ne treba da bude nosioc , posto su izgubili od pm-a u finalu . . . bizo brate moj , srecno sa orgom , vidimo se tamo :) gl svim ekipama , ja cu valjda proci grupu :D
×
×
  • Create New...