Stator Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 nesto mi danas bilo dosadno i uzeo da cackam oko kompa i standardno ga sjebao :) Za navaroucenije: sledeci put kada mi bude bilo dostadno idem ga gledam p0rn :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 pravim neke rifove, sa polovicnim uspehom:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 lol njub, svi dobri rifovi već su smišljeni :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 lol to mislis zato sto nisi cuo MOJE RIFOVE111 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Upravo se vratio sa trcanja:) Vetar probija kroz dve kape i kapuljacu:))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 raspao sam se :| • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 odo do grada \o/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 boze kolko sam se razbio od smora, pocevsi od muzike pa svega ostalog, odo malo u tee pa na qnt Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 sjebah ledja u teretani ... i da naravno Aplauza za Lukasa i Dzeja .... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 (edited) bratio se. dokurca provod i sve... videh bivsu koja ima savrseno telo, ali prekretenski mozak. i sad se pitam da li je vredno bilo ostati sa njom zamo zbog tela... i i dalje dolazim na isti odgovor... NE... ali se i dalje pitam svaki put kad je vidim... uff, al bi ja tu mrnjauovao //edit typo Edited February 17, 2008 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 napolju ladno pa ubija potroshio previshe vremena gledajuci glupi dokumentarac...bolje da sam gledao neku od serija "koje me chekaju" ili josh bolje tekstove sa kojima kasnim... smoritj..i'm da spavam...laku notj Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 toliko sam se smorio da gledam sam u kuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Ispratio ribu kuci blejali celo vece gledali neke filmove, sad chatujem sa nekom emo ribom boze sacuvaj sta mi sve napisa...Ima nas svakakvih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 ijao opet neocikvano prajsles vece koje je pocelo na veoma neocikvan nacin, prvo sam bio smoren jer sma jos polu prehladjen pa sma spavao od 20-22 pa sam onda na FTV video natpis Saturday Night Fever !!! i to me pokrenulao na onaj tinedjzerski trip (ijao vikend je mora da se nesto dobro desava lololololo leptirici u stomaku) te se obukoh fensi cimnuh u garazi dva tri skivija sedoh u auto i beshe to sjajno veche :) zavrseno naravno sa vrucim giricama u birtiji u kojoj su jedine dve ribe lol bile sa nama za stolom :P aj laku noc :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 hoho ohoho prvi put ja dobro jutro jutro :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 jebote opet se krmachim.. odo da spavam ffs. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Dobro jutro, dobro jutro! Lepo je napolju, sija sunce, al' je hladno cini mi se :) Sinoc je bila katastrofa zima, bas sam se nesto odvikao od tako hladnih dana u medjuvremenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Izgleda da mi forum nije registrovao post :/ Sinoc je bilo fenomenalno vece! Jedino sto me je net zezao kad sam se vratio i sto me je vetar totalno produvao na putu do kuce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 chini ti se da je -1/-5 hladno? ti mora da si jedan od onih shaljivdzhija, jel da? ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 sinoc sam se jako napio i jako izbrljavio :( ali novi dan je predamnom :) treba nadmasiti ono od sinoc..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Stavio sam da se skida Guitar Hero 3, biće do sutra jea jea jea. Da vidimo ko to ne može da odradi Dregonfors na tastaturi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 ^Iam to ja Voodoo, samo shto nikad nisam uspeo da ga pokrenem zapravo. Dobro jutro, kako volim kad ustanem ovako "rano" vikendom...jeeeee... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 dobro jutro svima, spavao sa otvorenom terasom, srmzoo sam se ko pi... cale navukao neke viruse na kompu pa me smara da mu sredjujem pfffff mozda jedan dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 E ja mrzim kad ustanem vikendom, a ovi moji već sve isplanirali šta će ko i kad da radi. Idite bre u kurac, vikend je, neću da radim ništa od kućnih i drugih poslova osim da usisam kuću i iznesem đubre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Uzese mi juce 250 din za ubogi buster u underu. Odlepili totalno ja vam kazem. Inace sada cekam kuma da mi dodje pa da djuskamo Heroje 3 WoG ceo dan \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts