Crno-Sunce Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 danas mi je sef rekao da dodjem u koju god smenu hocu :) idem u tri na posao :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 mislim da se zove tattoo...ne znam da je sa njom pobedila? A ne, to je onda njen singl. Nista, poslushacu kad dodjem kuci, taman uz drugu epizodu Idola :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 danas mi je sef rekao da dodjem u koju god smenu hocu :) idem u tri na posao :) vrhunac ce biti kada pocnete da pijete zajedno :D::D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 "Homere, zašo nisi otišao na posao?" "Šef mi je rekao da ako još jednom zakasnim ne moram više ni da dolazim. Ne smem da rizikujem." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Palim svetlo u kupatilu PLOK! refleksno pomeranje unazad (usporeno tezinom od 120kg), sijalica pada tik ispred mene i raspada se u milion delova... hahaha, ali PLOK Počeo juče American Idol, nova sezona, eto radosti za mene i sve druge fanove ovog serijala :)) Da je mrtav, Jack Bauer bi se prevrt'o u grobu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Kuvana jela FTW! Dakle: čorba, vešalica, pirinač sa povrćem, pečena paprika i hleb! Kako sad da radim posle ovakve klope? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Pa nije, mozda izgleda tako, ali je sasvim ok za ceo dan....a i muka mi je vise od pljeskavica i tih sranjca koje kostaju vise nego ovo sve zajedno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Kuvana jela FTW! Dakle: čorba, vešalica, pirinač sa povrćem, pečena paprika i hleb! Kako sad da radim posle ovakve klope? ;) I sta je tu sem corbe kuvano? danas mi je sef rekao da dodjem u koju god smenu hocu :) idem u tri na posao :) Samo pazi, sledeci korak je da ce ti reci da ne moras da dolazis ni u jednu smenu.... You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Da je mrtav, Jack Bauer bi se prevrt'o u grobu. mrtvi džek bauer se ne prevrće u grobu, Zemlja se vrti oko njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Haha, dobar, dobar :) A i ti draganche nemoj da mi diraš Džeka Bauera! Ovaj Ale, baš otvara apetit :)) Moram da vidim šta bih ja mogao da ručam, ako ima neki gulaš to je na primer ok :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 jebote al sam se naspavao sinoc sam legao posle onog posta odma, i jes da samse budio par puta u toku noci, i da me je ortak zvao oko 2 sata iznenadjen cinjenicom da nisam logovan na bnet, ja sam uspeo da ostanem u krevetu, i ustanem tek u 12. omg pun sam energije, a veceras jos i kafana Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 bole te kurac u dupe, ja usto u jedanes uvece i sad cu da se patosiram oko cetvorke najverovatnije. probacu da izdrzim do uvece. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 au zadnja 2 dana ne znam gde bijem don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 obavih solidan deo posla, sad istrol malo pa bek tu vrk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 http://www.royal-catering.co.yu/obroci_za_zaposlene.htm skinite doc da vidite sta se nudi i sta jedemo... a imate 3:1 sansu da pogodite sta cemo Ale i ja sledece rucati... Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 realno 1:1 je shansa jer gulash od soje necete (do sada ste uspeshno ostavili utisak non gay osoba ;oP) a izmedju veshalica i shpageta je cointoss...lichno tipujem da cete se odluchiti za "veshalicu, hold the soup" ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 dva dana sam bolesna,tj.skoro tri..vise ni ne brojim,sad mi je malo bolje,tj.nemam temperaturu pa sam sela da proverim rezultate ispita,ali nema jos nista :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 jel to znachi da i danas nema chokolade:/ No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Iz Blica: Priča dana - Četa srednjoškolaca gledala tuču devojaka 21:30 - Četiri maloletne devojke se iz nepoznatih razloga potukle nedaleko od hotela "Palas". Policija je po dolasku tamo zatekla tridesetak mladića starih između 17 i 20 godina koji su, svi do jednog, potvrdili da su to gledali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 nije da kvarim parti ali koji su to srednjoskolci od 20 godina ?:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Pa iz neke srednje-tehničko-metalostrugarske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 \o/ na faksu bio, 150 ljudi ravno ceka na obavezne konsultacije kod dvoje debila za jebenih 6 bodova, danas poslednji rok, svi se guraju, guzva, ludnica, suze, plach.... a ja uso na kvarnjaka ! to je to. sad sam srecan Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 (edited) realno 1:1 je shansa jer gulash od soje necete (do sada ste uspeshno ostavili utisak non gay osoba ;oP) a izmedju veshalica i shpageta je cointoss...lichno tipujem da cete se odluchiti za "veshalicu, hold the soup" ;o) Sve si pogodio Kole, ali si samo omasio dan....Tjosa je pitao sta cemo SUTRA da jedemo, a ne sta smo danas jeli ;) /edit @Igor Kuvano je i povrce i pirinac ;) A i vesalica je termichki obradjena, a to se sve zove sveobuhvatnim imenom "kuvanje". ;) Edited January 17, 2008 by AlexG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 brate, onda je sve kuvano osim salate i grickalica otprilike... nemoj tako, zna se sta znaci kuvano :) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 uuu uvatio me neki nadrk.... sav sam naelektrisan nesto, samo se trzam i drzim hejt u pripravnosti... cak sam i monitor mlatio, i iako je glupo, prijalo je Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts