Trooper Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Blah, ne mogu da pristupim stranici. Čak sam se i registrovao. omg, umirem od želje da pročitam odgovore na temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 ma daj bre,da li je moguce :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 cenim da je slagala da se pravila da spava jer nije znala kako da reaguje !!1 :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 29, 2008 Author Report Share Posted April 29, 2008 Izbrisali su topic :D sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NE MOGU DA VERUJEM JEBOTE LOLOLOLOLOL WTFL LWOTOWTO OWOL OOOOLLLLLLLLOLOOLOLLOOLLOLO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniblas666 Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 covece sto ste me naterali da procitam ovo x) LOL ma daj...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 ovaj topic JEBE KEVU! :D fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Mmmm, krišćanske milf pound-me-in-the-ass keve....drooling... "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 ovaj topic JEBE KEVU! :D Inache stvarno bre, jebesh mu majku(lol), koliko bolesna situacija :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 less talkin', more picturin' !!! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Cekaj... I tebe je ova bolestina "oraspolozila" kako kaze tema? Jos se meni usudjuju da seru sto sam okacio ciganina obmotanog u sundjer kako samovoljno lezi na ulici i izigrava Sundjer Boba. :) Motherfuckers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Cekaj... I tebe je ova bolestina "oraspolozila" kako kaze tema? Jos se meni usudjuju da seru sto sam okacio ciganina obmotanog u sundjer kako samovoljno lezi na ulici i izigrava Sundjer Boba. :) Motherfuckers... Ipak je on redneck iz Zarkova :))) @topic fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Ovaj Topic je za oskara, ebes mi KEVU Link to comment Share on other sites More sharing options...
na1zer Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 i lol'd lul Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 @ona sto je sin jebe u rchmu: Ako je u ranim tridesetim, a ima sina od 16 god, nesto je mnogo rano zavrsila karijeru..? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 za kevu Link to comment Share on other sites More sharing options...
db00m Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 ne znam shto mi se ovo konstantno deshava, IE fail! Nisam primetio da je bilo, http://failblog.wordpress.com/page/2/ 1337 , c00l ,etc. :) P|-|3r th3 cute ones ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 nekoliko inchrsting slika muda do kolena i say brrrrr brrrr2 -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 dobra reklama za pilule za spavanje : "spavajte ko beba cak i kad vas jebu u dupe" ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 ujeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 ROFL za oba :D Ja sad na ovoj slici prvi put vidim da se Bil uopshte pojavio u kampanji,mislio sam da se igra kuci sa Monikom dok ova putuje po Americi :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 (edited) deluje kao photoshop idd par stvari, svi su zamuceni samo je njegovo lice i figura jasna, plus je izdvojen i stoji kao na sred tu :/ makes no sense :) Edited April 30, 2008 by Rshum.Travar -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 deluje kao photoshop idd par stvari, svi su zamuceni samo je njegovo lice i figura jasna, plus je izdvojen i stoji kao na sred tu :/ makes no sense :) To se zove fokus, vidis i da je lik iz obezbedjenja fokusiran ili kako ti kazes jasan ali u svakom slucaju izgleda kao photoshop zbog njegovih ivica koje su previse ostre i nelogicnosti njegove lokacije. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 PEEEEEEEEENIS /bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts